Bogazda Bisey Varmıs Hissi

SELSERHA

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2016
708
325
103
Hanımlar 9+1 günlük hamileyim ve bi haftadır bogazımda bisey varmıs gibi.Beni sürekli ögürtüyor.Daha önce böyle bisey yasayan var mı? Cevap verirseniz cok sevinirim

Triodlerinize baktırmışmıydınız ?
Nodül falan var mı ?
Ya da midenizde gastrit, reflü gibi rahatsızlık ?

Hamileyken yasadim.yogun bulantim da vardi o donem.kendilinden gecti sonra.ama yine de doktora gorunun derim

Canım bende de hala var. Bugün tam 36 haftalik oldum en başından beri çekiyorum bu berbat hissi. Ilk gebeligimde de doğuma kadar sürmüştü malesef. Doğumdan sonra oh dedi resmen YedikleriM den tat almaya başladım. Bunda da böyleyim. Insallah seninki kısa sürer. Seni çok iyi anlıyorum.

Ya aynı böylemi.Bogazimda bisey kalmıs gibi hissesiyorum ve beni kusturuyo

Benim de oluyordu. Gebelik reflüsü nedeniyle farenks bölgesi ( yutak) tahriş oluyor.
Hem öksürük yapar hem bulantı .
Kadındoğumcunuza bi sorun gerek görürse kbb uzmanına gidersiniz.
Geçmiş olsun...

Banada girtlak iltihabi demisti doktor.ayni tarif ettigin gibiydi.gecikmeden bi doktora görün.gecmis olsun

Benim de oluyordu. Gebelik reflüsü nedeniyle farenks bölgesi ( yutak) tahriş oluyor.
Hem öksürük yapar hem bulantı .
Kadındoğumcunuza bi sorun gerek görürse kbb uzmanına gidersiniz.
Geçmiş olsun...
Ya gebelikle ilgilimi bu simdi.Baska bisey olmasinda

Ben tam 5 aydır çekiyorum.
Yutkunurken boğazıma bişey takılıyor bazen midemi bulandiriyor.
Faranjit ve iltihap diye düşünüyorum doktora gitmeyi hep ihmal ettim

Ne kadar sürdü sizinki.Bide hangi doktora gittiniz
Cok surmedi en fazla birkac hafta.doktora gitmedim o ara internetten bakmistim psikojik de olabilirmis yanlis haturlamiyorsam tahristen de olabilirmis. Ben ihmal ettim ne olur ne olmaz sormali ama hangi dr bilmiyorum dahiliyedir herhalde

Ben tam 5 aydır çekiyorum.
Yutkunurken boğazıma bişey takılıyor bazen midemi bulandiriyor.
Faranjit ve iltihap diye düşünüyorum doktora gitmeyi hep ihmal ettim
Ben bir haftada öldüm.5 ay nasıl dayandınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…