Boğaz ağrım var! imdat!

f_fulya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2011
4
0
36
Osmaniye
Merhaba, yaklaşık 3 aylık bir bebeğim var ve emziriyorum. Sabah şiddetli bir boğaz ağrısıyla kalktım. Doktora gidemiyorum çünkü hava berbat ve bu havada bebeğimi çıkaramam. Ne gibi bir ilaç kullanabilirim. Acil yardım lütfen...

öncelikle geçmiş olsun.bendede olmuştu gecen hafta .ben önce 1 çay kaşıgı elma sirkesi içtim.daha sonra tonzencefil le balı karıştırıp macun yaptım onuda bir bal kaşıgı kadar yuttum.dişlerimi fırçalayıp karbonatlı ,tuzlu su ile gargara yaptım.ve son olarak tavuklu ,soganlı ,sarmısaklı şehriye çorbası yaptım içtim şükürler olsun hasta olmadım.

canım benim ard arda 2 doğum olduğu için ilaç kullanamadığım çok zaman oldu.sana en iyi tavsiyem normal adaçayı yap sonra 1 barağa koy içine biraz limon sık ve lavobaya girip çıktıkça gargara yap.iyi geliyor.bide bademle birlikte bal al ağzına çiğne.oda iyi geliyor.çok geçmiş olsun

bebeğim 15 günlükken çok kötü hastalandım.40 derece ateşim çıktı.antibiyotik ve başka ilaçlar kullanmak zorunda kaldım.emzirenlere göre ilaçlar var.mecbur olunca içiyorum.

Back
X