cutebunny

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2025
126
16
13
24
Merhaba
ben 29 Haziran 2024’te HPV 51 59 ve 66 kapmışım eski erkek arkadaşımdan.
Ocak 2025’te HPV kaptığımı ve CIN1 olduğumu öğrendim.
29 Mart 2025’te Silvershell AHCC takviyelerime başladım. Yani kaptıktan 8-9 ay sonra gibi.
12 Temmuz 2025’te SMEAR temiz geldi, fakat hala HPV var mı bilmiyorum.

28 Temmuz - 3 Ağustos arası Almanya’ya gittim. Orası soğuktu, soğuk sıcak soğuk sıcak bir türlü adapte olamadım.
6 ya da 7 Ağustos’ta odamda oturuyorum. Tüm camlar açık, cereyan var. Ben de şort sütyen oturuyorum sıcak diye. Ben birden hapşırdım ama korkunç güçlü. Burnum aktı.
Ondan sonra boğazıma şiddetli bir ağrı girdi.
2-3 gün yutkunmakta zorlandım.
6 ya da 7’sinde sabah akşam Katarin ilaç almaya başladım.
8 ve 9 Ağustos almayı unuttum.
10 11 12 13 Ağustos yine sabah akşam almaya devam ettim.

Şimdi:
Dün yani 13 Ağustos’ta zaten 12 Ağustos’tan gelen bi devamlı kulak basıncı var. Kulaklarım inanılmaz basınçlı, yutkunurken ve su içerken hissediyorum. Zırt pırt ağzımı açma ihtiyacı duyuyorum gitsin diye ama gitmiyor. Dün de sağ kulağım bi ağrılıydı.
Boğazıma dokunuyorum, bir taraf daha şiş gibi hissediyorum sonra öyle de hissetmiyorum.
Boğazım yutkunurken ağrı yok ama sanki çok çok ince bir ağırlık varmış gibi hissediyorum.

Çok da anlamamakla birlikte, ağzımın iç kısımlarına (küçük dil, bademcik bölgesi, küçük dilin arkası) baktığımda sanki rengi diğer bölgelere göre daha kırmızı. Turuncuya çalan kırmızı çıkıntılar var. Mesela kardeşiminkiyle karşılaştırdım, onunki öyle değil. O yüzden ister istemez endişeleniyorum. Zaten bir süredir “bu çıkıntılar normal mi? renk sağlıklı mı?” diye düşünüyorum ama enfeksiyon/covid’den daha öte gibi geliyor bana.

Sesim de böyle içeriden cızırtılı gibi, onu sadece ben duyuyor ve hissediyorum. Sağ burnum su gibi akıyordu şimdi daha yoğun ama boğazımın o arka kısmında bi ağrı var. Normalde bu kadar da uzun da sürmezdi.

Böyle bir şey yaşayan var mı? Normalde knser kendini daha uzun sürelerde gösterir ama emin olamadım. Umarım yanılıyorumdur.

Yapay zeka 51’in riskli olduğunu ama daha çok dahim ağzına odaklı olduğunu söylüyor ama… Bilemedim.

Sevgiler

geçmiş olsun canım sen bayağı bayağı hastalanmışsın. kanser olsa idin kanser olduğunu belli eden lezyonların olurdu diye düşünüyorum. bence tarifin bademcik iltihabına uyuyor. dolayısıyla ses tellerin de iltihaptan nasibini almış ve sızlama yapıyor. kullandığın ilaçlar önceki geçirdiğin rahatsızlık bağışıklığını düşürmüş olmalı. hani biriyle dövüşsek ikinci dövüştüğümüz kişiye daha az gücümüz kalır ya onun gibi. ondan daha uzun sürmüştür. hastalığı bu kadar ağır hissederken eğer başka bir şey olsa belirtileri daha net olurdu. benim tavsiyem sağlık ocağında ya da acilde muayene olarak kendine uygun bir antibiyotik yazdırman. ılık ve bol sıvı tüketmen. c vitaminine de ağırlık vermen. ayrıca bol bol karbonatlı su ile gargara yapmanı da tavsiye ederim. geçmiş olsun

Back
X