Bogaz`da yali, yakisir bakanima

olivia

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
5.055
5.694
Yoksulluktan geldiğini anlatmak için "Bu memleketin yırtık donlu Nihat’ı artık Ekonomi Bakanı" diyen Bakan Zeybekci,Sarıyer’de 11 milyon liraya yalı aldı.Çocukluğunda giydiği yırtık donu oy malzemesi yapan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, 4 yaşında çektirdiği fotoğrafı sosyal medya hesaplarından paylaşarak, “Tüm rahatsızlık milletin evlatlarını bugün devleti yönetmesi.

Hazmedemedikleri bu. Bu halimizle gurur duyuyoruz. ‘Bu halimizle gurur duyuyoruz'dan kastım, yırtık donlu çocuk Nihat'tır. Her halimize hamdolsun” yorumunu yapmıştı. Seçim kampanyasına da fotoğrafın çekildiği Denizli Sarıabat'tan başlayan Zeybekci, “Burada çekildi o resim, paçanın birisi var, birisi yok, bir tarafı yırtık. 4 yaşında çekildiğim resim. Türkiye muhteşem ve önemli bir dönemden geçiyor. Tam bir geçiş noktasındayız şu an. Allah'a şükürler olsun bu memleketin artık sahipleri var. Bu memleketin artık yırtık donlu Nihat'ı Ekonomi Bakanı” ifadelerini kullanmıştı.
alinti bugünhaber

http://www.bugun.com.tr/gundem/bakan-zeybekcinin-11-milyonluk-yalisi-haberi/1773022

İş Adamı, Sanayici; Marmara Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümünü bitirdi. Yüksek lisansını İstanbul Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümünde tamamladı. Özel sektörde üst düzey yöneticilik yaptı. 1994'te Turkuaz Tekstil'i kurdu. Denizli Platform Sözcülüğünde, Denizli Sanayi Odası Meslek Grubu Üyeliğinde bulundu. İki dönem Denizli Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçılar Birliği Başkanlığını yürüttü. 2004-2011 tarihleri arasında Denizli Belediye Başkanlığı ile Avrupa Konseyi Yerel Yönetimler Kongresi Türkiye Heyeti Başkanlığı; 2005-2011 tarihleri arasında Türkiye Belediyeler Birliği Başkan Vekilliği yaptı. 2009-2012 yılları arasında Türk Dünyası Belediyeler Birliği Başkanlığı görevinde bulundu.

Çok iyi düzeyde İngilizce ve Almanca bilen Zeybekci, evli ve 4 çocuk babasıdır.

yapmayın Allah aşkına....

Ne oldum değil ne olacağım demek lazım demekki.
Tek suçum annemin sokakta oynarken yırttıgim sortumla fotoğraf çekmemesi mi?

Bakan maaşıyla yalilar alinabilseydi orası bakanlar boğazı olmazmıydi?
Kusura bakma. Foto yoksa yalı da yok.

Nazli ilgezid'in rezidanslarina karsi gelenler (ki harbiden o rezidans calinmis para ile alinmis ise, yaziklaar olsun diyorum), bi bakalim buna ne diyecekler?

Ve bir koskoca ekonomi bakani kendisine nasil yirtik donlu nihat diye hitap eder ya? Fakir oy'unu almak icin ne ucuz oyunlar bu! Madem fakirdin, nasil oluyorda sirf bakan oldun diye bir yali alabiliyorsun? Bir yali!! Bunu o fakirlerin caldigin para ile yap ve hava at. Ve bizim millet o kadar aptal oluyor ki "bagg baganin bile yirtig donu varmiiiss, haydi oy'um ona!" diyorlar. :KK12:

Kusura bakma. Foto yoksa yalı da yok.

Simdi yırtık ddon giyip çekilsem kabulmu:KK22:

Bence kabul ama gazetelere servis ederken sorun çıkmasın. :KK45:

Yok mu rezidanssss haberiiiii?? Rezidanss haberii getirin banaaaaa.Rezidans krizim tuttu :KK51: Patlatin ortaya birkac rezidans haberi:KK53:

Viski içmiyorsa sorun yok bence.

Nazli ilgezid'in rezidanslarina karsi gelenler (ki harbiden o rezidans calinmis para ile alinmis ise, yaziklaar olsun diyorum), bi bakalim buna ne diyecekler?

Ve bir koskoca ekonomi bakani kendisine nasil yirtik donlu nihat diye hitap eder ya? Fakir oy'unu almak icin ne ucuz oyunlar bu! Madem fakirdin, nasil oluyorda sirf bakan oldun diye bir yali alabiliyorsun? Bir yali!! Bunu o fakirlerin caldigin para ile yap ve hava at. Ve bizim millet o kadar aptal oluyor ki "bagg baganin bile yirtig donu varmiiiss, haydi oy'um ona!" diyorlar. :KK12:
İş Adamı, Sanayici; Marmara Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümünü bitirdi. Yüksek lisansını İstanbul Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümünde tamamladı. Özel sektörde üst düzey yöneticilik yaptı. 1994'te Turkuaz Tekstil'i kurdu. Denizli Platform Sözcülüğünde, Denizli Sanayi Odası Meslek Grubu Üyeliğinde bulundu. İki dönem Denizli Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçılar Birliği Başkanlığını yürüttü. 2004-2011 tarihleri arasında Denizli Belediye Başkanlığı ile Avrupa Konseyi Yerel Yönetimler Kongresi Türkiye Heyeti Başkanlığı; 2005-2011 tarihleri arasında Türkiye Belediyeler Birliği Başkan Vekilliği yaptı. 2009-2012 yılları arasında Türk Dünyası Belediyeler Birliği Başkanlığı görevinde bulundu.

Burda birsey yazmiyor ki. Sadece bircok yer'in baskani oldugu yaziyor. Baskan olmak ile artik yali alinabiliyormus demek ki :KK14:

Ha bu arada ilgezid'in kocasida is adamiymis. Istiyorsan onunda cv'sini burda paylas ve "yapmayi Allah askina" de :KK14:

Ee belediye baskanligiyla yalilar alınıyorsa, ilgezdi 'nin rezistans larını boşuna ayıplamisiz biz. Adam bbabadanda zengin olmasına rağmen tatmin olmamıştım şimdi oldum sağolasın.

Benim abim de genç iş adamları derneği başkanı, tmmob üyesi, ama yalısı yok ne hikmetse. Her oda başkanı, dernek üyesi yalı alabiliyor olsaydı keşke.

Kendisi çok iyi düzeyde ingilizce ve rusça bilen evli ve bir çocuk babasıdır.

Yapmayın allah aşkına...

Benim abim de genç iş adamları derneği başkanı, tmmob üyesi, ama yalısı yok ne hikmetse. Her oda başkanı, dernek üyesi yalı alabiliyor olsaydı keşke.

Kendisi çok iyi düzeyde ingilizce ve rusça bilen evli ve bir çocuk babasıdır.

Yapmayın allah aşkına...

Bide o dil bilmesi niye yaziliyorsa,.. O halde ben 5 dil biliyorum, yali alma hakki kazandim mi? :21:

X