- 3 Ağustos 2008
- 688
- 410
- 408
- 44
Sa
sağol tatlım darısı başına inşallahAllah daha iy etsin canim
Allah razi olsun![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol tatlım darısı başına inşallahAllah daha iy etsin canim
Allah razi olsun![]()
Slm canim gorusmen nasil gecti ismail beyle ben henuz girusemedim zaten gorustugum zaman da ameliatan cok az once gorusecegim icin bende bilgi istiyordum hangi marka kullaniyor aceba ?Kızlar bu ismail bey^'e yaptıranlar memnun mudur?Kendisiyle görüşmem oldu fakat çok kararsızım ameliyat konusunda![]()
Slm canim gorusmen nasil gecti ismail beyle ben henuz girusemedim zaten gorustugum zaman da ameliatan cok az once gorusecegim icin bende bilgi istiyordum hangi marka kullaniyor aceba ?Kızlar bu ismail bey^'e yaptıranlar memnun mudur?Kendisiyle görüşmem oldu fakat çok kararsızım ameliyat konusunda![]()
Hadi hayırlısı olsun canımSelam kizlar cok mutluyum biletimi aldim artik kesinlesti ameliat olmam
23 aralik istanbuldayim insallah size geldigim zaman bilgileri aktaririm artik ameliat gunum ve doktorun soyliyeceklerinicok heyecanliyim simdiden
Canim memetorummm seni de merak ediyorum cnm ya bi gorsem once ve sonrasini forumdaki ameliat olacagin gunu ve sonrasini bile okudum :))Hadi hayırlısı olsun canım![]()
İzlemeye aldım seni canım,bakabilirsin albümlerimeCanim memetorummm seni de merak ediyorum cnm ya bi gorsem once ve sonrasini forumdaki ameliat olacagin gunu ve sonrasini bile okudum :))