Pınar 'Baba şefkati eksikligini hep baskalarinda aradim, hicbir zaman da bulamadim kimsede' demis! Böyle hissederek arayışta olmayı o kadar iyi anlıyorum ki babasının videosunu izleyince bir kez daha dedim ki ‘ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar’ hayatımda baba sevgisini hiç tatmayanlardanım insan babasıyla iki çift sohbet edemez mi ben edemedim 32 yıllık hayatım da konuşmaya kalksam ağzıma tıkar başlardı bağırmaya bana ve kardeşlerime karşı hiç normal bir konuşması olmadı hep bağırarak.... maaşımı almaya gelince çok iyi davranır bir tek kızım kelimesini o zaman duyardım ağzından.İnsan babasından korkar mı ben hala korkuyorum hala duam Allahım beni babamla sınama kaldıramıyorum çünkü beni eleştirmesine bağırmasına tahammülüm yok .Benden uzak olsun diyorum sonrada üzülüyorum en kötü baba bile babasız olmaktan iyi midir diye düşünüyorum. insan sevgilisini eşini Boşluğu doldursun hem babam olsun hem eşim diye seçiyor ama seçimleri iyi olacak yerde hep babası gibi çıkıyor babam sevmemiş değer vermemiş elin adamı neden sevsin ki diyorum hayatım boyunca bir çok yanlış insanla yanlış şeyler yaşadım hep sevilmeyi arzu ettim ama karşı taraf bendeki bu boşluğu görüp yarı yolda bıraktı. sonuç olarak koca diye evlendiğim şahısla neler yaşadığım malum Babamdan hiç bir farkı yok.