Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba kızlar ben 7 haftalık hamileyim sabahtandır boğazım ağrıyor, hafiften de ateşim var , bol bol su içiyorum şuan da sizce neler yapmalıyım. Doğal önerilerinizi bekliyorum.
ateşin varsa doktoruna git parol ya da minoset verecektir mutlaka.. hamilelikte ateş iyi değil.. bana doktorum ateş olursa parol al demişti.. 2. kez tekrar ateşli grip olunca antibiyotik yazmıştı. geçmiş olsun. ateşin düşsün diye ılık duş alabilirsin.
oncelikle gecmis olsun canim. dra gıt ates iyi degıl. Atesin icin birsey versin . Ilerlerse antibiyotik kullanmak zorunda kalirsin. Ilık su al Yanına yudum yudum iç boğazın kurumasın. Hamilelikte adacayı içilmiyor gargara yapmıstım ben . Faranjıt olmustum yutkunamıyordum agrıdan o rahatlattı benı. Dr hamılelıkte kullanılan pastıl vermıstı ıse yaramamisti. Sallama adacayini kaynayan bardak suya at bes dk demle. Kaynadiktan sonra 24 saat kullanabilirsin. Ustu kapali banyoya koy. Agridikca gece gunduz gargara yap. Birde tuzlu su gargarasi iyi geliyor ama midemi bulsndirmisti yapamadim onu. Sirkeli su gargara gunde bir kere sabsh yap. Mikroplari olduruyor.
Çok geçmiş olsun. Bende hamileliğimin 6. haftasında çok kötü hastalanmıştım. Parol, ballı ılık süt ve pastil içtim. Pastile müsade etmişti doktorum sıkıntı olmaz demişti. Sizde bir doktorunuza danışın ama danışana kadar ballı süt gibi şeyler içebilirsiniz bitki çayları hariç tabii ki.