boga erkegi ve öfkesi..

Pinokya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2013
256
5
26
Almanya
selam canlar..

2 aydir bir boga erkegiyle birlikdeyim.. bir arkadas vasitasiyla tanisdik.. hersey cok güzel gidiyorken
3 hafta tatile gitti ailesinin yanina..
mesafeden dolayi biraz gerginlikler yasadik.. sirf yazismalar oldu telefonda felan konusmadik..

ve bunaldigi karakterlerimizin zit oldugunu söylerek ayrildi benden.. Hemde yazisarak..
bunu ona yakistiramadigimi söyledigimde bana dahada kizip heryerden engelledi beni cocuk gibi..

simdi boga sevgilisi kocasi olanlara sesleniyorum böyle bi durum yasadinizmi.. sizce bu ayrilik kararinda ciddimi?
bana cok sacma geliyor :(

boğa kocam var kolay kolay sinirlenmez çok üstüne gitmezsem eve çok düşkündür dış hayatı pek sevmez pek sosyal deildir yani
boğazına düşkündür tabi hepsi aynı olucak die bişey yok yetiştirilme tarzınada bağlı biraz

boğa kocam var kolay kolay sinirlenmez çok üstüne gitmezsem eve çok düşkündür dış hayatı pek sevmez pek sosyal deildir yani
boğazına düşkündür tabi hepsi aynı olucak die bişey yok yetiştirilme tarzınada bağlı biraz

EVET SÖYLEDIKLERINE UYUYOR.. oda öyle fakat öfkesinden ayrildi ama kesdiremiyorum.. yani bukadar basit görmesini hemen kesdirip atabil,esini kabulleniyorum

Bende boga burcuyum :). Arkadasin dedigi gibi bogalar öyle hemen sinirlenmezler, bagirip, cagirmazlar damarlarina bazmadiginiz sürece.

Birde biz bogalarda söyler birsey var, en azindan bende. Icimiz birine ismanmadigimi yani bunu fark ettigimizde hemen karsidaki insandan sogur ve uzaklasiriz ve o insana karsi tavrimizda malesef gereginden sert olabilir. Bu bende hep böyleydi.

Bende boga burcuyum :). Arkadasin dedigi gibi bogalar öyle hemen sinirlenmezler, bagirip, cagirmazlar damarlarina bazmadiginiz sürece.

Birde biz bogalarda söyler birsey var, en azindan bende. Icimiz birine ismanmadigimi yani bunu fark ettigimizde hemen karsidaki insandan sogur ve uzaklasiriz ve o insana karsi tavrimizda malesef gereginden sert olabilir. Bu bende hep böyleydi.

yani bunaldi gercekden ve ciddi olabilme ihtimali büyük diyorsun :(

Benim sevgilim boğa burcu 4 yıldır birlikteyiz.Arkadaşların dediği gibi hemen sinirlenmez.Ama sevdiysede kolay kolay bırakmaz.

yani bunaldi gercekden ve ciddi olabilme ihtimali büyük diyorsun :(

Benim sevgilim boğa burcu 4 yıldır birlikteyiz.Arkadaşların dediği gibi hemen sinirlenmez.Ama sevdiysede kolay kolay bırakmaz.

Öyle gibi duruyor canim malesef. Ama herkez bir olacak diye birsey yok. Aslininda dedigi gibi bir boga severse bir insani kolay kolay yari yolda birakmaz.

Bunu sadece burçla değerlendirmek yanlış bence bazı davranışlar insanın karakteriyle alakalı bi durum boğa var boğa var...

Ama çok yakın tanıdığım 2 boğa burcu var erkek ikiside sinirlenince o an sinirleniyolar hemde çok fena ama saman alevi gibi sonra hemen sönüo o sinir geçiyo yani uzatmıyolar...

Eşimle tanışalı 6 yıl oldu 2 yıllık evliyiz .O Boğa Ben Başak gülgibi geçinip anlaşıyoruz :1:
Ama bana soracak olursan boğa erkekleri çok zor 5 yıl beraber çalıştığım müdürümde boğaydı :50:
Çoook ayrıntıcı,hırslı,titiz ve sakin yapıdadırlar .kavga ederken bile sesini yükseltmez sakindir ama kızdımı uhuuuuuu :31:

Bana soracak olursan üstüne gitme hatta mesaj bıle atma buna benzer bi olay daha ılk ay başıma gelmişti hiç aramadım bir ay sonra kendisi defalarca arayıp tekrar görüşmek istedi heheheeheheh :9: ısrarcılıktan ve zorlamalardan pek hoşlanmıyorlar

Eşimle tanışalı 6 yıl oldu 2 yıllık evliyiz .O Boğa Ben Başak gülgibi geçinip anlaşıyoruz :1:
Ama bana soracak olursan boğa erkekleri çok zor 5 yıl beraber çalıştığım müdürümde boğaydı :50:
Çoook ayrıntıcı,hırslı,titiz ve sakin yapıdadırlar .kavga ederken bile sesini yükseltmez sakindir ama kızdımı uhuuuuuu :31:

Bana soracak olursan üstüne gitme hatta mesaj bıle atma buna benzer bi olay daha ılk ay başıma gelmişti hiç aramadım bir ay sonra kendisi defalarca arayıp tekrar görüşmek istedi heheheeheheh :9: ısrarcılıktan ve zorlamalardan pek hoşlanmıyorlar

Tskler canim... ogun farkettim olunlu baslayan konusma israrcilik yuzunden bu hale geldi... suan kendimi geri cekdim.. pazar gunu tekrar veda msj atiginina sirf "tamam" demeyle yetindim. :(

Bunu sadece burçla değerlendirmek yanlış bence bazı davranışlar insanın karakteriyle alakalı bi durum boğa var boğa var...

Ama çok yakın tanıdığım 2 boğa burcu var erkek ikiside sinirlenince o an sinirleniyolar hemde çok fena ama saman alevi gibi sonra hemen sönüo o sinir geçiyo yani uzatmıyolar...

Tabiyki burc bitarafa ozelliklerini cok tasidigi icin bu sekil acdim konuyu..
Sanirim zaten bunalmis bir haldeydi son gunlerde sikintilari vardi benimkiyle tam patlama oldu gibime geliyor... yoksa sakindi sesli msjinda anladim sinirli oldugunu.. geri fitese attim ama is isten gecmisdi :(

Ay ayni benim esim biliyormusun
Benik.esimde boga burcu ayni ozelliklere sahip gercekten anlasmasi guc olmayacak birisi

Sevdimi bilmiyorum.. daha 2ay olmadi ama cok hoslandigini... etkilenmese bukadar uzatmiycani söylemişti.. cok seciciyim demisdi (cok havali bulmusdum bu aviklamayi :D )
Yazismalarimizin basinda bitirmek bukadar basitmi diye basladi 1saat sonra bitirdi :( bilmiyorum

Boga burcu kolay sevemez ama sevdimmi asla pesini birakmaZ
Bide kacan kovalanir modundan hoslanir 7 ay ben kactik.esim.kovaladi

Sen arama sorma.pesine dustuyse sorun yok ama.dusmediyse duygulari hakkinda suphe uyandiriyor

Sevdimi bilmiyorum.. daha 2ay olmadi ama cok hoslandigini... etkilenmese bukadar uzatmiycani söylemişti.. cok seciciyim demisdi (cok havali bulmusdum bu aviklamayi :D )
Yazismalarimizin basinda bitirmek bukadar basitmi diye basladi 1saat sonra bitirdi :( bilmiyorum

Evet begenmesi cokta kolay degildir
Mazisi karanlik.esiminde cevresi ailesi kiminle.tanistirmak.istese hep secicilik etmis
Ondan dolayi herkez beni cok merqk etmis
Boga burcu konuya direk giremez onemli konukarda uzatir uzatir sonunu ole.baglar

Evet begenmesi cokta kolay degildir
Mazisi karanlik.esiminde cevresi ailesi kiminle.tanistirmak.istese hep secicilik etmis
Ondan dolayi herkez beni cok merqk etmis
Boga burcu konuya direk giremez onemli konukarda uzatir uzatir sonunu ole.baglar

Evet cok uzatiyor :)) ama cok tatli yaaa cok ozluOrum onu :( kibarligini efendiligini :(

Evet cok uzatiyor :)) ama cok tatli yaaa cok ozluOrum onu :( kibarligini efendiligini :(

Boga erkegininn ilgisi bagliligi bambaska iliski konusunda cok deneyimim.olmadi ilk sevgilimdi evlendik
Ama cevreye baktigimda evet boga erkegi ilgili tatli

Aslinda siniri gectiginde yumusayabilir
Sizin konunuz derinmi.cozulemicekmi
Mantigina uymuyorsa durum iste ozaman zor

Son düzenleme:
Boga erkegininn ilgisi bagliligi bambaska iliski konusunda cok deneyimim.olmadi ilk sevgilimdi evlendik
Ama cevreye baktigimda evet boga erkegi ilgili tatli

Aslinda siniri gectiginde yumusayabilir
Sizin konunuz derinmi.cozulemicekmi
Mantigina uymuyorsa durum iste ozaman zor

Bi sorunumuzun olmadibgini düşünüyordum... ama o gece bana yaptigi aciklamayla sasirtdi beni.. yüzyüze konusalim dedik basda.. ikimizde gergindik.. yazisarak tartisdik yanlis anlasilmalar oldu... ona bagli olarak ayrilmayi istedi.. uzeriz birbirimizi dedi.. burca gore gercekten bitti gibi geliyor.. ama icim kalbim mantigim olamaz diyor yani her iliskide anlasmazliklar olurki yüzyüze bi sorununuz yokdu.. belkide bu sirf benim düşüncem. . Birde bu sekil bitmesini kabullenemiyorum.. yüzüme dahi bakmadan uzakdan uzaga :(

Degerlisin diyordu.. seni mutlu etmek isterim diyordu.. simdi hersey bitti.. bir hic uğruna.. onu ozledigim için huysuzlanmisdim gerginkikde vardi..
Onu önlemenin bedeli bana agir oldu..

Eşim boğa burcu ;) senı anlayabılıyorum ... Çabuk sınırlenmez ... Kolayına sevmez , sevdımıde bırakmaz kolay kolay ;) aşkım boğa bense balığım , Rabbim bozmasın diyorum başkada bışey demıyorum ... Tıtız ... Ailesıne düşkün ... Duşuncelı yardımsever ... Boğa ozellıklerı ... Ama karar verdıysede bır konuda , inadı ınat ... Sakın sinirlendirme :) ozaman of ki ne off

Eşim boğa burcu ;) senı anlayabılıyorum ... Çabuk sınırlenmez ... Kolayına sevmez , sevdımıde bırakmaz kolay kolay ;) aşkım boğa bense balığım , Rabbim bozmasın diyorum başkada bışey demıyorum ... Tıtız ... Ailesıne düşkün ... Duşuncelı yardımsever ... Boğa ozellıklerı ... Ama karar verdıysede bır konuda , inadı ınat ... Sakın sinirlendirme :) ozaman of ki ne off

Cevap icin cok tskler canim.. sorunda o iste sanirim gergindi.. bendebuzerine gittim.. biz anlasamayiz deyip ayrildi benden ve engelledi beni :( cok saskinim.. simdi ciddimi yoksa sirf zamanmi istedi bilmiyorum :(
Buarada bende baligim

Back
X