Boğazımda hap kaldı .

Denizkumsal6

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
13
Puanlar
3
Kızlar merhaba ,
Benim bazı değerlerim oldukça düşük .
Bunun için dahiliye bölümüne gittim doktor bana vitamin takviyesi verdi .
Çocukluğumdan belli hap içerken zorlanırım .
Doktorda bana büyük d vitamininden vermiş ( boyut olarak )
Bende haftada 2 kere kullanıyordum.
Salı günü de uyandığımda bademciğim sağ tarafında bir şişlik vardı
Burnumda tıkalıydı
Bende ilaç yutma hassasiyetim olduğu için bogazıma elimle bogazıma kadar götürdüm
Sonra bi an ilaç bogazımda kaldı yani su içtim ama hala o his geçmedi
Ardından dünde öğlene kadar bir şey yiyemedim bu sefer yine bir şey yedim o his tekrardan geldi
Ama ilacın orada olmadığını biliyorum yani şimdiye kadar 10 kere sorun olurdu galiba orada olsaydı
Su içiyorum çay içiyorum hatta ekmek içi falanda yedim
Geçiyor bogazımdan ama o his orada kaldı gitmiyor bu yüzden bende strese giriyorum çünkü sıvı beslenmek zorunda kalıyorum
Yutkunurken sanki sağ tarafımda bir şey yok sol tarafımdan aşşagıya doğru bir problem varmış gibi hissediyorum ve sanki yutak bölgemde toplanmış gibi hissediyorum

Kızlar acile gitmek istemedim.
Kbb randevu bulamadım henüz sizce neden olmuş olabilir veya geçmemiş fikri olanlar olursa yada başına daha önce böyle bir durum gelmiş olanlar benimle paylaşabilir mi rica etsem

Acile gittiğinde anında anlaşılır.

Şunu sesli söyle.

Bekleyebildiğim kadar beklerim dayanamazsam acilde anında anlaşılır. Çözümsüz bir sorun değil. Şuan sadece kendimi gözlemliyorum.

Acile gittiğinde anında anlaşılır.

Şunu sesli söyle.

Bekleyebildiğim kadar beklerim dayanamazsam acilde anında anlaşılır. Çözümsüz bir sorun değil. Şuan sadece kendimi gözlemliyorum.
Haklısınız , daha önce internetten baktığımda başına böyle bir durum gelen arkadaşlar acile gittiklerinde müdahale etmemişler ilaç yazıp göndermişler .
Kbb bölümüne gidince doktor sorun olmadığını söylemiş
Benimde bugün 3 gunum
Ve hala o his orada
Bir de üstüne üst solunum yolu enfeksiyonu geçiriyorum haptan sonra 🥹

Kimsenin başına gelmedi mi daha önce böyle bir olay yardım edecek kimse yok mu

Back
X