Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bi kaç gündür yutkunurken acı hissediyorum ama bugün yutkunamıyorum bile canım çok acıyor . Yarın doktora gidecem ama bu geceyi rahat geçirmem için önereceğiniz bir şeyler var mı ? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
aynı sorun bende sık sık olur (meslek hastalıgı sanırım) doktora gidip antibiyotik almadan gecmeyecegini bizzat gördüğüm için biran önce doktora görünmende fayda olucaktır. muhtemelen kızarmış,tahriş olmuştur. o bölgeyi rahatlatacak gargara, antibiyotik bir de agrı kesici yazar muhtemelen doktor. bence kendine eziyet etme, bian önce doktora git derim.
Limon, gargara falan yapma. İltihapsa eğer tuz-limon değdiğinde yara haline gelir, boğazında kabuk tutmuş bir yara varmış gibi hissedersin ve daha çok canın yanar.
Acil ama acil olarak hemen doktora git.
Ben geçen sene bunu 10 iğneyle zor geçirmiştim. O iltihap geçene kadar 5 kilo falan verdim,su bile içemiyodum ( Nekadar erken gidersen okadar yararlı.
Bi kaç gündür yutkunurken acı hissediyorum ama bugün yutkunamıyorum bile canım çok acıyor . Yarın doktora gidecem ama bu geceyi rahat geçirmem için önereceğiniz bir şeyler var mı ? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
bende 3 gündür boğaz ağrısından uyuyamıyorum neyseki bugün biraz hafifledi antibiyotik ağrı kesici ve oralsprey kullandım nanelimon içtim ballılimonlu ılık su içtim mandilina limon yedim naneli olipsşeker emdim tuzlu ve karbonatlı suyla boğazımı gargara yaptm 3 gün boyunca değişik çorbalar yedim bugün biraz iyiyim burnum akmaya başladı onunda etkisi var boğazım rahatladı şimdide burnum akıntıısı gözlerim yanıyor boğazım kaşınıyor fenayım
geçmiş olsun yaterken ağrıkesici al spreysık boğazını gargara yap ve yanında ılıksu bulunsun uyuyana kadar boğazını nemli tut