Bocum'un Gûnlûgû :)))

bocum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2011
778
27
118
İstanbul
Mrb canim gunlugum,

bugun eliptik bisiklet siparisi verdim cok sukur...ikna edebildim sonunda babami...carsamba gunu kullanima hazir olacak insallah bir aksilik cikmazsa...
kisin evden cikip disarida yuruyus yapamiyorum ben acikcasi...zaten biraz da evcil bir insanim...
benim icin bunun daha iyi olabilecegini dusundum ve sonunda aldik...
aleti beklemektense en azindan bu sure zarfinda yedigime ictigime dikkat edeyim dedim... ve basladim hadi hayirlisi :)))

ewt bugunumu yazayım hemen...
kahvaltı olarak bıraz tuzsuz yagsız lor peynı, 5 zeytın, menemen ve 2 dılım kepek ekmegı yedım...sekersız cay ıctım...
oglen 1 kase yogurdun ıcıne keten tohumu nane ve kuru kayısı kuru seftalı ve kuru erık katıp karıstırıp yedım...
aksam nıyetıne de 40 dakıka once 1 kase mercımek corbası ıctım bol baharatlı...
kardesım cıkolata almıs ucunan kucuk bır parca nefsımı korelmek amacıyla alıp yedım...pısman mıyım HAYIR...
bugunu boyle kapatıyorum tabııı aralarım bol su ve bıtkı cayı olacak...
maalesef spor namına bırseyım yok bugun...

canım gunlugum...
gunaydın :)))
gene gec uyandım yaaaa...tatıle gırdık dırelı hıc bır duzen oturtamadım...saatımı 8 e kuruyom kalkamıyom yaaaaa...hep 10 hep 10...neyse ayarlayacam bunu da ıns...
sımdı koca bır bardak lımonlu sıcak su ıcıyorum...ondan sonra da yesıl cay ıcecem ınsallah ama onun ıcıne de karanfıl, tane karabıber, lımon, cubuk tarcın, adacayı ve bıberıye atıyorum oyle ıcıyorum...
bırazdan da kahvaltı yapacagım ıns ama annem kahvaltıya patates haslamıs az yesem ıyı olacak...

haaaaaaa bu arada soylemeden edemeyecegım... sabah dayanamadım ve tartıldım...o da neeee...57.7 olmusum :))) 500 gr gıtmıs :))) mmutluyum hem de cokkk...

Ewt kahvaltimi da yaptim cok sukur...
patates salatasi yedim
5 zeytin
lor peynir
1 dilim tam bugday
2 kasik corba
sekersiz cay

Allah nasip kismet ederse 48 kilo oldugum gun ben de buraya basari oykumu buyuk bir ozguven ve kendimle gurur duyarak yazmak istiyorum ve yazacagim insallah...

Buyuk 2 tane bardagim var...her zaman birinde yesil cayim veya 5 i 1 arada cayim oluyor digerin de sicak limonlu suyum...simdi onlari iciyorum...yarim saat sonra da birseyler yesem iyi olacak...

Cok sabirsizlaniyorum bisikletime kavusmak icin...keske biraz daha erken getirselerdi...o gelene en azindan metabolizmam vucudum hazir olsun herseyiyle...ve de 1 kilo kaybim olsun iste o zaman tam olsun...
benim vucudum hayatim boyunca surekli yoyo sendromu yuzunden cok yumusak sarkik...kilolarimi verip sikilismak istiyorum...dolapta beni bekleyen kiyafetlerimi rahatca giyebilmek istiyorum...yapabildigimi de herkese gostermek istiyorum...

Yarin cok onemli bir sinavim oldugu icin stresten patladim resmen...birazcik bozdum diyebiliriz...ben hep kilo almam zaten hep duygusal oluyor ya sinir sikinti stres ya da uzuntu...buna engel olamiyorum...neyse kendime kizmak yerine en iyisi hicbirsey olmamis gibi yeni gune tekrar baslamak degil mi...yarinki sinav cok onemli benim icin...insallah iyi gecer...moralim bozulmaz...iyi geceler gunluk

hey süper aynı kilolardayızz!!

benim hedef 46 koydum
48 ehhh
opsiyonlu olsun istediğim için..

daha iyi gibi geldi...

birbirimize gaz verelim!!! =)

ve şu işi halledelim bu arada yazdıklarından gördüğüm kadarıyla ekliptik bisiklet alacakmışssın
süperrr ötesi bi alettttt
spor salonunda hergün çalıştığım ve 1 haftada gözle görülür müthiş bir geri dönüş aldım..

hey süper aynı kilolardayızz!!

benim hedef 46 koydum
48 ehhh
opsiyonlu olsun istediğim için..

daha iyi gibi geldi...

birbirimize gaz verelim!!! =)

ve şu işi halledelim bu arada yazdıklarından gördüğüm kadarıyla ekliptik bisiklet alacakmışssın
süperrr ötesi bi alettttt
spor salonunda hergün çalıştığım ve 1 haftada gözle görülür müthiş bir geri dönüş aldım..

Canim inanirsin bilmem dun gece 1 de senin gunlugunu bastan sona okudum...kendime yakin buldum seni :))) ewt boy ve kilolarimiz hedeflerimiz yakin...ben en son 50 olmustum 2 sene once...o zaman bile kilolu hissediyordum kendimi...simdi citami daha da indirdim 48 dedim ama senin yazini okudum 47 olsun bari diyorum olmusken :)))
tmm canim destek olalim birbirimize insallah...benim bugun sinavim var diye bir duzen oturtamadim...iyi giderken bir anda patlayabiliyorum...gozum donuyor...aleti bekliyom acikcasi...cunku ben de senin gibi dusunuyorum...ben spor yapmadan kilo veremem versem bile vucudum sarkar o yuzden arastirdim ettim zaten bir donem ben de spor salonuna kayit yaptirmistim ordan biliyorum bu aleti...cok zevk aliyordum yaparken...kosu bandindan duz bidikletlerde sikiliyordum hep...babami ikna edebildim sukur...bekliyorum bakalim

Mrb gunluk,
sinava calisayim diye 1.30 da yattim gece...5.45 te uyandim acayip uykusuzum...
stres beni mahvediyor...sabah 2 tost yedim ama tost ekmegi boyutlarindan daha kucuktu benim tostcuklar aradina da lor peynir koydum...annem patates kizartmis dayanamadim biraz da ondan yedim keske yemeyeydim ama neyse gecti artik 10 da yedim bunlari...biraz once eve geldim daha yeni birseyler yedim...corba, bulgur pilavi, yogurt ve barbunya ama az yedim...bunlarin ustune de yemem insallah...ölüyom uykusuzluktan yorgunluktan...bitki caylarimdan iceyim bari...yarin kargo eliptigimi getirecek ins ama kurulumunu carsamba gunu yapacaklarmis...beklemek cik sıkıcı :((( neyse seni yalniz birakmam ben gunluk...

Canim gunlugum,

onceki kilo verme seruvenlerimde hep gecerli, beni gaza getirip hirs yaptiracak bir nedenim oluyordu hep...tabiii ki en onemlisi saglik ama bazen gaza gelmede bu yetersiz kaliyor...bu sefer guclu bir neden bulamiyom kendime...acayip inatci biriyimdir aslinda...birine inat olsun diye zayiflayabilirim...oyle bir durum da yok su an...veya artik bikkinlik geldi bu diyet zayiflama kilolar rejimler egzersizler sporlar surekli verip verip almalar hooopp basa yani basladigin noktaya geri donmeler galiba bunlardan da biktim sikildim ben artik...tembellestim ewt kendimi eve kapattim resmen...kis mevsimi de en buyuk sebep tabii...terlemeyi de oldum olasi sevmem...bahane iste yeterki ooooooo istemedigin kadae uretiriz evvelallah...icraat yok ama...otura otura yiye yiye buyutuyoz bir taraflarimizi buna en basta ben dahilim...sonra kara kara dusun agla sizla uzul pisman ol sikinti stres yap...yaptikca daha cok ye...yedikce daha cok kilo al...aldikca uzul hayattan kop, kendine guvenini kaybet...bunlar yuzunden gel yine anlik mutluluk icin sevdigin ne varsa sil supur...cop kutusu ya bizim midemiz...ne versek ogutuyor masallah...bosta bekleyen yag hucrelerimizde depo ede ede kendisinin 6 katina boyutuna cikiyor masallah...vucudumuza eziyet ediyoruz bile bile goz gore gore...yapmayalim farkina varalim hatalarimizin yanlislarimizin...bir insan kendine sagligina nasil bu kadar buyuk bir kotuluk yapabilir...yapiyoruz iste acimiyoruz kendimize...ben de acimiyom demek ki zayifla kilo al zayifla kilo al hep bu kisir dongudeyim maalesef...bunun bir sonu gelsin artik...bilincli insanlar bireyler olalim...cok dolmusum herhalde bugun...icimden ne geliyorsa yazdim...bugunluk bu kadar...hadi iyi geceler

ewt canım gunlugum...
elıptıgım bıraz once geldı cok sukur ama hala pakette...kurulumunu ıcın ne zaman geleceklerse artık eve...bekleyıp duruyom...

Birseyin gec olmasi, hic olmamasindan iyidir...baslamak icin vakit kaybetmeyin...su sinav gecsin, dogum gunum gecsin, su parti bitsin, su gun gecsin bu gun gecsin demeyin...o an baslayin...kararli olun...isteyin oncelikle herseyden cok isteyin...baslamak icin daha fazla vakit kaybetmeyin...birseylere "HAYİR" demeyi ogrenin...dur demeyi bilin...kendinizi kontrol etmeyi bilin...iradenizi kimsenin hicbir olayin kirmasina firsat vermeyin...

Gunaydin gunaydin gunaydin canim gunlugum...

bugun buyuk gun...evi ortami hazirladim bekliyorum adamlari...su cihazi bir kursalar da hayirlisi ile...baslasam ben de artik sporuma...

9.30 da uyandim...bizimkiler kahvalti yapiyordu canim hicbirsey istemedi...yemedim...
1 koca bardak sicak suyun icine limon karanfil ve karabiber attim onu ictim...diger koca bardagima da 5 i 1 arada sallamamla beraber yesil cay da attim...ikisini de ictim...istahim iyice kapandi simdi de...canim hicbirsey yemek istemiyor su an...neyse acikana kadar bekleyeyim bari...

Gunluk,

benim babam da sigarayi birakinca cok kilo aldi...kalbi de var adamin...yuruyus yapiyor her gun ama bir o kadar yedigi icin de hep ayni kiloda...
bu kilo verme yolunda babama da bir yardimim katkim olsun istiyorum...
eliptik bisikleti ikimiz kullanacagiz zaten...su yeme icme olaylarini nasil duzenleyebilirim acaba yaa...babamin da aliskanliklarini degistirmem lazim bunun farkindayim...nasil yapicam onu bilmiyom iste...

Gunlugum,
saat kac oldu hala canim birsey istemiyor yaaa...tek lokma koymadim agzima sabahtan beri...ictigim sular ve bitki caylari boyle istahimi kapatiyor olsa gerek...tabiii eliptigi gelip yapmalari icin de bekliyorum onun da ayri bir heyecani var...birsey yemesem mi bugun acaba...zaten evdeyim disari ciktigim da yok...yapabilir miyim acaba...deneyelim gorelim bakalim...

Canim gunlugum,

duruyorum duruyorum, bir yerde bir an fena patliyorum...kardeslerim abur cubur delisi...onlar gozumun onunde surekli birseyler yerken ben nasil dayanacagim yaaa...ne guzel 57.7 ye dusmustum hopppp tekrar 58.2 olmusum :((( cok sinir bozucu yaaa...suclu kim tabiii ki ben, iradesiz olan kim tabiii ki ben...

Back
X