- Konu Sahibi FashionbyHatis
-
öncelikle geçmiş olsun canım bence sen en yakın karakola gidiyorsun hemen şikayetci oluyorsun
zaten dr raporun icin onlar herşeyi yaparlar ve bundan sonra nasıl davranman gerektiğini de
sana söylerler..
darp raporu olması için vücudunda iz olmasına gerek yok acile gidiyorsun darp raporu almak istiyorum diyorsun
Kızlar bogaz sıkma ıtekleme vs bunlarda sıddet sayılır ancak morluk iz vs olmadıgında nasıl ıspat edılıp rapor alınabılır? Uzernden 12saat gecerse kızarıklıklarda sılınır ancak bacakta ıncınme agrı olursa ıtekleme ve dusmeden dolayı nasıl ıspat olunur bu rapor hangı bolumden alınır dahılıyemı?
Önemli bir konu olduguna bakılmaksızın bu konu da taşınır şimdi
Bu sitede en çok bakılan kısım BDV, baksanıza kısaltması bile var. Ama siz benim konumun bir kaç gün BDV'de kalmasına izin vermediniz.Konu taşımak önem derecelerine göre kategorilere ayrilmiyor. Forumun her bölümü önemli, biraz göz gezdirin lütfen. Yoneticilere laf sokmak yerine konu sahibine yardımcı olalım, gördüğünüz üzere konu hala bdv'de.
Bu sitede en çok bakılan kısım BDV, baksanıza kısaltması bile var. Ama siz benim konumun bir kaç gün BDV'de kalmasına izin vermediniz.
Dikkatini çekebildiysem nihayet sorayım sorularım
Neden benim konumu taşıdın ? İnsanların tepkisini, yorumlarını, farklı bakış açılarını ve o konuda bilmedigim şeyleri öğrenebilecegim bir konuydu. Birçok kişi de yorum yapmasa da begeni yağmurları yagdırdı. Kim bilir daha kimler görüp de bir şey yazacaktı. Kimsenin derdini küçümsemiyorum ama kadınsal problemlerden çıkıp başka bir konu üzerine bir konu açıyorum, insanlar yorum yapıyor. Ama editor konuyu taşıyor ! Herkese mesaj at şimdi, bu forumun her yeri önemli her yere göz atın lütfen diye.
İkinci olarak da BDV'de sağ kalabilen iki tane konunun orijinal başlıklarını değiştirdin. Konu sahipleri cevabı aldılar mı bilmiyorum ama ben merak ediyorum.
BDV'de konu yoğunlugu var, o yüzden yazıları taşıyorsun elmeyra
haklısın ama
bu konu önemli, insanların tepkilerini yorumlarını merak ediyorum
BDV'de bikaç gün kalmasına izin verseydin
herkesin yorumunu alsaydım
ondan sonra nereye istiyorsan oraya taşısaydın ?
darp raporu olması için vücudunda iz olmasına gerek yok acile gidiyorsun darp raporu almak istiyorum diyorsun
Öyle uygun görmüşlerse diyeceğim bişey yok diyosunuz ama bi ton sitem ettiniz konuda :)
Öneri de bulunmak isterseniz onun da bir yeri var forum da öneri ve istek bölümü diye.
Hiç olmadı özel mesaj atarsınız.
Buranın adminiyle uzlaşamadıysanız bir üst merciye çıkarsınız..
Konuların arasında geçmişten dem vurmakla öneri de bulunmayı karıştırmayın bence.
Hoş bana noluyo da araya girdim onuda pek anlamış değilim ama tutamadım dilimi işte.
Netten arattım şu bilgiyi buldum .
-Bağlı bulunduğunuz ilçedeki her hangi bir polis merkezine gidersiniz.
-Burada görevli polislere olayı anlattığınız zaman sizi hastaneye yönlendirirler. Hasteneye gidersiniz.
-Görevli doktor darp vardır şeklinde darp raporu verirse bu belge ile bağlı bulunduğunuz ilçedeki cumhuriyet savcılığına başvurur ve suç duyurusunda bulunursunuz.
-Savcılık adı geçen şahısı ifade vermek üzere savcılığa çağırır.İfadesi alındıktan sonra mahkemeye sevk edilir.
-T.C. kanunlarda açık halde yazılı bulunan yasalar çerçevesinde öngörülen ceza ile cezalandırılır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?