boga erkegi ve öfkesi..

Cnm yüksek ihtimalle ciddi Bence , Birde muhakkak başka şeylerde vardır ..ben olsam aramazdım .. Boğa erkeği sanırsam peşinden koşmayı daha çok seviyor ...

Benim nişanlımda boğa burcu.. Kolay kolay sinirlenmez ama sinirlenince kimse duramaz önünde, patlayacak bomba gibi oluyor. İnat mı tam inat. Birşeye karar verdiyse onu yapacak, yapmazsa olmaz. Bağlıdır. Sevdiklerine zarar geldiğinde, duygusala bağlar direk. Tartıştığımızda ben arar mesaj atarsam hayatta yanıt vermez. Kendine geldiğinde kendisi arar kendisi koşar.
Peşinden koşarsan kaçar, kaçacaksın ki kovalasın misali..
Arama sorma bırak kendi haline.. Sonradan kendi arar heralde..
Alakasını burçla bağlamak biraz saçmalık lakin. :44:

Son düzenleme:
Benim nişanlımda boğa burcu.. Kolay kolay sinirlenmez ama sinirlenince kimse duramaz önünde, patlayacak bomba gibi oluyor. İnat mı tam inat. Birşeye karar verdiyse onu yapacak, yapmazsa olmaz. Bağlıdır. Sevdiklerine zarar geldiğinde, duygusala bağlar direk. Tartıştığımızda ben arar mesaj atarsam hayatta yanıt vermez. Kendine geldiğinde kendisi arar kendisi koşar.
Peşinden koşarsan kaçar, kaçacaksın ki kovalasın misali..
Arama sorma bırak kendi haline.. Sonradan kendi arar heralde..
Alakasını burçla bağlamak biraz saçmalık lakin. :44:

:) YANITIN ICIN tesekkürler canim tabiyki bunu burcla sabitlemek biraz tuhaf ama burcunun özelliklerini tasiyan biri..
bu yüzden beni biraz
rahatlatiyor.. alamsiz bi ayrilik gibi geliyor fakat yapcak bisey yok ya bahane aradi gitti.. yada zaman ihtiyaci var..

her neyse kendi biliyor.. :(

selam canlar..

2 aydir bir boga erkegiyle birlikdeyim.. bir arkadas vasitasiyla tanisdik.. hersey cok güzel gidiyorken
3 hafta tatile gitti ailesinin yanina..
mesafeden dolayi biraz gerginlikler yasadik.. sirf yazismalar oldu telefonda felan konusmadik..

ve bunaldigi karakterlerimizin zit oldugunu söylerek ayrildi benden.. Hemde yazisarak..
bunu ona yakistiramadigimi söyledigimde bana dahada kizip heryerden engelledi beni cocuk gibi..

simdi boga sevgilisi kocasi olanlara sesleniyorum böyle bi durum yasadinizmi.. sizce bu ayrilik kararinda ciddimi?
bana cok sacma geliyor :KK43:
Eşimle tanışalı 6 yıl oldu 2 yıllık evliyiz .O Boğa Ben Başak gülgibi geçinip anlaşıyoruz :KK1:
Ama bana soracak olursan boğa erkekleri çok zor 5 yıl beraber çalıştığım müdürümde boğaydı :KK50:
Çoook ayrıntıcı,hırslı,titiz ve sakin yapıdadırlar .kavga ederken bile sesini yükseltmez sakindir ama kızdımı uhuuuuuu :KK31:

Bana soracak olursan üstüne gitme hatta mesaj bıle atma buna benzer bi olay daha ılk ay başıma gelmişti hiç aramadım bir ay sonra kendisi defalarca arayıp tekrar görüşmek istedi heheheeheheh :KK9: ısrarcılıktan ve zorlamalardan pek hoşlanmıyorlar
Arkadaslar boga erkegine bisey yaptim ama ne bilmiyorum benimle konusmuyor tellerimi acmiyor ozurlerime bisey yazmiyor ne anlam cikaricam bundan

Back
X