- 28 Mayıs 2015
- 462
- 301
- 23
- 35
- Konu Sahibi tarkaninoglumurat
-
Bi bilgiye ulaşabildinz mi bende bodrumdayım arıyorumSelam kizlar. Bodrum Acibadem Hastanesinde kadin doguma giden varmi? Varsa doktorlar hakkinda tavsiyeleriniz ve dogum fiyatlari hakkinda bilgisi olan var mi?
MaalesefBi bilgiye ulaşabildinz mi bende bodrumdayım arıyorum
Bende onu duydum sadece ama doğumun çok pahalı olduğunu da duydum yani hâlâ çok kararsızımMaaleseffakat aybala hanima gidip muayene oldum ve cok memnun kaldim.diger doktorlari bilmiyorum...tavsiye uzerine gittim cok sirin bir bayan
Evet ogrendim bende:)) tesekkurler cevabin icinSezaryen doğum sgk li 3500 tl olduğuu öğrenmistim siteye uye hir bir arkadaşımizdan...
Benimde bunu öğrendiğim iyi oldu...teşekkür ederim. ..bu sgk jin karşıladığı tutarin disinda bizden alinan ücret mi acaba biliyor musunuz?Evet ogrendim bende:)) tesekkurler cevabin icinnormal dogum epidural 2500 lira
Sgk ve bodrum kartin varsa bu tutar. Yoksa geciriveriyolarBenimde bunu öğrendiğim iyi oldu...teşekkür ederim. ..bu sgk jin karşıladığı tutarin disinda bizden alinan ücret mi acaba biliyor musunuz?
Bodrum ve seçenek ☺bugün aksilik olmazsa Acıbadem e gidicez bakalım kart çıkartmak içinSecenek olmayinca yapicak bisey yok tabi: )
Karti cikardigin gun kullanabiliyosun.sen hangi hastaneye gidiyodun?Bodrum ve seçenek ☺bugün aksilik olmazsa Acıbadem e gidicez bakalım kart çıkartmak için
Ben acibadem aybala akila gidiyorum.caglat beyi evet bende cok duydum ama hastane politikasi cok kotu.kayinpederim canindan oluyodu.deneme tahtasi olarak goruyorlar hastalariniCaglar bey in klinigine gidiyorum.Bircok insan onu tavsiye etti. O da ozel bodrum ya daa aciAcıbadem de doğum yaptiriyor.sen nereye gidiyorsun
Kadin hastaliklari uzmani ile kayinpederinizin ne gibi bir baglantisi var
Gayet memnunum.yalniz ozel hastanede baska bi doktorla dogum yapmak sana cok pahaliya patlar:) sermin hn ile klinik actilar oraya gidiyorum.. ozel bodruma degil..zaten o hastane hakkinda ben de iyi seyler duymadim..o yuzdrb Acıbadem uzerine yogunlasiyoruz.siz doktorunuzdan memnunmusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?