Geçen sene anestezist bakmıştı boğazıma kızarık enfeksiyon var hortum atıcaz ciğerine de indirebiliriz falan demişti doktor da bi iki ay sonra gel demişti tam geçsin diye şimdi yine aynı doktor bu sefer de bi sıkıntı olmaz diyor bi buçuk senem boşuna mı gitti yaniaynı doktor mu birşey olmaz diye söleyip sonra ameliyattan geri çeviren
Teşekkür ederim önerileriniz için dün bi kbbciye göründüm kronik farenjitin var ameliyat olabilirsin fakat heran gribe çevirebilir dedi bi pastil verdi yeni çıkmış gribi önlemek için bi de sprey kullanıyorum.2 gün sonra ameliyat inşallah grip olmadan girer çıkarı ameliyata.tabi bi de regl olucam galiba da o sorun değil sanırım
Canım burun akıntın durduysa sıkıntı yok çok araştırdım ben bunu bissürü öyle ameliyata giren var. Fakat hala burnun akıyorsa ertelenmesi senin için daha iyiBenim de cumartesi ameliyatım var 4 gündür gribim doktor perşembeye kadar geçmezse erteleriz dedi.bende soğuk algınlığı ilacı kullanıyorum doktor antibiyortik vitamin ıhlamur bitki çayı gibi şeyler içme dedi.
bu gün daha iyiym burun akıntım azaldı ama cumartesiye kadar tam olarak iyileşmem mi gerekiyo acaba umarım ertelenmez ertelendikce iyide tedirgin oluyorum
Canım burun akıntın durduysa sıkıntı yok çok araştırdım ben bunu bissürü öyle ameliyata giren var. Fakat hala burnun akıyorsa ertelenmesi senin için daha iyi
Benim de öyle :sFarenjitin burnumdaki sorunla alakası olduğunu düşünüyorum zaten. Bu başlık altında paylaşırım ameliyat sürecimi:)
Siz ameliyat oldunuz muBenim de öyle :s
Inşallah iyileşirsiniz tez zamanda.
Hepimize güzel güzel burunlar:))şuan biraz var ama dünkü kadar burnumu tıkayacak kadar değil. tıkanıklık açılsın diye arada bir bebekler için verilen Fizyo Kids sprey sıkıyorum buda çok iyi geldi tıkanmıyo burnum.
boğaz ağrım falan da yok inş tamamen geçer. sana da bana da güzel burunlar :)
Yok daha olmadım, doktor arıyorum.Siz ameliyat oldunuz mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?