Boğulacağımm artıkkk

Hayatta inanmam buna.. o zaman sesinizi kaydedip yollayın sıkıldıkça başa sarıp sarıp dinlesinler:)) kendi çocukları yüz vermiyor ve muhtemelen siz de utancinizdan aramayın diyemiyorsunuz ve bunu çok iyi biliyorlar o yüzden stres aktaracak bir kap olarak kullanıyorlar.
Kızları var yanında o kadar çok konuşuyorlar ki bunalıyorlardır zaten bi görümcem hiç konuşmaz. Tutturmuşlar gelin de gelin. Çok sevdiğim biri hasta akşam telefon çalınca ister istemez irkiliyorum bunu söyledim biliyorlar ona rağmen akşam 9da 10da arıyorlar bu tür şeyler bunalttı beni söylememe rağmen riayet edilmeyişi

Çekilecek dert değilmiş.

Kendimi sizin yerinize koyuyorum da, delirirdim herhalde.

Açmayın telefonları, insanlar öğreniyor ve alışıyor. Konuşmak istemediğim zaman telefonları açmadığımı bilirler çevremdekiler.

Eğer öğrenme güçlükleri de varsa da gene de açmayın telefonları. İstemiyorum deyip geçin karşıya.

Bu kadar konuşacak ne buluyorlar çok merak ettim.

Telefonlara bakamam müsait olmuyorum telefon konuşmaya vaktim yok ders çalışıyorum deyin sonra sessize alın ve açmayın. Cumadan cumaya arar hâl hatır sorar veya eşinizden konuşursunuz böyle alıştırın bu saçmalık başka türlü bitmez açmayacağım deyin ve yapın.

Ben bir insanın isteyip de birşeyi engelleyemeyecegine inanmıyorum. Sizin gibi insanlar burada binlerce satır yazıp yüzyüze iken ya da telefonda iki laf edemeyen tepkisini belli edemeyen insanlar.
Ben biriyle konuşmak istemesem aradığında öyle soğuk olurum ki bir ay aramaz beni. Ya da açmam ölsem açmam oğullarını arasınlar o yapsın açıklamayı .
Yani böyle konulara gerçekten şaşırıyorum

Çekilecek dert değilmiş.

Kendimi sizin yerinize koyuyorum da, delirirdim herhalde.

Açmayın telefonları, insanlar öğreniyor ve alışıyor. Konuşmak istemediğim zaman telefonları açmadığımı bilirler çevremdekiler.

Eğer öğrenme güçlükleri de varsa da gene de açmayın telefonları. İstemiyorum deyip geçin karşıya.

Bu kadar konuşacak ne buluyorlar çok merak ettim.
Ben de anlamıyorum cidden biri çok konuştuğunda o kadar yoruluyorum ki hele ben de konuşsam bilmiyorum. Hep aynı şeyler. Tutturmuş kayınbaba bi benim ilacım sensin bana iyi geliyorsun falan filan.

Ben bir insanın isteyip de birşeyi engelleyemeyecegine inanmıyorum. Sizin gibi insanlar burada binlerce satır yazıp yüzyüze iken ya da telefonda iki laf edemeyen tepkisini belli edemeyen insanlar.
Ben biriyle konuşmak istemesem aradığında öyle soğuk olurum ki bir ay aramaz beni. Ya da açmam ölsem açmam oğullarını arasınlar o yapsın açıklamayı .
Yani böyle konulara gerçekten şaşırıyorum
Belki de ben sınır koyamıyorum bilmiyorum. Soğuk da konuştum olmadı açık da söyledim olmadı açmama olayı olmasın saygısızlık yapmayım diyorum ama boğuldum.

Siz böyle ders mers çalışamazsınız. Arayacaklar mı korkusuyla odaklanıyorsanız bravo.
Ben annemlerle merak etmesinler diye günün belli saati kısa konuşur, telimi kapıyorum derdim. Eşin isterse güvercinle ulaşsın. Çok da tın olmalı. Ayrıca düşüncesizler, sevgi filan da değil bu. İşi gücü yoktur tamamen can sıkıntısından ve meraktan yapıyorlar emin ol. Kendisini oyalayamayan çocuklar gibi, hayatsızlık işte.

Ben de anlamıyorum cidden biri çok konuştuğunda o kadar yoruluyorum ki hele ben de konuşsam bilmiyorum. Hep aynı şeyler. Tutturmuş kayınbaba bi benim ilacım sensin bana iyi geliyorsun falan filan.
Sizin kayınbaba işsiz gibi. Kayınbabanıza bir meşgale gerekli.

Ben olsam telefonu sessize alır, telefonlarını açmazdım. İstediği kadar arasın.

Belki de ben sınır koyamıyorum bilmiyorum. Soğuk da konuştum olmadı açık da söyledim olmadı açmama olayı olmasın saygısızlık yapmayım diyorum ama boğuldum.
Yap saygısızlık ya onların yaptığı saygısızlık değil mi ?
Ayrıca telefonu sessize al rahatsız etme modunda meşgul çalınca başkası ile konuştuğunu düşünüyor olabilirler .

Siz böyle ders mers çalışamazsınız. Arayacaklar mı korkusuyla odaklanıyorsanız bravo.
Ben annemlerle merak etmesinler diye günün belli saati kısa konuşur, telimi kapıyorum derdim. Eşin isterse güvercinle ulaşsın. Çok da tın olmalı. Ayrıca düşüncesizler, sevgi filan da değil bu. İşi gücü yoktur tamamen can sıkıntısından ve meraktan yapıyorlar emin ol. Kendisini oyalayamayan çocuklar gibi, hayatsızlık işte.
Çalışamıyorum zaten eğer atanamazsam olacakları düşünüp Karalar bağlıyorum. Çünkü burdan sonra görünen yer eşimin memleketi. Yapı olarak da takıntılıyım taktım bir kere kafama. Hiçbir şekilde susturamıyorum beynimi öyle mi olur böyle mi olur. İşleri güçler yok aynen can sıkıntısı hep ama hiç mi düşünce olmaz.

Yap saygısızlık ya onların yaptığı saygısızlık değil mi ?
Ayrıca telefonu sessize al rahatsız etme modunda meşgul çalınca başkası ile konuştuğunu düşünüyor olabilirler .
Tel hep rahatsız etme modunda zaten ama ikinci kez hemen arandığında çalıyor onu biliyorlar öyle yapıyorlar

Sizin kayınbaba işsiz gibi. Kayınbabanıza bir meşgale gerekli.

Ben olsam telefonu sessize alır, telefonlarını açmazdım. İstediği kadar arasın.
Tüm aile kayınbabayı mutlu etme peşinde kayınbabanın mutluluğu da benle telde muhabbet etmesinden geçiyor tövbe yarabbim

Tel hep rahatsız etme modunda zaten ama ikinci kez hemen arandığında çalıyor onu biliyorlar öyle yapıyorlar
Biliyorlarsa açma . Saygısızlık yapıyorsun diye tepki mi verdiler eşin mi kızdı noldu yani seni bu kadar konu actiracak boyuta getiren içsel dürtünü merak ediyorum psikolojik bir baskı altında hissediyorsun kendini. Sadece acmayacaksin sadece açma yani açma.... Sadece açma o telefonu dönüşünü yarın yap hatta iki gün sonra yap

Engelleyin haftada bir acin engeli arayin konusun sonra tekrar engelleyin. Esinizi arayip sizi telefona isterlerse diye esinizi tembihleyin eger telefonu bana vermeye calisirsan kavga ederim diyin. Oda tuvalette uyuyor isi var falan desin. Zor degil acmayin telefonu

Biliyorlarsa açma . Saygısızlık yapıyorsun diye tepki mi verdiler eşin mi kızdı noldu yani seni bu kadar konu actiracak boyuta getiren içsel dürtünü merak ediyorum psikolojik bir baskı altında hissediyorsun kendini. Sadece acmayacaksin sadece açma yani açma.... Sadece açma o telefonu dönüşünü yarın yap hatta iki gün sonra yap
Konu açmamın sebebi bu insanlara defaatle söylediğim halde laf anlamıyor oluşları ve üç senenin sonunda onlarla aynı şehirde yaşayacak olmam sürekli bir ileriyi düşünme var bunlardan sebep asla anı yaşayamıyorum

Engelleyin haftada bir acin engeli arayin konusun sonra tekrar engelleyin. Esinizi arayip sizi telefona isterlerse diye esinizi tembihleyin eger telefonu bana vermeye calisirsan kavga ederim diyin. Oda tuvalette uyuyor isi var falan desin. Zor degil acmayin telefonu
Eşime de kıyamıyorum ki kendi iyi biri ama işte laf anlamıyor ailesi o da bir şey diyemiyor

Eşime de kıyamıyorum ki kendi iyi biri ama işte laf anlamıyor ailesi o da bir şey diyemiyor
Esinizin iyi biri olmasyla falan ne alajasi var anlamadim? Siz kendi isinizi cozeceksiniz ailesi laftan anlamiyor diye bisey yok ozaman bu sorunu nasil cozmeyi dusunuyorsunuz ders calismazsam napicam degil siz bu kafayla bisey yapamazsiniz zaten :)

Esinizin iyi biri olmasyla falan ne alajasi var anlamadim? Siz kendi isinizi cozeceksiniz ailesi laftan anlamiyor diye bisey yok ozaman bu sorunu nasil cozmeyi dusunuyorsunuz ders calismazsam napicam degil siz bu kafayla bisey yapamazsiniz zaten :)
Öyle yaptığımda eşime haksızlık yapıyor gibi düşünüyorum çünkü üzülüyor sevmediğimi falan düşünüyor ailesini

Bu sefer de eşimi arıyorlar dönmedi bize falan bi şey mi oldu diye yo diyorum ne konuşayım sürekli diyorum anlamıyorlar mı acaba cidden bilerek delirtmeye çalışmıyorlardır görümcem yüz kez söyledim o kadar sık aramayın diye demişti bir kez ben kayınpederin arattığına düşünüyorum kaynana çok darlayan biri değil
Kayinpedere de soyle bence hayir diye bu ne taciz resmen ben olsam kesin bi kavga cikartir ben kuserdim onlara hahejanshja

Sevgiden değil stres topu olarak kullaniliyorsunuz... açmayın telefonu, sonra bir mesaj atıp uygun değilim deyin. Kimse sizi çocuğundan çok sevmez, çok arayıp daraltmak da sevgi göstergesi değil zaten...
Ben de hazir mesajlardan gonderiyorum musait degilim acil degilse sizi sonra arayayim mi diye jahsjaha

Back
X