• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boguluyorum imdaattt

melis1978

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2007
796
167
123
47
Arkadaslar kaynanamla ilgili maddi sorunlarim var eşime acilamiyorum.kaynanam bizle yasamiyor ama maddi yonden bize cok zarari dokunuyor.maasi var kocasi var ama surekli bize yuk.sparisleri bitmek tukenmek bilmiyor.oglumun parasi benim param dusuncesine sahip.bende calisan bir gelinim.napicam deliriyorummmm...işin ennn gicik yanida kendi annem ve babamin herseyi borc bilmesi.ornegin annemi arabamla bir yere getirip gotursem zorla benzin parasi veriyor.cok zoruma gidiyor cokkk.

Son düzenleme:
Arkadaslar kaynanamla ilgili maddi sorunlarim var eşime acilamiyorum.kaynanam bizle yasamiyor ama maddi yonden bize cok zarari dokunuyor.maasi var kocasi var ama surekli bize yuk.sparisleri bitmek tukenmek bilmiyor.oglumun parasi benim param dusuncesine sahip.bende calisan bir gelinim.napicam deliriyorummmm...

Esinizle konustunuz mu ? durumunuz varsa kredi cekip ev araba falan alin para isteyemesin

Arkadaslar kaynanamla ilgili maddi sorunlarim var eşime acilamiyorum.kaynanam bizle yasamiyor ama maddi yonden bize cok zarari dokunuyor.maasi var kocasi var ama surekli bize yuk.sparisleri bitmek tukenmek bilmiyor.oglumun parasi benim param dusuncesine sahip.bende calisan bir gelinim.napicam deliriyorummmm...

eşinzn ailesne destek olması çok hoş fakat maddi yönden bize zararı dokunuyr demişsnz,durum sizi zorllyck hale geldyse kesnlkle eşinzle konşn yada kendsnn fark etmsni sağlyn,siz de bir ailesnz sonçta

Esinizle konustunuz mu ? durumunuz varsa kredi cekip ev araba falan alin para isteyemesin
ah canim benim kredi kartina iceriye borcluyuz zaten bunu kendide biliyor.o kadar cahilki paranin nasil kazanildigini bilmiyor.esimle konussam benle sogur diye korkuyorum o onun annesi cunku.ama ekonomimde sarsiliyor bir yandan..caresizim

Sen cal8stigin halde zorlaniyorsaniz esin de bunu bile bile para veriyorsa konusmal8siniz bi de kvnin maasi varsa ayip o size yardim etsin.ben olsam en son care maasimi esome vermem

eşinzn ailesne destek olması çok hoş fakat maddi yönden bize zararı dokunuyr demişsnz,durum sizi zorllyck hale geldyse kesnlkle eşinzle konşn yada kendsnn fark etmsni sağlyn,siz de bir ailesnz sonçta
.maddi yardim guzel ama adil degil. en cok zoruma giden de kendi annem ve kendi babamin herseyi borc bilmesi.onlari arabamla bir yere gotursem zorla elime benzin parasi tutusturuyolar. Ama kaynanam oglumun p a rasi benim param dusuncesine sahip biri.

Konuyu esinizle konusmadiginiz sürece cözemezsiniz.
Uygun bir dille konusun, anlatin.
Cocuklarina yük olan aileleri anlamiyorum gercekten, sizinde bir aile oldugunuzun farkinda degil heralde.

ah canim benim kredi kartina iceriye borcluyuz zaten bunu kendide biliyor.o kadar cahilki paranin nasil kazanildigini bilmiyor.esimle konussam benle sogur diye korkuyorum o onun annesi cunku.ama ekonomimde sarsiliyor bir yandan..caresizim

jack yıllık evlisin
yaşın kaç.

eşine caktirmadan kaynanaya dişini göster.
eviniz varmı?

kvden para istediğinde birikim yapıyoruz ev alacaz deyin.bu ne yaa.
eşşek gibi calisip paranı ona buna mı yedircen.cadı kadın.:20:

Durumlarının olmadığı zaman boynumuzun borcu deriz eyvallah ama şöyle bir durumda hiç de hoş değil. Hele ki “ben doğurdum, oğlum bakacak tabi” mantığı beni çileden çıkarıyor..
Bu konuda sen pasif davranıyorsun demek ki. Şimdi çocuklar bile elindeki ekmeği kaptırmıyor.

Sen cal8stigin halde zorlaniyorsaniz esin de bunu bile bile para veriyorsa konusmal8siniz bi de kvnin maasi varsa ayip o size yardim etsin.ben olsam en son care maasimi esome vermem
kadinin maasi var.kocasida calisiyor.evet anne baba dedigin evladina yardim eder biz tam tersi

jack yıllık evlisin
yaşın kaç.

eşine caktirmadan kaynanaya dişini göster.
eviniz varmı?

kvden para istediğinde birikim yapıyoruz ev alacaz deyin.bu ne yaa.
eşşek gibi calisip paranı ona buna mı yedircen.cadı kadın.:20:
yasim 32 1 yillik evliyim daha.evim yok .nakit istemiyor.market manav kasap alisverisini biz yapiyoruz.marketten cikarken kocam kredi kartini uzativeriyo.artik 200 mu dersin 300mu o an trink cekiliyo.ekstra sparisler cabasiii

Durumlarının olmadığı zaman boynumuzun borcu deriz eyvallah ama şöyle bir durumda hiç de hoş değil. Hele ki “ben doğurdum, oğlum bakacak tabi” mantığı beni çileden çıkarıyor..
Bu konuda sen pasif davranıyorsun demek ki. Şimdi çocuklar bile elindeki ekmeği kaptırmıyor.
evet canim cok iyi anlamisin beni kadin ben dogurdum benim oglum benim param diyor.cok ama cok pasif davraniyorum.esimden cekiniyorum.korkuyorum tartisma cikar huzursuzluk olur diye

yasim 32 1 yillik evliyim daha.evim yok .nakit istemiyor.market manav kasap alisverisini biz yapiyoruz.marketten cikarken kocam kredi kartini uzativeriyo.artik 200 mu dersin 300mu o an trink cekiliyo.ekstra sparisler cabasiii

23 yaşındayım bir yıllık bile evli degilim ve nerdeyse yeni basladim çalısmaya ama ben bile izin vermezdim boyle bi duruma. Ben kendime 100 200 liralık bise alicakken bile iki defa düşünüyorum ama annen her ay bize masraf çıkarırken bi dakika bile dusunmuyo. Evimiz yok kredi kartı borcumuz var ve ihtiyacı olmadıgı halde her ay bi suru masraf ediyoruz annene ben istemiyorum deyin. Koca kadinsiniz çekinmenize gerek yok acik olun. Hakaret etmiyorsunuz sonuçta guzel bi dille acik acik söyleyin :32:

Son düzenleme:
evet canim cok iyi anlamisin beni kadin ben dogurdum benim oglum benim param diyor.cok ama cok pasif davraniyorum.esimden cekiniyorum.korkuyorum tartisma cikar huzursuzluk olur diye

Çıksın tartışma. Ne zamana kadar tolere edeceksin ki? Ya da etmek zorunda mısın?
Muhtaçtı da sen mi yardım etmedin?
Eşin bunları nasıl görmüyor.
Bak erkeklerin geneli böyledir. Ailelerine karşı kredileri sınırsızdır. Ancak bir kısmı bunu eyleme dökebilir, bir kısmı da eşinden kaynaklı dökemez.
Markete gidince bir kere de kartı uzatmasın bakalım.
Bu da nasıl anne Allah aşkına. İnsan çocuklar iki mal sahibi olsun der de almaz. Nasıl vicdan?

kv-kp nin maası kendilerine yetmiyor mu? gecim sıkıntısı mı yaşıyorlar?
zorlanıyorlarsa sonucta tek dayanakları ogulları, yardım etmesini sorun etmeyin bence. sonucta sizin aileniz de benzer durumda olabilirdi...

eger boyle bir durum yoksa eşinizle konuşun,
saglıgınız yerindeyken ileride cocuklarınız icin yatırım yapmayı teklif edin... bu da işe yaramadıysa borclandırın kredi cekip eve girin.

Çıksın tartışma. Ne zamana kadar tolere edeceksin ki? Ya da etmek zorunda mısın?
Muhtaçtı da sen mi yardım etmedin?
Eşin bunları nasıl görmüyor.
Bak erkeklerin geneli böyledir. Ailelerine karşı kredileri sınırsızdır. Ancak bir kısmı bunu eyleme dökebilir, bir kısmı da eşinden kaynaklı dökemez.
Markete gidince bir kere de kartı uzatmasın bakalım.
Bu da nasıl anne Allah aşkına. İnsan çocuklar iki mal sahibi olsun der de almaz. Nasıl vicdan?
biz annesinden 50 tl alsak onu yerine koymak icin 40 takla atiyor esim.borcu cokta iyi biliyor esim .bunlar beni deli ediyor.ama sadece kendime deliriyorum

kendini niye ezdiriyorsun? sen de calismiyor musun? resti cek bence. kaynananlara da cok yuz vermissiniz Allah yardimcin olsun bacim...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

aaa olur mu öyle şey yav.
durumları çok mu kötü.

sizde söyleyin ablacim.yok diyiverin

biz annesinden 50 tl alsak onu yerine koymak icin 40 takla atiyor esim.borcu cokta iyi biliyor esim .bunlar beni deli ediyor.ama sadece kendime deliriyorum

yatırım amaçlı bişeyler alsanız en azından ailesi bilir bu adamların borcu var üstlerine gitmeyelim der..hem sizde mal sahibi olmuş olursunuz.harcamalarınızıda ona göre ayarlarsınız kendinizi sıkmadan

Back
X