- Konu Sahibi Adorabella
Kızlar ben ameliyatımı Boğaziçi Estetik'te olmaya karar verdim. Burun ve göğüs büyütme ikisini birden olacağım. Fakat doktora karar veremiyorum yardım edin kafayı yicem doktor seçimi ne kadar zorr 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
boğaziçi tıp merkezini diyosun sanırım, ben de orda olucam büyük ihtimalle. burdaki yorumları oku, üşenme fazla fazla okubana veli bey baskın gibi geldi ilk başta ama sonra necdet bey daha yakın geldi. necdet beyin yorumlarını tamamen okumadım. Bende kafayı yemek üzereyim
karar verdiğimde yazıcam..
Aylardır okuyorum Veli Bey'den memnun olan da çok olmayan da çok o yüzden korktum açıkçası. Necdet Bey ayrılmış galiba ben de onu istiyordum![]()
Aylardır okuyorum Veli Bey'den memnun olan da çok olmayan da çok o yüzden korktum açıkçası. Necdet Bey ayrılmış galiba ben de onu istiyordum![]()
ya noolur yanlış duymuş ol![]()
gerçekten çok üzülürüm öyleyse, çünkü son bi kaç gündür necdet beyde yoğunlaşmıştım, ama ayrıldığına rastlamadım hiç.
dediğin gibi veli beyden memnun olanlarda çok, ama net bi şekilde sakın gitmeyin diyenlerde var.
bişey bulursan ya da karara varırsan yaz buraya olur mu Adorabella, haberleşelim :)
tabii ki necdet bey![]()
Kızlar bende boğaziçini düşünüyorum oldunuz mu sonuç nasıl bilgilendirir misin acil olarak karar vermem lazım
kızlar sonuç ne bnide bilgilendrn kafayı yiycemmm![]()
İsmail Bayram'a ameliyat oldum memnunum :)