- 7 Kasım 2008
- 907
- 205
Kızlar merhaba..bugün başımdan geçen olayı sizlere anlatmak istiyorum..internet sitelerinde şu aralar bodycream beyazlatıcı ürün reklamları dolaşmakta...benimde koltuk altımda kararma olduğu için almak istedim. reklamları o kadar orjinal ve gerçekçi yapmışlarki buna dayanarak 2 adet ürün sipariş ettim..maalsef kargoyu annem teslim almış ve kapıda 70 tl ödemesını bana telde sorarak yaptı..eve geldğimde kargo kutusunun içinden şaka gibi 1 çift babet çorabı çıktı!..tamamen dolandırıldığımı kargo firmasına söyleyip , paramı zor bela aldım..aman siz siz olun güvenilir ve ismi hiç duyulmamış sitelerden alışveriş yapmayın.!..dolandırılmayı bırakın kargocu ile öyle bi diyaloğa girdimki 1 saat stres yaşadım..daha sonra firmayı aradım kaydım olmadığını söledikleri zaman siz benimle dalgamı geçiyorsunuz dolandırıcılar dedim! ..karşımdaki adam kahkaha atmaya başladı..hanfendi burası çorap firması diyor!..çorap firması iseniz 1 çift çorabı 70 tl yemı satıyorsunuz dedim sizi savcılığa şikayet edicem ddm...ardından arka arkaya aradılar ... bana , bidaha burayı aramayın gibisnden hakaret ettiler!..çıldıracak gibiyim..sizce pazartesi günü bilişim suçlarına şikayet etmeli miyim?..başkaları dolandırılmasın düşüncelerinizi alabilirmiyim?