• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boguluyorum, cıldırmak uzereyim

gercekten insan ne kadar iyi olmaya calistikca o kadar kotu oluyor.simdi desemki madem oyle kotu olacagim, ama insan annesine nasil kotu davranabilir..es olsa, arkadas olsa hadi diyim bundan sonra boyle.. ama anneme yapamam iste...[/QUOTannene yapma zaten. Aranizda ne sorun varsa oturup konusarak cozebilir veya aranizdaki sorununuzu gormezden gelebilirsiniz sanirim. Bende bir anneyim cocugumu hicbirseye degismem. Diger insanlarla olan ilisikimde gittigi yere kadar gitsin.bazi iliskilerde iyi olmaya gelinmiyor zaten.

hayatinizi milletin istedigi gibi degilde kendi istediginiz gibi yonlendirirseniz eger inanin sorunlariniz hafifliyecek Insallah ! hic kimse 4 4 'luk degildir siz etrafinizdaki insanlarin ne dedigine kulak bile asmayin birakin konussunlar elbet susacaklardir yolunuza guclu bir sekilde devam edin maalesef iyilik yapip yaranamiyor insan !

Baktin yaranamiyorsun yaranmaya calisma.
Ters insan ol bunda sonra neler oluyor bu kiz diye onlardusunsun dursun.

hersey ust uste geliyor. sorunlarim boguyor beni katlanamiyorum. aman kimse yanlis anlamasin beni, aman benimle ilgili bir sorun cikmasin diye dusunup korka korka hareket etmeme ragmen birilerin bir hatami yakalayip buyutmesinden BIKTIM... bu sefer son, bundan sonrasi ferahlik guzellik dedikce daha beter sorunlarla karsilasmaktan BIKTIM... iyi insan iyi kul, iyi evlat, iyi abla olmak icin cabalayip ama her seferinde daha kotusu olmaktan BIKTIM. beklemekten, sabretmekten, yalandan gulmekten, mutlu rolu yapmaktan, yasiyormus gibi davranmaktan BIKTIM. kime ne sorayim? kime diyim ne isim var benim burada?

bıktıklarını tekrar etmeyi bırak
önce kendin için mutlu olmayı öğrenmedikçe
mutlu etmeye çalıştığın her insanın kazığını yersin

Konular neler,mesela ne yapiyorsun,onlarin beklentisi nasil.?

canım senin etrafındakileri takmaman lazım yoksa olmaz bu iş böyle yaşanır mı hiç? İletişim beraber olur karşılıklı olur siz hep onların dediğini yaparsanız yapmak zorunda hissederseniz tabi mutsuz olursunuz....

annemle cok iyiyiz. tabi ben iyi oldugum icin. ama kucuk bir tartisma cikinca annem biriktirdiklerini soyluyor bir bir. ve ben o esnada kendimi dunyanin en gereksiz, en hayirsiz evladi zannediyorum. uzuluyorum. ben de sinirleniyorum ve konusuyorum. bu seferde terbiyesiz oluyorum. bana zulum esiyorsun demisti ya bir keresinde. ben yaa. ben? anneme zulmediyormusum. gel de cildirma.

Back
X