Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşAllah dediyin gibidir canm ya, hiç iltihablı boğaz ağrım olmadı, hep böyle ağrıdığında yutkunamıyorum, ilaç da kullanamıyorum((Vermez Can'ım iltihaplanma gibi bi durum yoksa eğer aşırı derecede limonu sık bal kat ye. Ilık su iç bol bol dinlen ...
Ateşimi de şimdi ölçtüm 37.1 , sizce varmıdır ya(((Vermez Can'ım iltihaplanma gibi bi durum yoksa eğer aşırı derecede limonu sık bal kat ye. Ilık su iç bol bol dinlen ...
Burda sanirim yine rizeli bana demisti iliksuya baldok limon sık ic bk hmn rahatlatyr Allah sifa versin cnm ama mutlska yapMerhaba arkadaşlar, ben 7 haftalık hamileyim, şuan boğazım şişdi yutkunamıyorum(( atesim yok ama boğaz ağrısı halsiz yapıyo beni, bebeye zarar verirmi boğaz ağrısı çok korkuyorum?
38e kadar normal diye biliyrm ustunu fazla sarma cnmAteşimi de şimdi ölçtüm 37.1 , sizce varmıdır ya(((
İnşAllah canm çok sağol rahatlattın beni38e kadar normal diye biliyrm ustunu fazla sarma cnm
İnşAllah canm çok sağol rahatlattın beni38e kadar normal diye biliyrm ustunu fazla sarma cnm
cnm bn de ayni durumdayim. bol bol ilik seyler ic. limon icme bogazi daha da tahris eder. balli sut bitki caylari ic. gecmis olsunMerhaba arkadaşlar, ben 7 haftalık hamileyim, şuan boğazım şişdi yutkunamıyorum(( atesim yok ama boğaz ağrısı halsiz yapıyo beni, bebeye zarar verirmi boğaz ağrısı çok korkuyorum?
ateş olmadıkça bi sorun olmaz inşallah canımMerhaba arkadaşlar, ben 7 haftalık hamileyim, şuan boğazım şişdi yutkunamıyorum(( atesim yok ama boğaz ağrısı halsiz yapıyo beni, bebeye zarar verirmi boğaz ağrısı çok korkuyorum?
37.1 ateş değildir canım takip et çıkmaz inşallah ılık duş falan al ben çok boğaz enfeksiyonu yaşıyorum kronikleşmiş artık her yıl geçiriyorum bu rahatsızlığı malesefAteşimi de şimdi ölçtüm 37.1 , sizce varmıdır ya(((
İnşAllah canm ya37.1 ateş değildir canım takip et çıkmaz inşallah ılık duş falan al ben çok boğaz enfeksiyonu yaşıyorum kronikleşmiş artık her yıl geçiriyorum bu rahatsızlığı malesef
bol bol portakal yiyorum o dönemde çok rahatlatıyordu boğazımı
Ben de ondan korkuyorum ama atesim yok çok şükür inşAllah okmazateş olmadıkça bi sorun olmaz inşallah canım
olaki ateş olursa mutlaka doktora git canım ilk 3 ay annedeki ateş bebeğe zarar veriyor
Ben de ondan korkuyorum ama atesim yok çok şükür inşAllah okmazateş olmadıkça bi sorun olmaz inşallah canım
olaki ateş olursa mutlaka doktora git canım ilk 3 ay annedeki ateş bebeğe zarar veriyor