Kankisi olarak görüyorsa "Eyvaaah!"lık bir durum söz konusu. Garip şaka anlayışları olduğu doğru... Ya da sen en iyisi dikkat çekici giyin kuşan, onunla onun sevdiği muhabbetler yap, ağır görün. Hem yakın dur hem uzak... Arada sosyal medyadan da dikkatini çekmeye çalış. Bilemezsin, gelir kapına...
Onlar çok güzel sever.. O kedi gibi yatacak, sen onun saçlarını okşayacaksın.. Ona bazen bebek gibi davranacaksın bazen de olgun... Ama annesi gibi olmayacaksın... Onların birine çok bağlanması zaman alıyor. Birden açılamıyorlar. Benim Boğam okuldan tanıdığım ama sık muhabbet etmediğim biriydi. Hemen açılamadı mesela. Önce sosyal medyadan resimlerimi beğendi, benimle oradan yazışmaya çalıştı, dikkat çekmeye çalıştı. Bu durum 2 yıl sürdü. Daha sonra birkaç kez buluştuk ve açıldı. Şimdi de fazla ilgilenmiyor (Garantilediya beni..) Ben de üzerine düşmüyorum. Mesafelerin uzun olması da buna etken.. Hediyeleri çok sever, onun için bir şeyler yaparsan çok mutlu olur ve ilgisini çekersin. Kendisi için yapılan iyilik ve fedakarlıkları hiç unutmuyor. Onu hayal kırıklığına uğratma, güven ve huzur ver yeter.. Tabi arayıp sormamalarına katlanırsan.. Ben bazen çıldırıyorum mesela......