Ne kadar sürdü sizinki.Bide hangi doktora gittinizHamileyken yasadim.yogun bulantim da vardi o donem.kendilinden gecti sonra.ama yine de doktora gorunun derim
Midemde reflü var.Ama gebelikte cıktı buTriodlerinize baktırmışmıydınız ?
Nodül falan var mı ?
Ya da midenizde gastrit, reflü gibi rahatsızlık ?
Muhtemelen asit kaçağından boğazınız tahriş olmuştur.Midemde reflü var.Ama gebelikte cıktı bu
Ya aynı böylemi.Bogazimda bisey kalmıs gibi hissesiyorum ve beni kusturuyoCanım bende de hala var. Bugün tam 36 haftalik oldum en başından beri çekiyorum bu berbat hissi. Ilk gebeligimde de doğuma kadar sürmüştü malesef. Doğumdan sonra oh dedi resmen YedikleriM den tat almaya başladım. Bunda da böyleyim. Insallah seninki kısa sürer. Seni çok iyi anlıyorum.
Cok tesekkür ederim yorumunuz icin.Hangi doktora gitcemkiMuhtemelen asit kaçağından boğazınız tahriş olmuştur.
Yine de doktora görünmekte fayda var.
Geçmiş olsun
Ya gebelikle ilgilimi bu simdi.Baska bisey olmasindaBenim de oluyordu. Gebelik reflüsü nedeniyle farenks bölgesi ( yutak) tahriş oluyor.
Hem öksürük yapar hem bulantı .
Kadındoğumcunuza bi sorun gerek görürse kbb uzmanına gidersiniz.
Geçmiş olsun...
Kendi doktorunuza danışabilirsiniz ya da Gastroentereloji bölümüne gidebilirsiniz.Cok tesekkür ederim yorumunuz icin.Hangi doktora gitcemki
Cok surmedi en fazla birkac hafta.doktora gitmedim o ara internetten bakmistim psikojik de olabilirmis yanlis haturlamiyorsam tahristen de olabilirmis. Ben ihmal ettim ne olur ne olmaz sormali ama hangi dr bilmiyorum dahiliyedir herhaldeNe kadar sürdü sizinki.Bide hangi doktora gittiniz
Ben bir haftada öldüm.5 ay nasıl dayandınızBen tam 5 aydır çekiyorum.
Yutkunurken boğazıma bişey takılıyor bazen midemi bulandiriyor.
Faranjit ve iltihap diye düşünüyorum doktora gitmeyi hep ihmal ettim
Sizin gebeliktemi oldu bu durumBanada girtlak iltihabi demisti doktor.ayni tarif ettigin gibiydi.gecikmeden bi doktora görün.gecmis olsun
Ben bir haftada öldüm.5 ay nasıl dayandınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?