- Emoji Skoru
- 13
- Puanlar
- 3
- Konu Sahibi Denizkumsal6
Kızlar merhaba ,
Benim bazı değerlerim oldukça düşük .
Bunun için dahiliye bölümüne gittim doktor bana vitamin takviyesi verdi .
Çocukluğumdan belli hap içerken zorlanırım .
Doktorda bana büyük d vitamininden vermiş ( boyut olarak )
Bende haftada 2 kere kullanıyordum.
Salı günü de uyandığımda bademciğim sağ tarafında bir şişlik vardı
Burnumda tıkalıydı
Bende ilaç yutma hassasiyetim olduğu için bogazıma elimle bogazıma kadar götürdüm
Sonra bi an ilaç bogazımda kaldı yani su içtim ama hala o his geçmedi
Ardından dünde öğlene kadar bir şey yiyemedim bu sefer yine bir şey yedim o his tekrardan geldi
Ama ilacın orada olmadığını biliyorum yani şimdiye kadar 10 kere sorun olurdu galiba orada olsaydı
Su içiyorum çay içiyorum hatta ekmek içi falanda yedim
Geçiyor bogazımdan ama o his orada kaldı gitmiyor bu yüzden bende strese giriyorum çünkü sıvı beslenmek zorunda kalıyorum
Yutkunurken sanki sağ tarafımda bir şey yok sol tarafımdan aşşagıya doğru bir problem varmış gibi hissediyorum ve sanki yutak bölgemde toplanmış gibi hissediyorum
Kızlar acile gitmek istemedim.
Kbb randevu bulamadım henüz sizce neden olmuş olabilir veya geçmemiş fikri olanlar olursa yada başına daha önce böyle bir durum gelmiş olanlar benimle paylaşabilir mi rica etsem
Benim bazı değerlerim oldukça düşük .
Bunun için dahiliye bölümüne gittim doktor bana vitamin takviyesi verdi .
Çocukluğumdan belli hap içerken zorlanırım .
Doktorda bana büyük d vitamininden vermiş ( boyut olarak )
Bende haftada 2 kere kullanıyordum.
Salı günü de uyandığımda bademciğim sağ tarafında bir şişlik vardı
Burnumda tıkalıydı
Bende ilaç yutma hassasiyetim olduğu için bogazıma elimle bogazıma kadar götürdüm
Sonra bi an ilaç bogazımda kaldı yani su içtim ama hala o his geçmedi
Ardından dünde öğlene kadar bir şey yiyemedim bu sefer yine bir şey yedim o his tekrardan geldi
Ama ilacın orada olmadığını biliyorum yani şimdiye kadar 10 kere sorun olurdu galiba orada olsaydı
Su içiyorum çay içiyorum hatta ekmek içi falanda yedim
Geçiyor bogazımdan ama o his orada kaldı gitmiyor bu yüzden bende strese giriyorum çünkü sıvı beslenmek zorunda kalıyorum
Yutkunurken sanki sağ tarafımda bir şey yok sol tarafımdan aşşagıya doğru bir problem varmış gibi hissediyorum ve sanki yutak bölgemde toplanmış gibi hissediyorum
Kızlar acile gitmek istemedim.
Kbb randevu bulamadım henüz sizce neden olmuş olabilir veya geçmemiş fikri olanlar olursa yada başına daha önce böyle bir durum gelmiş olanlar benimle paylaşabilir mi rica etsem