ben kova burcuyum erkek arkadaşım boğa. Gerçekten benimle anlaşacak erkeği bulmak çok zordur. Ben haksızsam bile haklı gibi görünmek için en zayıf noktalarından onu vururum. Erkek arkadaşım çok sabırlı.... Öyle ki bazen ne kadar sabırlısın ya diyorum. Onun sabrı, sevgisi, sadakaati olmasa benimle kimse anlaşamaz.
canım sen öyle durduğuna bakma, boğa burçları sabırlı gibi gözükür, o an için birşey söylemez, içinde biriktirir kin tutmaya başlar, ve gün gelir ufak birşeyden bütün öfkesini kusar ve bütün ipleri koparır, herşey yoluna girmişken, saçma şeylerden patlar, barışmak bilmez, bırakır gider, umrunda bile olmaz, gider başka şeylerle eğlenir. o yüzden her yaptığına dikkat et, sonradan pişman olma. en ufak kelimeye bile takıntılıdır, hep düzgün cümlelerle konuşacaksın, hep demek istediklerini daha açık açık anlatacaksın, alt yazı geçeceksin, yoksa çabukta alınır ve içine atar, kendi içinde kurar da kurar sonra kendi kurduklarına kendisi inannır.şakadan anlamaz, kelimelerde alt anlamlar arar alınmak için, niye öyle dedin? ne demek istedin? niçin? neden? çok sorar böyle. boğayla oyun olmaz kısacası. Hep dikkatli ve özenli davranmalısın, güzel cümleler kurmalısın. Yoksa bi bebek kadar tatlıdır kendileri. Damarına basmayacaksın. Birşey istiyorsa, direkt "hayır olmaz" dersen inatlaşır, illa olacak o. İnatçıdır. İkna edici bir şekilde anlatırsan belki vazgeçirebilirsin ki, vazgeçmez, aklına koyduysa birşeyi mutlaka yapar. Daha sonradan onun dediğini yapsan da ikna etmekle uğraşmıştır ya bu süre içinde, bu bile bir tartışma sebebi olabilir onun için. Çok bencildir, hep kendinden ödün vereceksin, hep onun dediği olacak ki anlaşasın. Görünüşte ise, yani lafa gelince (çok dil cambazı olduğu için) sanki senin dediğin oluyormuş gibi anlatır herşeyi, halbuki hep onun yönlendirmeleri. "Ben empati yapabilen biriyim" der, asla böyle birşey yok, hep kendi menfaatine bakar. Bi noktadan sonra ise biz anlaşmıyoruz, uyuşmuyoruz der, vazgeçer gider,mücadele etmez, hemen de başkasını bulur, üzüldüğünle kalırsın, bu ilişki yürüsün diye çektiğin zahmetlerle kalırsın.
yani gözünü karartmış gibi olmayayım da ben böyle bir deneyim yaşadım, dikkatli ol diye yazdım. Umarım sen üzülmezsin. Burçlarla kişilik çok mu etkilenir bilmiyorum, genelleme de yapmak istemiyorum, ama korkuyorum artık