Boğaziçi Estetik Hangi Doktor?

boğaziçi tıp merkezini diyosun sanırım, ben de orda olucam büyük ihtimalle. burdaki yorumları oku, üşenme fazla fazla oku :D bana veli bey baskın gibi geldi ilk başta ama sonra necdet bey daha yakın geldi. necdet beyin yorumlarını tamamen okumadım. Bende kafayı yemek üzereyim :D karar verdiğimde yazıcam..

boğaziçi tıp merkezini diyosun sanırım, ben de orda olucam büyük ihtimalle. burdaki yorumları oku, üşenme fazla fazla oku :D bana veli bey baskın gibi geldi ilk başta ama sonra necdet bey daha yakın geldi. necdet beyin yorumlarını tamamen okumadım. Bende kafayı yemek üzereyim :D karar verdiğimde yazıcam..

Aylardır okuyorum Veli Bey'den memnun olan da çok olmayan da çok o yüzden korktum açıkçası. Necdet Bey ayrılmış galiba ben de onu istiyordum :(

Aylardır okuyorum Veli Bey'den memnun olan da çok olmayan da çok o yüzden korktum açıkçası. Necdet Bey ayrılmış galiba ben de onu istiyordum :(

ya noolur yanlış duymuş ol :( :( gerçekten çok üzülürüm öyleyse, çünkü son bi kaç gündür necdet beyde yoğunlaşmıştım, ama ayrıldığına rastlamadım hiç.
dediğin gibi veli beyden memnun olanlarda çok, ama net bi şekilde sakın gitmeyin diyenlerde var.
bişey bulursan ya da karara varırsan yaz buraya olur mu Adorabella, haberleşelim :)

ya noolur yanlış duymuş ol :( :( gerçekten çok üzülürüm öyleyse, çünkü son bi kaç gündür necdet beyde yoğunlaşmıştım, ama ayrıldığına rastlamadım hiç.
dediğin gibi veli beyden memnun olanlarda çok, ama net bi şekilde sakın gitmeyin diyenlerde var.
bişey bulursan ya da karara varırsan yaz buraya olur mu Adorabella, haberleşelim :)

Veli Bey çok iyi bir doktormuş fakat yeterince gözüm korktu o riski alamayacağım sanırım. Necdet Bey'in gitmemesine çok sevindiim. Önümüzdeki hafta görüşmeye gideceğim mutlaka haber veririm, sen de kesin yaz buradan :)

Kızlar bende boğaziçini düşünüyorum oldunuz mu sonuç nasıl bilgilendirir misin acil olarak karar vermem lazım

Kızlar bende boğaziçini düşünüyorum oldunuz mu sonuç nasıl bilgilendirir misin acil olarak karar vermem lazım

canım karar vedin mi? oldun mu, kime oldun, ne alemdesin şu an??
ben araştırmalarıma sınavlarım nedeniyle ara vermek zorunda kalmıştım, şimdi yine başladım. necdet bey veya başka doktorlara olmuş arkadaşları ekleyip fotolarına bakıyorum, yorumlarını okuyorum. ne zor bir süreç yahu :(

Amirali bey 1 sene önce göğüslerimi büyüttüm çok memnunum kendısı cok ılgılı bir doktor ameliyattan cıktıktan sonra gögüslerime benım ıstedıgımden 25 cc fazla takmıstı cok buyuk gıbı gelmıstı kendısıne soledıgımde bıraz sabret dedı ve gercekten 5. ayda tam ıstedıgım hayalımdekı gıgus modelı oldu cok mutluyum ayrıca neredeyse hiç dikiş izim yok :) herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim

Boğaziçi tıpta aklınız varsa olmayın bn ve arkadaşlarım çok pismaniz ne veli aslan ne amirali nevai ne de Necdet uçar hiç biri başarılı değil bnm gbi revizyon Dr arasnx hatta konu açtım bi bakın boğaziçi burun estetik mağdurları diye beni bukadar uyaran olsaydı gitmezdim ucuz diye gitmeyin daha beter oluyr sürüdem kazanalım nantigindalar

Back
X