Boğuldukça boğuluyorum

1ogretmen

Queen
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2016
2.613
5.592
158
Of kızlar nolur sonuna kadar okuyun bana bi akıl verin. Başımdan çok kötü olaylar çok sorunlu bir ilişki geçti evlenmeyi umuyorken aldatıldım. Ailem hep karşı çıktı ben bunu daha fazla saklayamadım o da benden umudu kesince yeni denizlere yelken açti tabi beni aldatmasını aileme bağlıyorum. Mutlu olmama engel oldular resmen . İlişkimin arkasında duramadım ve çok olaylı bir şekilde noktalandı. Bir daha asla olmaz . işsizim çok bunalımdayım bunları düşünüp düşünüp herkese bağırıyorum kpss çalışamıyorum iş bulamıyorum saçmasapan bir ilçede yaşıyoruz hiç bir imkan yok. Boğuldukça boğuluyorum. Ailemi suçluyorum strese giriyorum. Çok kötüyüm . ölmek de çare değil ama evde oturmak da değil ben ev kızı değilim ki evde oturayım öğretmenlik mezunuyum ücretliye başvurdum o da hep torpil olmuş nereye elimi atsam kuruyor napmalıyım nasıl etmeliyim

Aldatmasını ailenize bağlayıp onu haklı çıkarmayı, suçu kendinizde ve ailenizde, yani kendinizle ilgili şeylerde aramayı bırakın. Buradan başlayın.

Oncelikle aldatilmayi bir sebebe baglamayin. Icinde varmis yapmis kimseyi suclamayin. Bence verilmis sadakaniz varmis sukredin ayrildiginiz icin.

Aldatmış sizi ve ailenizi haklı çıkarmış.Adam gibi ayrılabilirdi ,aldatmak ailenize bir tepki degil bildigin serefsizliktir.Acı cektiginizden sanirim böyle düşünüyorsunuz zamanla ne demek istedigimi daha iyi anlayacaksiniz,toparlanmaya bakın.
Of kızlar inanın 5 ay oldu ve kendime yeni geliyorum sanırım canım da yeni yanmaya başladı ilk zamanlar donuktum şoktaydım bu da geçer insallah

Of kızlar inanın 5 ay oldu ve kendime yeni geliyorum sanırım canım da yeni yanmaya başladı ilk zamanlar donuktum şoktaydım bu da geçer insallah

Gecer gecer oldurmeyen aci guclendirir :) hos boyle bir adamdan kurtuldugunuz icin parti yapmakla ise baslayabilirsiniz:)

Sakın ailenize bağlamak gibi bir hata yapmayın bildiğin ergen pisliğin teki oysa aileniz her zaman sizin yanınızda aileniz sizi seviyor elin herifi dalga geçiyor...

Sakın ailenize bağlamak gibi bir hata yapmayın bildiğin ergen pisliğin teki oysa aileniz her zaman sizin yanınızda aileniz sizi seviyor elin herifi dalga geçiyor...
Dalga mı geçiyor bilmem ama çok mağdur ettiği kesin.

Öncelikle aldatilmanda ailenin bir sucu yok. Adamin karakteri bozukmus, gercek yüzünü evlenmeden gördügün icin sükret. Senin yasindayken ben de evlilikle sonuclanabilecek 2 yillik iliskimi aldatildigimi ögrenerek bitirdim. Simdi evliyim, cocugum var ve mutluyum. İyi ki beni aldatmis da esimi tanimisim. Sen de gecmisi unut ve gelecege odaklan. Sinavina hazirlan ve is basvurularina devam. Yolun acik olsun.

Ailenin içine doğmuşta kabul etmemişler. Sadakatsizliğin bahanesi mi olur hiç. Diğer konular nasip kısmet işi ama ailene bu konuda öfkelenme ve şükret ki karşı çıkmışlar.

ohooo

aldatmasını içinizde affetmişsiniz bile bahane bularak. gerçekten sevseydi affetmezdi. bu devirde yanınızda olur kpss kazanmanıza yardım eder ve ailenizi ikna ederdi.

karısı kilo aldı diye aldatanları da mı haklı bulalım? oldu. her zorlukta aldatma hakkımız olsun bizim de mesela? oluyor mu? olmuyormuş demi?

aileniz mi buldu sevgilinize kızı? niye onlar yüzünden aldatmış oldu?
ailen anlamış ne mal olduğunu seni korumuş, sen de aldatan adam için onlara surat yap, çemkir...

Of kızlar nolur sonuna kadar okuyun bana bi akıl verin. Başımdan çok kötü olaylar çok sorunlu bir ilişki geçti evlenmeyi umuyorken aldatıldım. Ailem hep karşı çıktı ben bunu daha fazla saklayamadım o da benden umudu kesince yeni denizlere yelken açti tabi beni aldatmasını aileme bağlıyorum. Mutlu olmama engel oldular resmen . İlişkimin arkasında duramadım ve çok olaylı bir şekilde noktalandı. Bir daha asla olmaz . işsizim çok bunalımdayım bunları düşünüp düşünüp herkese bağırıyorum kpss çalışamıyorum iş bulamıyorum saçmasapan bir ilçede yaşıyoruz hiç bir imkan yok. Boğuldukça boğuluyorum. Ailemi suçluyorum strese giriyorum. Çok kötüyüm . ölmek de çare değil ama evde oturmak da değil ben ev kızı değilim ki evde oturayım öğretmenlik mezunuyum ücretliye başvurdum o da hep torpil olmuş nereye elimi atsam kuruyor napmalıyım nasıl etmeliyim

Öncelikle sağlıklı dusunemiyorsunuz. Gerçekten seven ve karakterli hiçbir insan sevdiğini aldatmaz, onunla evlenmeyi gerçekten isterse başka arayışlara girmez. Siz başkalarının suçunu hatta ilişkinizin arkasında duramamanizin sucunu bile ailenize yükleyerek kendinizi rahatlatma peşine gitmişsiniz. Herkesin hatası olmuş olabilir ama sevgilinizi aileniz kadar suclamamissiniz bile. Aileniz neye dayanarak karşı çıktı bilmiyorum mantıklı mıydı sebepler ama şu da bir gerçek ki bazı önyargılı düşünceleri saymazsak aileler pek yanilmiyor. Onlar bizden daha tecrübeli.

Ben de öğretmenim. Maalesef ucretlideki tespitiniz doğru. Şuan kendiniz için yapabileceğiniz en iyi şey sınava çalışmak. O kişi ile olmayacağını kabul etmişsiniz. O önüne bakmış siz niye bu hayatı kendinize cehennem ediyorsunuz? Oncelikle kendinizi güçlü hissetmek ve motivasyonunuzu artırmak adına bazı kitaplar okuyabilirsiniz, mesleğinizin ne kadar kıymetli olduğunu hatırlayıp bununla ilgili bir şeyler izleyebilirsiniz. Seneye atandiginizi hayal edin, bir sürü öğrenci öğretmenini bekliyor sizi bekliyor Siz ise başkalarına ışık olmak yerine kendinizi karanlığa bogmayi tercih ediyorsunuz. Atanacaksiniz, bambaşka bir yerde bambaska bir düzeniniz olacak. Orda belki sizi gerçekten seven denginiz biriyle karşılaşacaksınız. Lütfen ayağa kalkın, sizi bekleyen güzel bir gelecek var.

Bende öğretmenim 2014te mezun oldum ne özelde ne de ücretlide iş bulabildim. Yaşadığım yer başkent küçük yer olmasıyla iş bulamaman arasında çok önemli bi bağ yok. O kadar çok mezun var ki, etraf işsiz öğretmen kaynıyor. O yüzden yaşadığın yere küsme bi yerden sonra insan maalesef onu bile kabulleniyor.
Bende eski ilişkimde aile tarafından istenmeyen kişiydim. O süreçte inanılmaz yıpratıldım bilen bilir. Ama aldatmak başkasıyla olmak aklımdan geçmedi, sabırla düzelsin diye bekledim. O yüzden ailene de küsme, karakteri tam oturmamış biri tarafından bitirilmiş ilişkin. Belki de öyle yaparak haklıyken haksız duruma düşürmüş kendini bırak o taksın kafasına. Zamana emanet et kendini geçicek biliyorum.

Ailen neden istemedi peki?

Aileniz hakli cikmis ve siz ailenizi sucluyorsunuz:KK20: valla o ilce de olmaniz da ailenizin sucu degil. Biraz sikintidan sarmissiniz onlara da yazik yani. İle dolmus falan varsa parttime ilden is bulup bi yandan da kpss dershanesine gitseniz. Bosluktan kimseye de sarmazsiniz. Kolay bir donem deil elbette ama sureci yasamanizda ailenizin bir hatasi yok yani. Herkes yasiyor bu surecleri

Back
X