boğazımı tutamıyorum..

boğazımı tutamıyorum demeyin bundan sonra

boğazımı tutucam az yiyeceğim..

beyninize mesaj gönderin....

tutamıyorum derseniz hiç tutamazsınız:34:

evet ayneenn öyle canim,

aksamlari da en gec 7 de aksam yemegini yemis olursan süper olur..:)):):):)

basaracagina inan! gerisi gelecektir!!

beynine olumlu sinyalleri gönder ve saglikli bir yeme stili sec kendine, diger seylerin de ne kadar lezzetli oldugunu göreceksin.

Bir tavsiye daha

sabahlari kahvaltidan önce yesil cay ic bitki cayi seviyorsan.

evet ayneenn öyle canim,

aksamlari da en gec 7 de aksam yemegini yemis olursan süper olur..:)):):):)

basaracagina inan! gerisi gelecektir!!

beynine olumlu sinyalleri gönder ve saglikli bir yeme stili sec kendine, diger seylerin de ne kadar lezzetli oldugunu göreceksin.

Bir tavsiye daha

sabahlari kahvaltidan önce yesil cay ic bitki cayi seviyorsan.

evet:)))))

hiç sevmem,deniyim dedim ama gittin döktümm:)

ayyyy ne güzelll ya ,keşke bende o kadar olabilsem
benim oturduğum semtte öle koşu yapılacak yer yokki tatlım ya.
ekmekten vazgeçemiyorum işte,işyerinde öğelnleri yemem ,ama akşamları dayanamıyorum
ancak 1,5 litre su içebiliyorum ben,ay inşallah canım

bu cümle çok şey anlatıyor decemberciğim,

14 kg vermiş biri olarak diyebilirim ki ögleyin ye. hemde iyice doyur karnını. ama akşamları olabildiğicne erken ye. yatmadan dört saat önce bu işi bitir ve hareketi artır. çok gençsin kolay kg verirsin. diğer arkadaşlar bir çok dogru noktaya temas etmiş zaten ama bu atlanmış .. kolay gelsin.. :51:

bu cümle çok şey anlatıyor decemberciğim,

14 kg vermiş biri olarak diyebilirim ki ögleyin ye. Hemde iyice doyur karnını. Ama akşamları olabildiğicne erken ye. Yatmadan dört saat önce bu işi bitir ve hareketi artır. çok gençsin kolay kg verirsin. Diğer arkadaşlar bir çok dogru noktaya temas etmiş zaten ama bu atlanmış .. Kolay gelsin.. :51:

tebrik ed,yorumm,bu işin yöntemini sende biliyorsun,2 gündür yoğurt ve 2 tane grissini ile besleniyorum öğlenleri,dün akşam ise 1 kase çorba ,1 kase yoğurt,çok az salata,2 tane grissini yedim

7 de yiyorum ancak yemeğimi,saol canım.

tebrik ed,yorumm,bu işin yöntemini sende biliyorsun,2 gündür yoğurt ve 2 tane grissini ile besleniyorum öğlenleri,dün akşam ise 1 kase çorba ,1 kase yoğurt,çok az salata,2 tane grissini yedim

7 de yiyorum ancak yemeğimi,saol canım.

teşekkür ederim canım evet başarılı olduk ama bir süredir ara vermiştim diyete 3 kg kadar geri geldi şimdi beş kg kaldı verilecek takıldım bende veremiyorum :1::1::1:
sen 60-69 topikine yazmaya başlamışsın sen yaz menüleri biz yorumlayalım tamam mı?. orda bissürü abla var bu konuda bilgili.:16:

Back
X