bugün o kadar iğrenç ki
eşimle aramız her evli çift gibi arasıra tartışma da olsa 1 yıl oldu ama artık ben de 10 sene bitti resmen...
bugün eşimin facesini dökümanını karıştırırken bir de ne göreyim aramalarda erotik sitelere girilmiş akşam geldi sordum cvp bekliyorum dedim gıgık çıkmıyor dışarı çıkacam dedi giderken cvp ver dedim ne desin ben kimseye hesap vermem demez mi
geldi beyeefendi aramış beni 1 defa duymadım niye duymuyormuşum o tlf bana niye vermişler dedi ve tlf da aldı elimden hemen hop duşa attı kendini...moralimbozuk bi de duşa girmeden önce demez mi bana bu ilişkiye ister nokta ister virgül koy diye sen bilirsin dedi
şimdi uyuyyor..tabi benim kafa ağlamaktan şişti miğren var ağrıdan duramıyorum moralm de bozuk biz kaçarak evlendik bi de....
ailem geri kabul eder ama seviyorum bi tarafdan da iğreniyorum ne yapacam derdime azıcık çare
Sen bi ağrı kesici al ve yat uyu arkadaşım...sakinleş yoksa dahada hastalanırsın.
Bak ya sen! Bir de rest çekmiş üstüne.
Sen de rest çekeceksin, hodri meydan sen koy bakalım noktayı diyeceksin.
Öyle kolay yapamaz, merak etme.
Terk edilmekten ödü kopuyor bunların
Egolarına bir şey olmasın, aman!
aldım ilaç ama bilirsin kar etmiyor düşündüğün için sağol gözlerim balon gibi şiş bi de ışık açık ya gıcıklık olsun diye tasarruf edesi tutdu ışığı kapattı yatarken neymiş elektrik gidiyormuş boşuna eğer ışıkda durmak istiyorsam balkona çıkçakmışım kasıtlı yapıyor
biliyorum şakadan meraklı değilim sana dedim de hemen sinirlendi ama geçen ayrılalım dedim birönceki kavgada o sinirle hemen annemi aramış kızın ayrılmak istiyor alın kızınızı ya düzeltin yada bi çare bulun diye bu yüzden direkt nokta koyalım diyemiyorum yine arar da annemleri boşuna üzeriz diye
Yok yok canım sen şimdi çok kızgınsın ve onun dediği,yaptığı herşey batıyor ...onun için daha fazla düşünüp gaza getirme kendini.
bugün o kadar iğrenç ki
eşimle aramız her evli çift gibi arasıra tartışma da olsa 1 yıl oldu ama artık ben de 10 sene bitti resmen...
bugün eşimin facesini dökümanını karıştırırken bir de ne göreyim aramalarda erotik sitelere girilmiş akşam geldi sordum cvp bekliyorum dedim gıgık çıkmıyor dışarı çıkacam dedi giderken cvp ver dedim ne desin ben kimseye hesap vermem demez mi
geldi beyeefendi aramış beni 1 defa duymadım niye duymuyormuşum o tlf bana niye vermişler dedi ve tlf da aldı elimden hemen hop duşa attı kendini...moralimbozuk bi de duşa girmeden önce demez mi bana bu ilişkiye ister nokta ister virgül koy diye sen bilirsin dedi
şimdi uyuyyor..tabi benim kafa ağlamaktan şişti miğren var ağrıdan duramıyorum moralm de bozuk biz kaçarak evlendik bi de....
ailem geri kabul eder ama seviyorum bi tarafdan da iğreniyorum ne yapacam derdime azıcık çare
O zaman sen de annesini ara oğlunuz benden ayrılmak istiyor alın başımdan düzeltin de!
Valla çok sakinsin canım nasıl sindiriyorsun, bu lafları etse kafasına bir şeyler fırlatırım
Hem suçlu hem güçlü çünkü!
İnsan bari alttan alır, gönlünü yapmaya çalışır ya...
çoğu evli kadının sıkıntılarından biri bu sanırım erkekler ne bulup izliyolar o sitelerde anlamış değilim. zamanında benimde başıma geldi. tavrımı koydum resti çektim. birdahada yakalamadım. ama şu bir gerçekki insan unutmuyor. bir kadın için kötü bir durum. ama sizin eşiniz çok ukala anlattıklarınıza göre. kendini haklı çıkarmak için sizi fazla üzüyor. bence altında kalmayın nedemek hesap vermem siz ona aynısını yapsanız neolacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?