Bogazı sıkma, itekleme fırlatma vs

FashionbyHatis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2008
1.926
9
0
İstanbul
Kızlar bogaz sıkma ıtekleme vs bunlarda sıddet sayılır ancak morluk iz vs olmadıgında nasıl ıspat edılıp rapor alınabılır? Uzernden 12saat gecerse kızarıklıklarda sılınır ancak bacakta ıncınme agrı olursa ıtekleme ve dusmeden dolayı nasıl ıspat olunur bu rapor hangı bolumden alınır dahılıyemı?

darp raporu olması için vücudunda iz olmasına gerek yok acile gidiyorsun darp raporu almak istiyorum diyorsun

öncelikle geçmiş olsun canım bence sen en yakın karakola gidiyorsun hemen şikayetci oluyorsun
zaten dr raporun icin onlar herşeyi yaparlar ve bundan sonra nasıl davranman gerektiğini de
sana söylerler..

öncelikle geçmiş olsun canım bence sen en yakın karakola gidiyorsun hemen şikayetci oluyorsun
zaten dr raporun icin onlar herşeyi yaparlar ve bundan sonra nasıl davranman gerektiğini de
sana söylerler..

karakola gitmesine gerek yok eğer şikayetçi olacaksa gitsin öbür türlü boşanma davasında kullanacaksa hastaneye gidebilir direkt

darp raporu olması için vücudunda iz olmasına gerek yok acile gidiyorsun darp raporu almak istiyorum diyorsun

Kadına karşı şiddette hepimizn bilmesi gereken bişey
yeni bir topik açıp sadece bu cümleyi yazsan bile ben dahil biçok kadın bilinçlenecek

Geçmiş olsun arkadaşım acile gidip darp raporu alabilirsin.

Size mi darp yapıldı?

Önemli bir konu olduguna bakılmaksızın bu konu da taşınır şimdi

Konu taşımak önem derecelerine göre kategorilere ayrilmiyor. Forumun her bölümü önemli, biraz göz gezdirin lütfen. Yoneticilere laf sokmak yerine konu sahibine yardımcı olalım, gördüğünüz üzere konu hala bdv'de.

Bu sitede en çok bakılan kısım BDV, baksanıza kısaltması bile var. Ama siz benim konumun bir kaç gün BDV'de kalmasına izin vermediniz.
Dikkatini çekebildiysem nihayet sorayım sorularım
Neden benim konumu taşıdın ? İnsanların tepkisini, yorumlarını, farklı bakış açılarını ve o konuda bilmedigim şeyleri öğrenebilecegim bir konuydu. Birçok kişi de yorum yapmasa da begeni yağmurları yagdırdı. Kim bilir daha kimler görüp de bir şey yazacaktı. Kimsenin derdini küçümsemiyorum ama kadınsal problemlerden çıkıp başka bir konu üzerine bir konu açıyorum, insanlar yorum yapıyor. Ama editor konuyu taşıyor ! Herkese mesaj at şimdi, bu forumun her yeri önemli her yere göz atın lütfen diye.
İkinci olarak da BDV'de sağ kalabilen iki tane konunun orijinal başlıklarını değiştirdin. Konu sahipleri cevabı aldılar mı bilmiyorum ama ben merak ediyorum.

Keşke özel mesaj atsaydın, seve seve yanıtlardım sorularını. Konuyu meşgul edeceğiz ama senin nezdinde cevap vereyim merakı olan herkese.

Burası kendi icinde kategorilere ayrılmış bir forum. Evet kabul ediyorum en fazla reyting alan bölüm burası. En hararetli, en ziyaretcili, en kolay cevap alabileceğiniz yer.... Fakat bütün konular burada durursa kaos olur. Hamileliğinden şüphelenen de burada, tavasını dert eden de, toplum bilinci yaratmaya calısan da, eşiyle problemleri olan da bu bölüme konu acıyor. İnsanlar daha rahat yardım alabilsinler, aradıklarına daha kolay erişebilsinler diye bölümlere ayrılmış durumda. Hepinizin konusu burada durursa, her 5 dakikada bir konu acıldığı göz önüne alındığında kim nasıl yardım alacak tenemisir? Bu kaosun önüne kim gecebilecek? Evet sorumlu olduğum bölümün adı BİR DERDİM VAR fakat herkesin derdi kendine büyük... Bilmiyorum anlatabiliyor muyum?

Belki vaktin olmadığı icin göz gezdiremedin ama inan diğer bölümler de önemli, senin söylediğin gibi beğeni/reyting alan konular burda durursa diğer bölümler neden acılsın ki? Kapatalım her yeri forum sadece BDV den ibaret kalsın, olabilir mi böyle birşey? Mümkün mü?

Forumumuzun belli başlı kuralları var, konu acarken bu kurallara riayet etmek zorundayız. En önemli şey konu başlığı içeriği yansıtmalı. "Yardımmm, Acillll, Bi bakın allaseniz, Kızlaaar koşunnnn" gibi başlıklar içerikleri tek tek okunarak sizler daha kolay ulaşın diye düzeltiliyor. Yani bazen sizin kızdığınız paragrafsız tüm konuları ben tek tek okuyup, anlayıp, başlık yazmak zorunda kalabiliyorum. İnan öyle konular görüyorum ki, sorun kayınvalide mi anne mi görümce mi, komşu mu belli değil. Mümkün mertebe konu sahiplerine, konularının neden taşındığını ve isimlerinin neden değiştiğini bildiriyorum. Atladığım mutlaka olmuştur, ben de insanım, bazen atlayabiliyorum. Konunuzu kendi profilinizden bulabilirsiniz, uygun gördüğüm başlığı beğenmezseniz de söylersiniz hemen isteginize uygun olarak değiştirilir. Yeter ki iletişimimiz olsun.

Son olarak da felsefem şu; herşeyin bir yer olmalı, herşey yerinde olmalı.

İlk önce taşımış oldugum konuya yaptıgım yorumu buraya yapıştırsaymışım tekrardan kaçınmış olurduk.

Yukardaki yorumum sen konumu taşıdıktan sonra yazdıgım şey. Yani aynı şeyleri düşünüyoruz. Benim önerim benimki gibi önemli konuların bikaç gün BDV'de kalmasına izin vermen. Önerilere açık birisindir umarım nihayetinde yeni editor oldun.
İkinci olarak da, değiştirdigin konu başlıkları orijinal başlıklardı, içerigini yansıtıyorlardı zaten. "kezbanus derdus", "2.5 yıllık sevgilim 3 numara gözlüklerim "
Bu başlıklarda senin yazmış oldugun acillll yardımmm kızlarrr çok mutsuzumm gibi şeyler geçmiyor. Gayet yerinde ve orijinal başlıklardı. Takip ediyordum. sonra bir baktım başlıklar değişmiş.

Bir de her şeyin yerinde olması konusunda haklısın ama bu konular biçok insanın kafasında soru işareti zaten

Son düzenleme:
Dikkat çektim madem son bir şey daha
Banlandıgımızda benim gibi bir çok insan iletişim kısmına mesaj yazıyor
belki isyan ediyor belki hatasını öğrenmek istiyor
hakkını aramak istiyor
ama hiç cevap verilmiyor
Her şey zamanında ! mesela ban yedigimizde hakkımızı savunabilsek keşke
döndüğümüzde sinirimiz geçmiş oluyor çünkü

Nasıl yani herkese darp raporu veriyolar mı? Bu kadar kolay mı yani..
İz olmasına da gerek yok diyosunuz:/
E doktor ne yazıyor o zaman..
Anlamadım valla hiç..
---

Bir de şunu anlayamadım neyin tartışmasını yapıyorsunuz ki.
Siteye üye olurken ki kuralları okudunuz mu hiç siz?
Konu silinmemişte zaten olması gereken yere taşınmış.
İşi gücü yok adminler her konuyu tek tek takip edip yok bu yararlı iki gün kalsın sonra taşırız falan diye düşüncekler..
Sonrada birileri çıkacak yok neden benim konum hemen taşındı onun konusun 3 gün kalmıştı bla bla bla..
Sanal ortam burası bu kadar ciddiye almaya gerek yok..

Burasının sanal ortam oldugunu hatırlattıgın için teşekkür ederim
zaten bu yüzden her ortamdan, her eğitim seviyesinden, her yaştan insan ile fikir paylaşımı yapabiliyoruz, ne kadar güzel bir şey bu.
Bu yüzden konumun BDV'de kalmasını istedim. Ayrıca konumun BDV'ye uygun oldugunu düşünüyorum, ama onlar konumun taşınmasını uygun görmüşlerse buna diyecegim bir şey yok. Ama bikaç gün beklenebilir diyorum, öneride de mi bulunamayacagım ?
Kuralları eğer sen okuduysan, bununla ilgili şeyleri lütfen anlat bileyim. Herkes okudu da bi tek ben okumadım çünkü.

Netten arattım şu bilgiyi buldum .

-Bağlı bulunduğunuz ilçedeki her hangi bir polis merkezine gidersiniz.

-Burada görevli polislere olayı anlattığınız zaman sizi hastaneye yönlendirirler. Hasteneye gidersiniz.

-Görevli doktor darp vardır şeklinde darp raporu verirse bu belge ile bağlı bulunduğunuz ilçedeki cumhuriyet savcılığına başvurur ve suç duyurusunda bulunursunuz.

-Savcılık adı geçen şahısı ifade vermek üzere savcılığa çağırır.İfadesi alındıktan sonra mahkemeye sevk edilir.

-T.C. kanunlarda açık halde yazılı bulunan yasalar çerçevesinde öngörülen ceza ile cezalandırılır.

Öyle uygun görmüşlerse diyeceğim bişey yok diyosunuz ama bi ton sitem ettiniz konuda :)
Öneri de bulunmak isterseniz onun da bir yeri var forum da öneri ve istek bölümü diye.
Hiç olmadı özel mesaj atarsınız.
Buranın adminiyle uzlaşamadıysanız bir üst merciye çıkarsınız..
Konuların arasında geçmişten dem vurmakla öneri de bulunmayı karıştırmayın bence.

Hoş bana noluyo da araya girdim onuda pek anlamış değilim ama tutamadım dilimi işte.

Kendi konumdaki yorumumu okumanızı rica ediyorum, daha ilk anda ben 'kabul ama bikaç gün daha kalsaydı ne olurdu' dedim. Özelden yazabilirdim ama sadece kendi konumdan bahsetmedim, değiştirilen konu başlıkları da ortak bir problem. Bunların burda konuşulması herkes için bilgilendirici olacak çünkü konu sahipleri kendi başlıklarının değiştirilmesi konusunda cevap alsa da ben almadım. Ben özelden cevap alsam sen almamış olacaksın. Sadece dedikodular değil böyle konular da ortalıkta konuşulmalı.

ya önce karakola git diyorsun da, başına gelmedi sanırım inşallah da gelmez, karakolda olayı ciddiye almıyor polisler... Polisler bu konuda kadının yanında olsa kadına şiddet bugün Türkiyede bu halde olmazdı.
Önce hastaneye gidip darp raporu alsın. Şikayet etmeyi sonra düşünür.. yani belki hemen şikayet etmek istemez ama darp raporu elinin altında olsun

Ben de ufak bir şiddete maruz kalmıştım erkek arkadaşımdan zamanında. Bilinçli oldugum halde gidip darp raporu almadım gönlüm el vermedi şikayet edemem dedim, ilahi ben !
keşke diyorum gidip darp raporu alsaydım da elimde dursaydı
kızdıgım bi zaman götürür raporu şikayet ederdim..
O yüzden konu sahibi acil servise git raporunu al, noluuuur nolmaz..

Öneri ve istek bölümü de ortalıkta konuşulsun diye var zaten.Çok merak eden ve yahut bunu çok dert eden açar okur. İnsanların gözüne soka soka bu gibi alakasız yerlerde konuyu gündeme getirmek yanlış. Bu sorunu hiç düşünmeyen insanlar bile galeyana gelmiş oluyo. Şuan ben bile bu konuşmaya niye dahil olduğumu anlamış değilim mesela..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…