boğulacak gibi oluyorum :(

Ekimyagmur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2011
776
177
73
Ankara
merhaba arkadaşlar uzun zamandır ilk kez giriyorum buraya..
bundan 7 ay önce çok kötü bi şekilde nişanlımdan ayrıldım..sonra kendimi kpss ye verdim derken biriyle tanıştırdılar
çok efendi tam sana göre diye..onun yasını tutcak halim yok tanışırım dedim. ve tanıştım gerçekten bana hitap eden biri fakat
çok kararsızım anlam veremediğim bi bunalım var içimde dayanamıyorum kalbimi sıkıyolar sanki :( eski nişanlımı unuttum aklıma bile gelmiyo (ailesi yüzünden beni bıraktıgı için iyikide bırakmış gerçi) ama nerden nasıl başlayacagımı bilemiyorum hiç bişey canım
istemiyor..şimdiki çocugada kötü davranıyorum sıkıntımı ondan alıyorum sanki.. :( bazen yaşlandıgımı yada hayatın bombos oldugunu düşünüp iyice karamsar oluyorum:( varmı benim gibi _?

Depresyonda olabilirsiniz.
İçinize sinmeyen bir ilişkiye başlamak zorunda değilsiniz.
Boşverin, kafanızı dinleyin.

bundan 7 ay önce çok kötü bi şekilde nişanlımdan ayrıldım..sonra kendimi kpss ye verdim derken biriyle tanıştırdılar
çok efendi tam sana göre diye..onun yasını tutcak halim yok tanışırım dedim. ve tanıştım gerçekten bana hitap eden biri fakat
çok kararsızım anlam veremediğim bi bunalım var içimde dayanamıyorum kalbimi sıkıyolar sanki :( eski nişanlımı unuttum aklıma bile gelmiyo (ailesi yüzünden beni bıraktıgı için iyikide bırakmış gerçi) ama nerden nasıl başlayacagımı bilemiyorum hiç bişey canım
istemiyor..şimdiki çocugada kötü davranıyorum sıkıntımı ondan alıyorum sanki.. :( bazen yaşlandıgımı yada hayatın bombos oldugunu düşünüp iyice karamsar oluyorum:( varmı benim gibi _?

bence yeni bi ilişkiye hazır olmadığın için. başkaları vasıtasıyla tanışıp zorunluymuş gibi hissettiğinden boğuluyor gibi hissediyor olabilirsin :26:

Bence de yeni bir ilişkiye hazır değilsiniz, çocuk ta pek içinize sinmiyor galiba. Boşverin, şuan sadece işinize ve sınavınıza odaklanın, kafaınızı dinleyin, yeni biri zamanı geldiğinde zaten çıkar karşınıza

Yeni bir iliskiye hazir degilsin... Arkandan kostuean mi var illa biri mi olmali dur bir ruhunu canlandir once

Yasını tutmadığından böyle..
Çünkü kafanda ve kalbinde bitirmemişsin..

Senin yerinde olsam önce kafamı toparlardım, sonra hayırlısıyla yeni bir ilişkiye başlamak istersem başlardım..

Bu haldeyken ne kendinize faydanız olur nede karşınızda ki insana..

cevaplarınız için hepinize çok teşekkür ederimm..o benim için bitti hem kafamda hemde yüregimde..aklıma dahi gelmiyo..tanıstıgım kişiylede alakalı degil diye düşünüyorum..sınav stresi evde olmama çalışmamam hepsi etken :(

Ben varim..

Nisanlimdan ayrilali 8-9 ay oldu sanirim. O da beni ailesi icin terketmisti..

Gecen ay biriyle tanistim, iyi biriydi gorusmeye baskadik. Ama ben o kadar donuktumki.. Cok hoslanmama ragmen gosteremedim. Korktum cok fazla. İcimden hep 'ya sende beni kandiriyosan' fikri cikmadi, kendimi veremedim, ve sonunda adam dayanamadi, cok soguksun dedi cekti gitti :)

Ben varim..

Nisanlimdan ayrilali 8-9 ay oldu sanirim. O da beni ailesi icin terketmisti..

Gecen ay biriyle tanistim, iyi biriydi gorusmeye baskadik. Ama ben o kadar donuktumki.. Cok hoslanmama ragmen gosteremedim. Korktum cok fazla. İcimden hep 'ya sende beni kandiriyosan' fikri cikmadi, kendimi veremedim, ve sonunda adam dayanamadi, cok soguksun dedi cekti gitti :)

bende öyleyim tepkisizim sanki yada asırı tepkılı :) aynılarını o bana diyo ..bakalım o ne zman cekip gitcek :)bu arada o da cok degerli birisi gercekten ama hayırlısı bakalım zaman .....

Sınav stres bide ayrılık senin ruh halini bozmuş... Belkide hayattan zevk bile alamıyorsun. Dışarı çık gez dolaş bence eğlenmene bak
Bi doktor a gözük... Kafanı dinle... Ayrılık seni şoka sokmuştur belkide. İnşallah düzelirsin

Bizde kötü ayrıldık 4gün oluyor, şimdiden ben evliliğe çok soğuk bakıyorum hatta evlenemem kimseye güvenemem herhalde diye düşüncelere kapılıyorum. Allah yardımcımız olsun arkadaşım, iyice tanımadan sakın adım atma, hakkımızda hayırlısı olsun... Sen aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorsun, tedirginsin, güvensizsin, sanırım hazır değilsin...

yeni tanıştıgınız kisiden hırsınızı almaya calıstıgınıza gore tanısmakla kalmamıs sizinki.
mantık elbette onemli fakat siz yureginizi birine acmaya hazır degilken su durumda onu da mutlu edemezsiniz ki...
kpss ye calısacagınız icin ayrılıp sakin kafayla hayatınızı bir duzene oturtmanızı oneririm.
daha sonra yeni tanıstıgınız kisiyi de ozlemeye basladıgınızda tekrar gorusup daha saglam temelleri olan bir iliski kurabilirsiniz.

Kötü bir iliskiden sonra, hemen yenisine baslamissin
Ve hatta yapmissin bence..

civi civi sokmuyo malesef , aksine karman
corman duygulara sebeb oluyo. .

yasini tutmus olsaydin , tamamen herseyiyle
Bitirseydin eger sana daha iyi gelecekti..

suan yeni bir iliskuye hazir olmadigin icinde bunaliyosun .

Her sey ust uste gelmis...
Ciddi bir iliskiniz bitmis...
Hemen arkasindan sinav yogunlugu...
Sonra yeni bi iliski agirligi...
Siz su an, yeni birini taniyacak kadar sabra, ozveriye, heyecana sahip degilsiniz...
Belli ki gundeminiz farkli...
Yazdiginizdan aklima depresyon geldi...
Eger gunluk hayatinizi uzun zamandir kotu etkiliyorsa, bir uzman yardimi alabilirsiniz...
Ayrca bu donem, sizi bunaltan her seyden uzak durun bence, biraz kendinizi dinleyin, dinlenin...

Back
X