- 9 Nisan 2019
- 516
- 283
- 53
- 36
- Konu Sahibi Mutluanne88
-
Bence günümüzde en büyük sorunlardan biri bu. Cocuklu annelerin yalnızlığı. Cocugunuz için de çok zor. Ne komsu ne akraba ne bir ortam. Yedi yirmi dört birbirine yapışık anne ve cocuk. Cok sağlıksız bir ilişki. Hem anne hem cocugu yıpratır. Bence gün içinde mutlaka cıkıp gezin. Mutlaka güzel bir park bulursunuz. Hem siz nefes alırsınız hem cocuk arkadas vs de bulup sosyalleşir. Güvenilir kısa süreli kresler varsa gün içinde oraya gönderip siz de o sürede kendinize vakit ayırabilirsiniz. Hatta bir kursa falan gidebilirsinizKızlar manisa Alaşehirde yım. 10 haftalık gebeyım. Buraya yeni taşındık komşuluk da yok site de oturuyorum. Bebeğim var 1 buçuk yaşında onunla vakit geçiyorum yine de çok sıkılıyorm tabi hamilelik midir hormonlarmidir. Burda da gezilecek düzgün yer yok. Arkadaşlık edebilecek düzgün arkadaş nerden bulabilirim çok yalnızım kafayı yiyeceğim artık evde otur otur. Parklar da çok bakımsız çocuğu götürsem les gibi oluyo üstü başı kızım da çok sevmez parkı. Keşke benim gibi bayanlar olsaydı hem biz arkadaş olurduk hem çocuklar. Bu devirde de kimseye güven olmuyo diyeceksiniz doğru ama yalnızlık işte insanı boğuyor.
Plansız oldu ben de üzüldüm başta ama yapacak birşey yokSizi anlayamıyorum. Eşinizle ilgili sorunlarınız vardı galiba ha birde sosyal fobileriniz. Daha bebek 1,5 yaşındaymış neden 2. Hamilelik???
Eminim evet bir ara düşünmelimiyim diye düşündüm ama vazgeçmiştim hatta aldırmayı bile düşünmeyi düşündüm ama günah diye vazgeçtim inşallah hayırlı anne baba olurum yeterim bebekleriméKusura bakmayın gerçekçi olmak lazım. Şimdi sosyalleşmek için alan bulsanız bile 2.bebeğiniz doğduğunda yardımcınız yoksa bu pek mümkün olmayacak. Sürekli evde olacaksınız. İki bebekle uğraşmaktan zaman nasıl geçer anlamazsınız artık. 13 aylık kızım var 2.gebelik ne zaman olmalı, kardeşi olsun arada fazla fark olmasın diye konu açmıştınız gebeliğin plansız olduğuna emin misiniz?
Bende bunu anlamıyorum. Mutsuz evliliklere neden 2.3. Çocuklar ?Plansız oldu ben de üzüldüm başta ama yapacak birşey yok
Mutsuz evlilik değil her evlilik de ufak tefek sorun olur geçer gider. Hamd olsun suan çok da mutluyum. Sosyal fobili yım diye hamile olmayım mi. Çocuğum olmasın mı. Hamile bir insana böyle yaklaşılmaz. Bu ne cnm her stres atmak isteyen gelsin onu bunu linç etsin nerden buluyorsun bu hakkı. Ya hayır konuş ya sus. Yazma postmaBende bunu anlamıyorum. Mutsuz evliliklere neden 2.3. Çocuklar ?
Hepsi de nedense plansız...
Neyse Yanlızlık için avm kurs etkinlik seminer vs bakabilirsiniz.
He öyle oluyo başına gelince anlarsınBende bunu anlamıyorum. Mutsuz evliliklere neden 2.3. Çocuklar ?
Hepsi de nedense plansız...
Neyse Yanlızlık için avm kurs etkinlik seminer vs bakabilirsiniz.
Çok biliyo sun senbu 2. 3. gebelikler de ne hikmetse hep plansız oluyor..
Yazdığım hayır şer değil doğruyu yazdım amaMutsuz evlilik değil her evlilik de ufak tefek sorun olur geçer gider. Hamd olsun suan çok da mutluyum. Sosyal fobili yım diye hamile olmayım mi. Çocuğum olmasın mı. Hamile bir insana böyle yaklaşılmaz. Bu ne cnm her stres atmak isteyen gelsin onu bunu linç etsin nerden buluyorsun bu hakkı. Ya hayır konuş ya sus. Yazma postma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?