Boğa Burcu 21 Nisan - 21 Mayıs Boğa Burcunun Fiziksel Özellikleri

ben de boğayım. harikayımmmm. sizler gibi giyinmeyi, giydiğim kıyafetleri yakıştırmayı bilirim
Boğaların genelinin şişman oldukları konusunu anlayabilmiş değilim, zayıfım 168 boy 48 kilo ve tanıdığım neredeyse tüm boğa hatun kişiler de benim gibi zayıf. Ama bir boğa gibi yediğim gerçek siler süpürürüm ne varsa.Bence boğaların kilo konusu söylentiden ibaret.

Bir de ikizler burcu ile inanılmaz iyi anlaşıyorum. Sizler hangi burçlarla iyi geçiniyorsunuz arkadaşlar?

Sari cigimm neler neler döktürmüssün sen öyle opuyorumnanaktan aynen beni tarif..yoksa beni taniyonmu? delikafadulden saka bi yana benim yükselenimde boga bogazima,kiyafetime,evime,güzel olan herseye bayilirim

iri çene ve geniş burun, boynun kısalığı ve kalınlığı, kilo alma yatkınlığı, geniş omuzlar dışındakiler tuttu... ee az bişey kaldı zaten,, pek tutmadı mı ne

Kadınlara en çok yakışan burç..anlaşamadığım bir burç ama çoğu zarifler kibar ve kendi halinde tipler..Bir de diğer burçların kadınları gibi çok konuşmayıp tartışmacı değiller..Size beğendiğim boğa ünlülerden örnek vereyim:

Nefise Karatay

Gülcan Arslan (bir çocuk sevdim dizisinden)

Nükhet Duru

Şebnem Dönmez

Son düzenleme:
Tam beni anlatiyor dedigim kisimlarda oldu, benimle alakasiz dedigim kisimlarda oldu, buda yükselenimin etkisi olsa gerekFakat bütün bogalarda mevcut olan bir sey varsa oda kesinlikle asalettir iste
Paylasimin icin tsk'ler Senem

gür şaçlıymış hıh nerdeeeee 1.67 boyun 51 kilom var zayıfım yani boğalara şişman diyenler utansın:)

Valla kilo konusunda katılmıyorum sizlere..... Hangi burçtan olursan ol:Boğazını tutamassan şişersiiiiiinnnnn.....

giyinmeyi cok iyi bilirim bu kesin..üstüme neyin yakısıp yakısmayacagını hemen anlayablrm.

hepinize katılıyorum :))))) ikizler burcu annem ve anlaşmıyoruz sürekli tartışma halindeyiz kova ve terazi burcuyla da hiç geçinemem

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…