• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boğazım ağrıyor :(

Black99

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2015
357
141
18
30
Merhabalar arkadaşlar benim dün akşamdan beri bogazimda bir ağrı vardı.bugün de devam etti.şu an geçti gibi ama bide pek bi burun akintim da yok.sizce yarın yeniden başlar mi boğaz ağrım ve ne yapsam iyilesirim?
Buraya yazacagina doktora gitti diyecek deniz demeyin çünkü anneme bile söylemedim söylesem kızar çünkü evde corap giymiyorum cunku.ayakla boğaz ne alakaki yaa

Merhabalar arkadaşlar benim dün akşamdan beri bogazimda bir ağrı vardı.bugün de devam etti.şu an geçti gibi ama bide pek bi burun akintim da yok.sizce yarın yeniden başlar mi boğaz ağrım ve ne yapsam iyilesirim?
Buraya yazacagina doktora gitti diyecek deniz demeyin çünkü anneme bile söylemedim söylesem kızar çünkü evde corap giymiyorum cunku.ayakla boğaz ne alakaki yaa
Allah baska dert vermesın canım ya gıt nane lımon ıc battanıyeyın altına gır terle gecer :) Ha bide anne sozü dinle çorap giy :KK70:

Ne der büyükler? ayağını sıcak tut,kafanı serin. Düşünme derin derin...

Boğaz için ballı süt,pekmezli süt icebilirsin yumuşatır. Ancak iltihap varsa antibiyotik şart

Adaçayınız varsa çeyrek limon ve çeyrek elmayla kaynatın. Kaynar kaynamaz altını kapatın. Biraz demlenince için.

Çorap giy ama. İleride idrar yollarını da üşütürsün.

Atlet de giy.
Yataktan çıkınca üzerine bir şey al.

Terli terli su içme.

Anneler hep doğru yerlere değinirler.

Annene söylesene çocuğum biz sana sunu yap desek annenden gizli mi yapıcan. Yersin terliği valla

• Beğen
Reactions: K_G
Geçer bi kaç güne.corap konusunda haklı da napiim sevmiyorum.ama mecbur katlancam.bide gercekten corap ve boğazın alakasını çözemedim.sıcak içecekler demişsiniz de onlar boş iş.çok bi ağrım yok ondan söylemedim anneme.ahh sırasında arkadaşımdan kaptım kesinn:(
Bu arada dondurma iyi geliyordu evde olsa yerdim

Insan sogugu ayaktan alir canim sicak tutman lazim,bide tavsiyem bal,bi kac damla limon,ve bi cay kasigi cok degil tarcin ilave et gunde iki kasik al bogaza cok iyi geliyor ben cocuklarima veriyorum iki gun surmuyo valla iyi geliyor gecmis olsun canim

:KK48: Allahım gulceğim geldi. Hasta oldugumu annem duyarsa kızar dıyo .
Bende sana çok kızdım ınan.
Çabuk annene söyle o sana bızden 1000 kat daha ıyı gelır. Emin ol.
Yanımda annem olsa benıde iyileştirse kıymetını bil anneciğinin :(:KK57::KK57:

:KK48: Allahım gulceğim geldi. Hasta oldugumu annem duyarsa kızar dıyo .
Bende sana çok kızdım ınan.
Çabuk annene söyle o sana bızden 1000 kat daha ıyı gelır. Emin ol.
Yanımda annem olsa benıde iyileştirse kıymetını bil anneciğinin :KK43::KK57::KK57:

Annem 90 derece sıcaklıkta üşüyen bi kadın.kışın kat kat giyinir lahana sarmasına döner.ama benden çook daha fazla hasta olur.ama hasta değilim sadece boğazım ağrıyo.şimdi ağrı geçti giciklanmaya başladı.öksürüge cevirirse 2 hafta geçmiyor

Annem 90 derece sıcaklıkta üşüyen bi kadın.kışın kat kat giyinir lahana sarmasına döner.ama benden çook daha fazla hasta olur.ama hasta değilim sadece boğazım ağrıyo.şimdi ağrı geçti giciklanmaya başladı.öksürüge cevirirse 2 hafta geçmiyor
Ben çok ince giyinirim kışın bile Allaha şükür çok sık hasta olmam ylda 1 kere bu yıl diş etlerim şişti sıkıntıdan veya yediğim birşeyden dedı doktor bellı değil yanı suan hala cekıyorum. Fazla hasta olmamı Limona borçluyum. Çok limon yerım çayı bıle asla lımonsuz içmem öneririm...

Ben bu boğaz sorunlarını yılda 1-2 kez çekmesem olmazki zaten.genelde sonbaharda oluyor.
Yaşadığım şehirin havaları da tuhaf bu aralar.tehlikeli.

Ben bu boğaz sorunlarını yılda 1-2 kez çekmesem olmazki zaten.genelde sonbaharda oluyor.
Yaşadığım şehirin havaları da tuhaf bu aralar.tehlikeli.
Annene söyle kızarsada kızsın bir şey olmaz.Eğer kötüleşirsen doktora git.Sigara kullanıyorsan içme ve annenin dediği gibi sıcak tut kendini.

Annene söyle kızarsada kızsın bir şey olmaz.Eğer kötüleşirsen doktora git.Sigara kullanıyorsan içme ve annenin dediği gibi sıcak tut kendini.

Kötü olursam zaten söylerim.sigara kullanmıyorum.şimdi bişey söylemeyi düşünmüyorum çünkü şimdilik önemli bir durum yok.

yaş 21 mi gerçekten? inanasım gelmedi..

Değil. (Ban riskini göze alarak yazıyorum.)
Siteye alınmam diye böyle yaptım.ayarlardan degisiyorsa değiseyim.
Degismiyorsada belli olur zaten yaşim

Back
X