Boğaz içi Tıp Merkezi ve ameliyat oldum Fotoğrafları Ekledim

Çok geçmiş olsun canım, inşallah sonuç istediğin gibi olur. Şu anda gayet güzel görünüyor, yeni resimlerini sabırsızlıkla bekliyorum canım.

sağol canım sonunda oldummm ve bakalım sonuç inş güzel olur ama bu haliylede beğeniyorum valla :) ne zaman yerine oturur yamukluklar gider bilemiyorum yakında en yeni resimlerimlee sizin kafanızı şişiricem :D öpüyorum canım :54:

sağol canım sonunda oldummm ve bakalım sonuç inş güzel olur ama bu haliylede beğeniyorum valla :) ne zaman yerine oturur yamukluklar gider bilemiyorum yakında en yeni resimlerimlee sizin kafanızı şişiricem :D öpüyorum canım :54:

Başlamak bitirmenin yarısı derler canım :66: Bundan sonra hergeçen gün burnun biraz daha toplar kendini ama burundaki şişlikler yüzdekiler kadar çabuk geçmiyor, bu fikre kendini alıştır derim, benim ikinci ayım doldu yinede halen orantısız şişliklerim, hele sabahları komple şiş oluyor gün içerisinde eski haline geliyor. Sen daha yolun başındasın sabret gör bak ne güzel bir burnun olacak, sağlığına kavuşacaksın. :54:

Başlamak bitirmenin yarısı derler canım :66: Bundan sonra hergeçen gün burnun biraz daha toplar kendini ama burundaki şişlikler yüzdekiler kadar çabuk geçmiyor, bu fikre kendini alıştır derim, benim ikinci ayım doldu yinede halen orantısız şişliklerim, hele sabahları komple şiş oluyor gün içerisinde eski haline geliyor. Sen daha yolun başındasın sabret gör bak ne güzel bir burnun olacak, sağlığına kavuşacaksın. :54:

sanırım öyle zatennn bugün 15. günüm :)) hani şu an abartılı kötü bi şekil yok sadece burnumun sol tarafı daha şiş olduğu için sağa bakıyor =)) doktor hele bi sabır dedi :D birde benim hala dudaklarım şiş biliyonmu :D hiç böyle dudağım olmamıştııı seninde bu kadar uzun sürdümü canım ?? burnum benim gece yatarkende biraz şiş oluyorr ay ayyy önceden ameliyatı bekle şimdide iyileşmeyi :) senin baya olmuş benimde 2. ayım gelse :P inş hepimizin istediği gibi güzel burnuşları olur :))

msjım 2. kez yazıldığı için düzelttim :)

Son düzenleme:
Arkadaşlar beni bilen bilir.
Boğaz içi tıp merkezinde VELİ ASLAN a 12.11.2010 da ameliyatımı oldum..Akşam 6 da girdim 8de çıktım..Narkozun etkisini titreyerek attım..Ve saatler sonrasında çok az yemek yedim..Ve felaket morarmama şişmeme rağmen şu an gayet iyiyim...Ve herşeyden memnunum :) Ama ilk 3 gün inanın hep çorba içip uyudum çünkü herkesten çok şiştim morardım çenem bile morardı :) e tabi geçiyor 13 gün oldu çünkü... hee bu sayede kilo bile verdim :))) ameliyattan çıktığınızda ah ahhh ne zaman iyileşcem diyorsunuz...vee size tek önerim var sabırlı olun biraz ve forumda ameliyat olmuş arkadaşlarınızı hiç terketmeyin çünkü ben onların yardımlarıyla biraz daha iyi atlattımm

ayrıca buradan veli beyi tanıyıp bana yardımcı olann herkese ama herkese teşekkür ediyorum..
veli beye veya başka ameliyatlı arkadaşlarıma sabır ve geçmiş olsun dileklerimi ve olmak isteyenlerede allah sabır versin diyorum..

bütün sorularınızı sorabilirsiniz isteyenleri ekleyebilirim :)))

teşekkür ediyorum öptüm kocamann :69:

:kkk:

ne kadar surdu bu sıslerın gecmesı ???

Back
X