- Konu Sahibi honeysuckle
-
canım benim,üzülme lütfen.elbette bu günlerde geçecek.eminim kızınla seni çok güzel günler bekliyor.kimseyi takma kafana
canım yaaa bu kdr bırakma kendini güçlü olmalısın senin bi yavrun var..dua edicem senin için çok etkilendim
sen içini ferah tut rabbim sevdiği kullarını bazen cesıtlı sekıllerde imtihan eder..ama kimsesizlerin kimsesi çaresizlerin çaresi yine O dur..Allah'a sıgın bol bol dua et ki yüreğine ferahlık versin cnm..
hiç bir zaman isyan etmedim hep şükrettim rabbime.
ama artık dayanamıyoruum .
nasıl dayanayımki zaten kolay şeyler değil yaşadıklarım.,
anlıyorum bilemeyiz neler yasadıgını ama derdi veren rabbim dermanını da tez vakitte gönderecektir emin ol bol bol dua et cnm ya...
niye hep mükemmel olmak zorundayım..
dulum ya dışarı çıkamam ya babamın kulağına giderse.
kimseye muhtaç olmamak için çok çalışmak zorundayım aman kimse demesin bak ayrıldı ama sürünüyor.
iyi anne olmalıyım kızım yanlış yapmamalı ne derler sonra babasız bıraktı bi kızına bakamadı.
diyecek olan kendi ailem yeter ya ..
ben mükemmel değilim ben insanım yetmiyor olmuyor işte
Allah hiç bir kulunu darda koymaz ,çaresiz bırakmaz. En dar anında biile olsa dua et arkadaşım. Kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş.Elbet geçer bu günler. Hepimiz dönem dönem yaşıyoruz böyle şeyler. ama hep gecede, gündüzde olmuyor hayatta. Allah hastalık vermesin, dermansız dert vermesin yoksa herşey gün olur düzelir canım. Şu mübarek günlerde dua et, bende edicem senin için.
Ama sen evladın için herşeye göğüs gereceksin, dik duracaksın. Umudunu kaybetmiyeceksin. İnadına yaşıycaksın arkadaşım..
Peki bunları tamamen kafanızdan atıp,
kimsenin ne diyecegine bakmadan, takmadan,
sadece kızınız ve kendi mutlulugunuz için yaşasanız...
yardım et Allahım..
çok yoruldum bunaldım bittim ben artık dayanamıyorum.ne olur rabbim
kooskoca dünyaya bi benmi sığamadım.
o kadar çaresiz ve mutsuzumki.nedir bu ..
sanki duvarlar üstüme geliyor.
yalnızım rabbim çok yalnız heerkesin ailesi var elini tuttuğu biri ya ben..
babam dediğim bir gr sevse diye türlü şekillere girdiğim adam bile kocamdan ayrıldım diye konuşmuyor benle..
ellerine kalırım bakmak zorunda kalır diye korktu.
niye bir tek dostum yok .niye?
ben kime ne yaptımki.
herşeyi ben düşünmek zorundamıyım aksama kadar çalış gel eve evi düşün işi düşün.
rabbim günah olmasa kızım ve onun sevgisi olmasa bir dakka durmam bu lanet dünyada
Allahım yardım et bana kurusun gözlerim çok yorgunum.
günlerce uyusam doymam.
keşke ah keşke bir yatsam bir daha uyanmasam..
koskoca dünyada tek basınıza kaldınızmı hiç?
anne baba kardeş olmadan..
ve gözünüze bakan tek bir çocuğunuzla ..
akşama kadar yeterki işim olsun diye ama bişey olmasın korkusuyla üzerinize düşmeyen işleri de yaptınız mı.
üstüne üstlük ailem dediğiniz insanlar bizde boşanma olmaz ne olursa olsun boşanmayacaktın dedilermi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?