Canım uzman değilim ama sana bildiklerimi söyleyeyim..Boğa erkeği genelde yakışıklı ve çekicidir konuşması ses tonu da güzel ve etkileyicidir,ayrıca burçların içlerinde en çok boğa erkeği eşini yaşatır yüceltir korur ve kollar..çocuklarınada çok bağlıdır,iştahı çok iyidir,ayrıcada çok şanslıdır,genelde şans ondan yanadır...kötü özellikleri uykuyu severler,fazla üsengeçtirler,fazla dediğim dediktirler hep kendi görüşleri düşünceleri doğrudur,ağzı hep laf yapar ama işe gelince bakmışın ortada yoktur...arkadaşım uyuyormu sevgili boğana
hemde çokkk herzaman erkek oldunu hsstrdi bana her konuda korudu kolladı ..ten uyumumuz muhteşemdii benm için en önemli şeylerden biridir seks onunla yaşamak muhteşemdi duygusal ve romantk oluyordu birtek bana ve işine gelince bakmışsın ortada yoktur yazdında ayrılma sebemimz tamda ona ihyacm oldu zaman yoktu tamamen bitrm kesinlkle btti
Valla canım hayırlısı,ilişkilerin içinde seks olarak en muhteşem tutkulu ilişki zaten boğa ve akrep ilişkisidir,boğa erkeği çapkındır ama akrep kadınını aldatması neredeyse imkansızdır..Akrep kadını hep baştan çıkarıcıdır,konuşkandır tatlı dillidir,ayrıca onun anlayacağı şekilde konuşmasını iyi bilir,yani nabza göre şerbet gibi...Ama akrep kadını çok aşık sa genelde sevdimi tam severler ozaman gözleri pek birşey görmeyebilir..görmez değince akıllıdır,istediklerini yaptırmasını iyi bilir ama bazı kusurlarınıda kabullenmeyi bilir..doğrumudur??[/
hepsi doğru artık geri dönüşü yok ben intikam almadan yapamam şuanda onun en yakın arkaşıyla çıkıyorum ve hiçbirşey hssetmeden o bunu haketti amacıma ulaştım belki ama hayla içimde ona karşı olan şey bitmyor..
Valla canım hayırlısı,ilişkilerin içinde seks olarak en muhteşem tutkulu ilişki zaten boğa ve akrep ilişkisidir,boğa erkeği çapkındır ama akrep kadınını aldatması neredeyse imkansızdır..Akrep kadını hep baştan çıkarıcıdır,konuşkandır tatlı dillidir,ayrıca onun anlayacağı şekilde konuşmasını iyi bilir,yani nabza göre şerbet gibi...Ama akrep kadını çok aşık sa genelde sevdimi tam severler ozaman gözleri pek birşey görmeyebilir..görmez değince akıllıdır,istediklerini yaptırmasını iyi bilir ama bazı kusurlarınıda kabullenmeyi bilir..doğrumudur??[/
hepsi doğru artık geri dönüşü yok ben intikam almadan yapamam şuanda onun en yakın arkaşıyla çıkıyorum ve hiçbirşey hssetmeden o bunu haketti amacıma ulaştım belki ama hayla içimde ona karşı olan şey bitmyor..
Arkadaşım yanlış yoldasın ,seni yargılayamam akrep burcunun özelliği unutmazlar ve intikam almadan rahat edemezler..Ama düşün bakalım sonrasını biraz mantıklı ol,ilerde sevmediğin o kişinin vebalini almayacakmısın o sana bunları öğrenince beddua etmeyecekmi?yada ilahi adalet ?Bence kendinide o kişiyide mutsuz etme sen ne yaparsan yap boğa seni sinir etmesini bilecek,bırak seni iyi hatırlasın ve yerini dolduracak birini bulamasın.Allah ta seni iyilerle karşılaştırsın yoksa malesef kendi kendini sokmuş olursun..
Arkadaşım yanlış yoldasın ,seni yargılayamam akrep burcunun özelliği unutmazlar ve intikam almadan rahat edemezler..Ama düşün bakalım sonrasını biraz mantıklı ol,ilerde sevmediğin o kişinin vebalini almayacakmısın o sana bunları öğrenince beddua etmeyecekmi?yada ilahi adalet ?Bence kendinide o kişiyide mutsuz etme sen ne yaparsan yap boğa seni sinir etmesini bilecek,bırak seni iyi hatırlasın ve yerini dolduracak birini bulamasın.Allah ta seni iyilerle karşılaştırsın yoksa malesef kendi kendini sokmuş olursun..
ben güvenmişsem ve o beni yanlıtıp yarı yolda bırakmışsa haketmiştr..onun kıvranışını görüyorum mutlu oluyorum asla geri dönmem..kısassa kısas..
bir boğa erkeği ömürmden 7 yıl tüketti kimseyle bu kadar şehvetli bir aşk yasamamıştım ..seks aşk tutku arzu muhteşem bişiydii ... saatlerde hiç konuşmazdık ben onu bakışından o beni dokunarak hsseder anlardıı .. inadımız yüzünden devamlı kavga edyorduk ..şimdi bitti ve ben başka kimseye aşık olamaıyorum .... özeliklerini yazın
benim burcum boğa.bende de bi akrep erkeği var. hiç sormayın savaş halindeyiz. düzeltemiyorum da. her adımımı ters anlıyor. ne yapacağımı bilemiyorum. en son intikamını aldı ve gitti. geri döner mi bilmiyorum. geri dönmesini istiyorum. ne yapacağım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?