- 3 Ocak 2017
- 809
- 424
- 18
- 29
- Konu Sahibi Uzgun melek37
Kızlar iyi aksalar. Uzun süredir konu açmiyordum hep aynı sorunlarım olduğu için. Eşimle sonunda Boşanmak tan vazgeçip yeni bir sayfa acalm dedik ve eşim ev tutmaya ikna oldu uygun fiyata merkezden ev tuttuk. Önceki konularımi okuyanlar bilir kaynanam olacaktan çok çekiyorum. Neyse hersey çok güzel devam ediyordu. Gecen görümcem kaynanamlarla barışmam için çok ısrar etti ve asla kabul etmemeisim. Bugün eşimle ikisi cika geldiler ve kaynanamin burada olduğunu barışmami istediler .Bende eğer işe girmem izin verirsen olur ama mesafeli olurum dedim bi anlık gafla. Neyse geldi konustuk ama artık eskisi gbi asla olmayacağını izah ettim çünkü çok ama çok çektirdi kızlar bana. En sonunda büyük kvga etmiştik anahtarla yüzümu çizdi ama bende kendimi korumak için saçındn tutmuştm karakolluk olmuştuk. o kadar hayallerim vardı yeni bir ev yeni bir hayat. Bütün hepsi yıkıldı eşim hersey güzel olacak diyor ama ben o kadinin degismeyecegine adım kadar eminim hüngür hüngür ağlıyorum hiç bir zman mutlu olamayacağım çok bunalimdayim lütfen beni teselli etmek için morale ve size ihtiyaçim var .Şimdiden teşekkurler