boğuluyorum iyice

Acquaa

Y❀
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2010
5.272
5.197
398
Küçüklüğümden beri beni derinden yaralayan kimseye anlatamadığım bir konu var
Bunun yüzünden ben ve kardeşlerim kaç kez dayak yemişizdir hatırlamam
Ama yavaş yavaş taşmaya başlıyorum ne zaman patlayacağımı bilmem
Sorun babamın evindeki eşyaları çocuklarından çok sevmesi
Nereden anladın derseniz küçüklüğümden beri böyleydi
Yeni aldığı koltuğa oturtmaz
İkinci el aldığı koltuk takımı çöktüğü için oruçlu oruçlu beni döven ve kardeşimi
Koltukta az bir şey çizik gördü diye kardeşimi öldüresiye döven
Ve daha niceleriyle karşı karşıyayım
Bizim hastalıklarımızla ilgilenmez
Ne yiyip ve içtiğimizle ilgilenmez
Paran varsa istediğin her yere gidersin ama ondan para iste olaylar olay
Sigara içiyorum mesela ondan para almadığım sürece bu olay onu ilgilendirmez vs vs.
Kısacası çok doldum.
Son zamanlarda bu olayları artış gösterdi inanın evde kalmak istemiyorum.
Telefonla arayıp evi rapor etmekten bıktım artık.
Niye normal bir babam yok benim
Tamam daha kötülerinin olduğunu da biliyorum
Genede ben babamı böyle böyle hatırlamak istemezdim.
Boğuluyorum iyice.

Annen bu hikayenin neresinde?
Baban kalbinde merhamet olmayan bir mal sevdalisi demek. Artik obur tarafa goturur az eskitilmis esyalarini.
Mumkun oldugu kadar dusunmeyip, kendi gelecegini en iyi sekilde kurmaya calisacaksin. Baska yapacak bisey yok gibi maalesef.

Çok şaşırdım. Bir çeşit obsesif bozukluk mu acaba bu?
Canım anlattıkların hiç normal gelmedi bana. Adamın tek derdi evin eşyaları resmen.
Kendisi kabul etmedikçe bir uzmana götüremeyebilirsiniz belki ama karşı çıkamıyor musunuz? Mesela dövmeye kalktığında falan "ehh yeter be" deyip biraz korkutsanız? Veya kontrol için aradığında "yeter artık lanet olsun eşyalarına, biz çocuklarını sor bir kere" falan diye çıkışsanız ne olur?

Annen bu hikayenin neresinde?
Baban kalbinde merhamet olmayan bir mal sevdalisi demek. Artik obur tarafa goturur az eskitilmis esyalarini.
Mumkun oldugu kadar dusunmeyip, kendi gelecegini en iyi sekilde kurmaya calisacaksin. Baska yapacak bisey yok gibi maalesef.

Annemde hikayenin içinde onceden maddi bir desteği olamadı için sesini çıkaramazdı şimdi okula başladı çalışıyor.
Üniversite son senemdeyim kendi çabalarımla birşeyler yapmak istiyorum.

Çok şaşırdım. Bir çeşit obsesif bozukluk mu acaba bu?
Canım anlattıkların hiç normal gelmedi bana. Adamın tek derdi evin eşyaları resmen.
Kendisi kabul etmedikçe bir uzmana götüremeyebilirsiniz belki ama karşı çıkamıyor musunuz? Mesela dövmeye kalktığında falan "ehh yeter be" deyip biraz korkutsanız? Veya kontrol için aradığında "yeter artık lanet olsun eşyalarına, biz çocuklarını sor bir kere" falan diye çıkışsanız ne olur?

Son senem üniversitede bu sene bitsin 2 - 3 yıl yaşayıp kendi evimi almak istiyorum. Artık onun malı ve mülküyle baş başa bırakacağım. Böyle bir düşüncem artık didiklenmekten çok yoruldum.

Back
X