Boğaz içi Tıp Merkezi ve ameliyat oldum Fotoğrafları Ekledim

canım cok gecmıs olsun memnun olman cok guzel umarım hep böyle gıder gülegüle kullan yenı burnusunuuuuuuu

Semacımmm çok güzell olmuş, hatta burun yok denecek kadar minnacık cnm ya nereye gitti burun:))) şaka şak çok hoş sağlıkla kullan ama yeni fotoları eklemey devam et çoğu bandajlıydı:):85:

askask çok teşekkürlerrr :) umarım :)

akovalev canım bazı fotolarda küçük çıkmış baya :)
canım alçılar çıktı bant yapıştırıldı yani yine sargılı göremiyorum alçı çıkıncaa öyle çektim veli bey gelene kadar :)))
biraz daha zaman geçsin bantsız halinide koyucam inş :) :8:

çok geçmiş olsun tatlım ben beğendim burnunu hoş olmuş bence birde çok şişme olmamış gibi geldi resimlerden gördüğüm tabi

çok sağol canım :) teşekkür ederim.. canım resimlerde gözükmüyor ama harbiden fena şiştimmm şimdi baya indi morluklar yeşil yeşil yeşil kaldı ben hastaneyi bile gezdim o gece kimse benim gibi olmamıştı :))

belfü- teşekkürler canım :)

ebruli-ebru sağolasın

neferalem :) burnumu bilmem ama hayatımmm yüzüm fenalarda :D bantlar çıksın eklerim yineee teşekkür ediyorum :))

hepinize :54:

çok geçmiş olsun kuzumm ama benim kadar şişmemişsin hehe bayrak hala bende :52: arnica krem i aldın mı sen?

:D ahahaha sen öyle san :P aldım hayatım kullanıyorum işe yarıyor mu bilmem günden güne yeşilleşiyorr :)) çenemdekiler ısrarlı ama :)

canım benim çok geçmiş olsun.. ha olduk ha olucaz derken zaman nasıl geçivermiş.:10: fotoğraflarına da baktım çok güzel maşallah.

tramola sağol canım evet sorma olucaz derken oldukk iyileşme sürecine başladık hadi hayırlısı bantlar çıksa yeni fotolar eklesem :))) çok sağol canısı :))

merhaba duru sağol canım hemen ekledim bakabilirsin :) çarşamba günü yeni fotoları eklicem o zaman banstzı halini bol bol görürsün :)

Back
X