- 14 Temmuz 2023
- 806
- 460
- 23
- 31
Bacım bir de beni düşünSinirlerim bozuldu okurken bile.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bacım bir de beni düşünSinirlerim bozuldu okurken bile.
Zamanla anlayacaklar istersen telefonunu rahatsiz etme modunda kullan yani seni arayacaklar ama telefonun kapali calacak sen bildirim olarak goreceksin istedigine donersin istemedigin zaten telefonun kapali bilirZaten o şekil söylemiştim dediğim gibi bi ara bıraktılar şimdi kardeşi öldüğü için mi artık nedir saldılar yine. Bir de diyorum bu ders illaki bitecek kazanamazsam o zaman napcam hayatım sürekli böyle mi geçecek
Haklısın ama sakin ol. En kötü ihtimalle uzaklaştırma çıkar. Beni siz delirttiniz dersinramak kaldı takacam hunileri
Rahatsız etme modunda zaten tel ama akabinde ikinci arama olursa o çalıyor bunu keşfettiler ilki direkt meşgule düşüyor hemen ikinciyi arıyorlarTelefonda yanı ıphone sa odak modu var. Belli kişiler hariç diğer heryerden arama bıldırım gelmesıne ızın verıyor . Ona bı bakın. Hem engelledi derlerse eşine gir bak engelli falan değiller dersın.
Rahatsız etme modunda hep ama ilki meşgul düşünce hemen ikinciyi arayacaklar o direkt çalıyorZamanla anlayacaklar istersen telefonunu rahatsiz etme modunda kullan yani seni arayacaklar ama telefonun kapali calacak sen bildirim olarak goreceksin istedigine donersin istemedigin zaten telefonun kapali bilir
Bahsettiğim rahatsız etme modu değil başka bir ayar. Onda öyle olmuyor ben yaptıgımda. Kişisel den ayarlamıstımRahatsız etme modunda zaten tel ama akabinde ikinci arama olursa o çalıyor bunu keşfettiler ilki direkt meşgule düşüyor hemen ikinciyi arıyorlar
Ya ne bileyim ben annemi sırf telefonu açmıyor diye iki üç kez üst üste arasam azarlıyor beni ne var ne oldu öldün mü diye:)Bacım bir de beni düşün![]()
İphone mu kullanıyorsunuz nasıl oluyor ? Ben biraz daha kalıcı çözümler istiyorum ama nafile sanırım.Bahsettiğim rahatsız etme modu değil başka bir ayar. Onda öyle olmuyor ben yaptıgımda. Kişisel den ayarlamıstım
Eşime defalarca söyledim nişanlıyken başladılar bizde böyle nişanlılar aranır kendini sevilmiyormuş gibi hissetmesin diye merak etme evlenince böyle olmayacak dedi sonra hevestir biraz idare et dedi evlendik yine aynı ben nerden bilseydim senin de muhabbetin güzel ama dedi kısa kes uzatma falan dedi ama hiçbir işe yaramadı ben söylersem küsecekler dedi. Öyle bir kültürde büyümemiş asla annesini babasını kıramıyor seviyorlar kötü niyetleri yok diyor. Tamam ama sen benim anam babam tarafından böyle saçma sapan aransan hoşuna gider miydi diyorum haklısın diyor hak veriyor ama bir şey yapamıyor.Esiniz ne diyor duruma
Siz bile inanmıyorsunuz ben artık hiç inanmıyorum bu tür bahanelere çünkü hepsi denenmiş ve fosYa ne bileyim ben annemi sırf telefonu açmıyor diye iki üç kez üst üste arasam azarlıyor beni ne var ne oldu öldün mü diye:)
Köyde yalnız diye arıyorum ben de ama gün aşırı sadece. Sizin ortam tam tımarhanelik.
Tam konuşma esnasında pardon kapı çaldı ben size döneyim, ay işte çorba taşıyor birazdan ararım gibi bahanelerle kapatın. Sohbetin tadı kaçsın böyle. Arayacağım deyip aramayın ama. Arayacaksınız diye bir süre bekleyecekler en azından. O süreçte ders çalışın. Zamanla soğurlar diye düşündüm ama kendim de inanmadım söylediğime.
Gene de umut umuttur.
Anlıyorum. Bence bu konuyu sadece eşiniz çözebilir. Ciddi bir şekilde onla konuşun. Onun ailesi, onların dilinden o anlar ve en azından nazı geçer. Eşim ders çalışıyor, işi gücü var, evin sorumluluğu var bir şey varsa beni arayın demesi lazım. Sizin şu noktadan sonra yapacağınız tek şey beklemek ve eşe bırakmak. Ya da beni bir daha aramayın deyip bağları komple koparmak ki o da çok saçma oluyor durup dururken. Siz bu meselede taraf bile değilsiniz halbuki.Siz bile inanmıyorsunuz ben artık hiç inanmıyorum bu tür bahanelere çünkü hepsi denenmiş ve fosçözemedim gerçekten rahatsız olduğumu bilmiyorlar ki. Ben sadece böyle dediğim halde neden riayet edilmiyor lafıma ona bozuluyorum. Yeterince net mi olamıyorum.
Eşime de inanın sayamadım kaç kez söyledim. Ben nasıl söyleyim aramayın diye diyor. Bıktım artık ona da söylemekten ailesini şikayet ediyormuşum gibi mi oluyor bilmiyorum çünkü bana yapılsın istemezdim ve çok alıngan bir ailesi var muhtemelen böyle söylerse yanlış anlayacaklarını ve küseceklerini düşünüyor artı iyi niyet arıyor ailesinde zaten kötü niyetli insanlar değiller ama sınırları yok ellerinde değil belki de böyle görmüşler. Ama ben öyle görmedim net sınırları olan bir ailede büyüdüm. Eğer benim ailem eşime böyle yapsaydı rahatlıkla söyleyebilirdim mesela. Ki yapı olarak da çok konuşmayı sevmem odaklanmam ilgimiAnlıyorum. Bence bu konuyu sadece eşiniz çözebilir. Ciddi bir şekilde onla konuşun. Onun ailesi, onların dilinden o anlar ve en azından nazı geçer. Eşim ders çalışıyor, işi gücü var, evin sorumluluğu var bir şey varsa beni arayın demesi lazım. Sizin şu noktadan sonra yapacağınız tek şey beklemek ve eşe bırakmak. Ya da beni bir daha aramayın deyip bağları komple koparmak ki o da çok saçma oluyor durup dururken. Siz bu meselede taraf bile değilsiniz halbuki.
Çok haklısınız.Esiniz demeli bu mu ?Kusur aramayım seviyorlar diyorum ama artık saygısızlık. Eşimin ailesi gün aşırı arıyor iki sene olacak. Uzaktayız ya ben gün aşırı ne konuşabilirim. Kayınbabamın arattığına eminim adam kafayı takmış bana vazgeçiremiyorum telde konuşma hastalığı var şimdi de kardeşi ölmüş terapi merkezi gibi kullanıyor beni niye aramıyorsun diyor ya arayıp ne diyeyim üzülme mi diyeyim. Babalarının morali bozuk olur hadi bi gelini arayalım morali düzelsin. Ders çalışıyorum unutun beni dedim ona rağmen yine arıyorlar hani bir mesaj atmak da yok kızım müsait misin diye artık aramalarını da geçtim söylediğim halde bunun yapılması saygısızlık değil de ne ? Bu da dert mi demeyin çocuklarını aramazlar beni ararlar bi bırakın ben de özleyim arayım dimi yok sevmiyorum çok konuşmayı dedim ders çalışıyorum dedim olmuyor. Eşime desem ne diyeyim aramayın mı diyeyim diyecek artık ondan da umudu kestim. Açmasam üstüne tekrar arıyorlar. Bu iki senedir bu şekilde ilk başta hevestir dedim uzun uzun hep konuştum. Ama valla yetti artık. Kafalarımız da uyuşmuyor. Öylesine aradıklarına eminim. Bi ara düzeliyorlar sonra yine tekrar başlıyorlar ya ben napcamhiç görmediğim alışık olmadığım şeyler. Saçma olabilir konu ama sevginin fazlası da zarar daral geldi yahu
çocuğunuzu arayın işte. Bazen sıkılıyorum telefonu eşime veriyorum o da çok konuşmak istemiyor geri bana vermeye çalışıyor ya sen anandan babandan bunalıyorsun benim bunalmam normal değil mi ?
Ay o zaman cidden acma kim ne derse desin bunlari mi eyleyeceksinEşime defalarca söyledim nişanlıyken başladılar bizde böyle nişanlılar aranır kendini sevilmiyormuş gibi hissetmesin diye merak etme evlenince böyle olmayacak dedi sonra hevestir biraz idare et dedi evlendik yine aynı ben nerden bilseydim senin de muhabbetin güzel ama dedi kısa kes uzatma falan dedi ama hiçbir işe yaramadı ben söylersem küsecekler dedi. Öyle bir kültürde büyümemiş asla annesini babasını kıramıyor seviyorlar kötü niyetleri yok diyor. Tamam ama sen benim anam babam tarafından böyle saçma sapan aransan hoşuna gider miydi diyorum haklısın diyor hak veriyor ama bir şey yapamıyor.
Bu sefer de eşimi arıyorlar dönmedi bize falan bi şey mi oldu diye yo diyorum ne konuşayım sürekli diyorum anlamıyorlar mı acaba cidden bilerek delirtmeye çalışmıyorlardır görümcem yüz kez söyledim o kadar sık aramayın diye demişti bir kez ben kayınpederin arattığına düşünüyorum kaynana çok darlayan biri değilAy o zaman cidden acma kim ne derse desin bunlari mi eyleyeceksin
Sevgiden değil stres topu olarak kullaniliyorsunuz... açmayın telefonu, sonra bir mesaj atıp uygun değilim deyin. Kimse sizi çocuğundan çok sevmez, çok arayıp daraltmak da sevgi göstergesi değil zaten...Kusur aramayım seviyorlar diyorum ama artık saygısızlık. Eşimin ailesi gün aşırı arıyor iki sene olacak. Uzaktayız ya ben gün aşırı ne konuşabilirim. Kayınbabamın arattığına eminim adam kafayı takmış bana vazgeçiremiyorum telde konuşma hastalığı var şimdi de kardeşi ölmüş terapi merkezi gibi kullanıyor beni niye aramıyorsun diyor ya arayıp ne diyeyim üzülme mi diyeyim. Babalarının morali bozuk olur hadi bi gelini arayalım morali düzelsin. Ders çalışıyorum unutun beni dedim ona rağmen yine arıyorlar hani bir mesaj atmak da yok kızım müsait misin diye artık aramalarını da geçtim söylediğim halde bunun yapılması saygısızlık değil de ne ? Bu da dert mi demeyin çocuklarını aramazlar beni ararlar bi bırakın ben de özleyim arayım dimi yok sevmiyorum çok konuşmayı dedim ders çalışıyorum dedim olmuyor. Eşime desem ne diyeyim aramayın mı diyeyim diyecek artık ondan da umudu kestim. Açmasam üstüne tekrar arıyorlar. Bu iki senedir bu şekilde ilk başta hevestir dedim uzun uzun hep konuştum. Ama valla yetti artık. Kafalarımız da uyuşmuyor. Öylesine aradıklarına eminim. Bi ara düzeliyorlar sonra yine tekrar başlıyorlar ya ben napcamhiç görmediğim alışık olmadığım şeyler. Saçma olabilir konu ama sevginin fazlası da zarar daral geldi yahu
çocuğunuzu arayın işte. Bazen sıkılıyorum telefonu eşime veriyorum o da çok konuşmak istemiyor geri bana vermeye çalışıyor ya sen anandan babandan bunalıyorsun benim bunalmam normal değil mi ?
Doğru söylüyorsunuz. Benim sesimi duymak onlara iyi geliyormuş. Saçma sapan şeyler Allahım ya.Sevgiden değil stres topu olarak kullaniliyorsunuz... açmayın telefonu, sonra bir mesaj atıp uygun değilim deyin. Kimse sizi çocuğundan çok sevmez, çok arayıp daraltmak da sevgi göstergesi değil zaten...
Hayatta inanmam buna.. o zaman sesinizi kaydedip yollayın sıkıldıkça başa sarıp sarıp dinlesinler:)) kendi çocukları yüz vermiyor ve muhtemelen siz de utancinizdan aramayın diyemiyorsunuz ve bunu çok iyi biliyorlar o yüzden stres aktaracak bir kap olarak kullanıyorlar.Doğru söylüyorsunuz. Benim sesimi duymak onlara iyi geliyormuş. Saçma sapan şeyler Allahım ya.