- 25 Mart 2012
- 1.185
- 362
- 323
- Konu Sahibi yenieleman
-
Koca bi şehirden uzakta küçük bir ilçeye taşındık 9 yıl oldu.ve ben buralı birini sevdim sözlendik ayrıldık.hala seviyorum.küçük bi yer olduğu için sıksık karşılaşıyoruz.ailem eve tıkılıp kalırsam daha da kötü olabilirim ihtimaliyle beni tanıdıkları bi yere işe verdiler.diğer konularımdada bahsetmiştim zaten.sürekli sevdiğim insanı görüyorum.unutamamakla birlikte acım zaten derin,iyice canım yanıyor.bulunduğum iş yerine girdiğim konumla kesinlikle uzaktanyakından alakam olmayan bi seviyeye getirildim.ve evlilik için taliplerim o kadar çokkki ısrarları beni boğuyor.ve en üzücü tarafı bir allahın kulu beni anlamıyor.onu unuturmuşum,ne varmışki.allahtan ailem ısrarcı değil bu evlilik konusunda kız kardeşim o ısrarları tek vaşına yapıyor zaten ama onlarda iş yerinde kalmam konudunda ısrarcı.ben uzaklara gitmek istiyorum.uzaklar dediğimde karadeniz'e anneannemnn yanına yada istanbul'a teyzemin yanına... ama bu onlar için kocaman bi sorun.kesinlikle izin vermiyorlar.ben ufak bi kız çocuğu değilimki halbuki.. burada boğuluyorum.yasevdiğim insandan bi haber gelirse evlenirse dayanamam o ilk aşkım benim.. uyuyamıyorum.. geçen gün karşılaştık.onu tanıdığımdan beri ilk kez sırtımı dönüp gittim.çok acı vericiydi.aileme anlattım.ben iş yerimde çalışmak istemiyorum.sevdiğim insanı görüyorum,eriyorum..durum bu, bu, bu.. izah ettim.yanlış bi tabir olacak ama nuh diyorlar peygamber demiyorlar.. hırçın davrandığım zamanda dikkafalı hırçın diyorlar. benim yüreğim yanıyor.hepsinin dediği şey GEÇER.. boğuluyorum artık.yoruluyorum.. üstesinden gelemiyorum.duygusal bi ortamda bulunamıyorum.onun adı anılan ondan bahsedilen hiçbiyerde ağlamadan hakimm olamıyorum kendime.. hiçbişeye odaklanamıyorum.. ailem herşey beyinde bitiyor uzağa gitsen ne ifade edecek beyninde seninle oda gelecek diyorlar ama öyle değil, kesinlikle değil.. napmalıyım? bi fikri deneyimi olan varsa yazabilir mi?? buraya konu açıp sizleride rahatsız ediyormuşum gibi geliyor.. ama üstesinden gelemiyorum.tek ayrılan ben değilim evet dualarınızı istiyorum.
kıyamam ya, güçlü olmaya çalış canım, haklısın hergün görünce unutmak daha da zorlaşır, ama kabullenmen lazım bittiğini ozaman unutman daha kolay olur, aslında kpssye falan girsen bi umut belki atanırsın, Allah kolaylık versin canım ya
Kpssye yazıldım ama ders çalışamadım iş yeri sıkıntı yaptı. Benim ona dair umudum kalmadı gönül ister tabiki o olsun diye ama
Tamam ismi azam'ı da okuyayım inşallah dediğin gibi olur. Çalışmak zorundayım yasen kalbinin ferahlığı için bol bol dua et canım mesela ismi azam oku,bana iyi geliyor, eğer maddi zorunluluk yoksa işten çıkıp kpssye çalışabilirsin, ailen durumu kabullenir belki kpss için canım
İş yerinde konumunuz iyiymiş, aileniz haklı bence de ayrılmayın işinizden. Sonra çok pişman olursunuz. Bir adam içşn bütün geleceğinizi ve kariyerinizi heba etmekle kalırsınız.
Ben unutamıyorum konularını anlamakta zorlanıyorum. Bir şeyler yaşamışsınız, sonrasında anlaşamamış ya da sorunlar yaşamış ve ayrılmışsınız. Bittiğini kabullenmemek neden? Sorununuz olmasaydı ayrılmazdınız öyle değil mi? Ya da madem bu kadar yıpranacaktınız sorunlu bir ilişkiyi sürdürüp hayatınızı zindan etseydiniz. Karşı taraf ayrılmak istediyse eğer neden hala sizi sevmeyen bir adam için kendinize acı çektiriyorsunuz? Ya da sizi sevmeyen bir adamla bir ömür geçirebilir miydiniz? O hayatına devam ederken sizin onun ardından göz yaşı dökmeniz normal mi?
Ayrılalı ne kadar oldu bilmiyorum, yazmamışsınız sanırım. İlk bir iki ay üzülmek, depresyona girmek doğaldır. Ama bunu zamanla atlatmanız gerekir. Aynı ruh haliniz 6 aydan fazla sürüyorsa orda problem vardır ve profesyonel yardım almanız gerekir.
Babam ailesinin ilgisizliği üzerine yüzüğü attı.Ailesi beni istemedi oda bıraktı beni. Ben onun bana yaşattığı kötü anıları hatırlayıp soğumayı çok denedim.ama sadece ağlıyorum sevgim bi nebze eksilmiyor.kin duyamıyorym ona karşı.Ne zaman ayrıldınız? Ayrılmanızı gerektiren mesele neydi? Başka türlüsü mümkün değilse, bu yollarınızı ayıran sebebe odaklansanız, içinizin soğuması daha kolay olmaz mı acaba?
Allah yardimcin olsun askin acisini yasayan bilir o yuzden kimsenin anlamasini bekleme uzulursun. Dedikleri gibi gecmiyor iste gormemeye calis diyecegimde bilirimki zor umarim bi cikis yolu bulursunKoca bi şehirden uzakta küçük bir ilçeye taşındık 9 yıl oldu.ve ben buralı birini sevdim sözlendik ayrıldık.hala seviyorum.küçük bi yer olduğu için sıksık karşılaşıyoruz.ailem eve tıkılıp kalırsam daha da kötü olabilirim ihtimaliyle beni tanıdıkları bi yere işe verdiler.diğer konularımdada bahsetmiştim zaten.sürekli sevdiğim insanı görüyorum.unutamamakla birlikte acım zaten derin,iyice canım yanıyor.bulunduğum iş yerine girdiğim konumla kesinlikle uzaktanyakından alakam olmayan bi seviyeye getirildim.ve evlilik için taliplerim o kadar çokkki ısrarları beni boğuyor.ve en üzücü tarafı bir allahın kulu beni anlamıyor.onu unuturmuşum,ne varmışki.allahtan ailem ısrarcı değil bu evlilik konusunda kız kardeşim o ısrarları tek vaşına yapıyor zaten ama onlarda iş yerinde kalmam konudunda ısrarcı.ben uzaklara gitmek istiyorum.uzaklar dediğimde karadeniz'e anneannemnn yanına yada istanbul'a teyzemin yanına... ama bu onlar için kocaman bi sorun.kesinlikle izin vermiyorlar.ben ufak bi kız çocuğu değilimki halbuki.. burada boğuluyorum.yasevdiğim insandan bi haber gelirse evlenirse dayanamam o ilk aşkım benim.. uyuyamıyorum.. geçen gün karşılaştık.onu tanıdığımdan beri ilk kez sırtımı dönüp gittim.çok acı vericiydi.aileme anlattım.ben iş yerimde çalışmak istemiyorum.sevdiğim insanı görüyorum,eriyorum..durum bu, bu, bu.. izah ettim.yanlış bi tabir olacak ama nuh diyorlar peygamber demiyorlar.. hırçın davrandığım zamanda dikkafalı hırçın diyorlar. benim yüreğim yanıyor.hepsinin dediği şey GEÇER.. boğuluyorum artık.yoruluyorum.. üstesinden gelemiyorum.duygusal bi ortamda bulunamıyorum.onun adı anılan ondan bahsedilen hiçbiyerde ağlamadan hakimm olamıyorum kendime.. hiçbişeye odaklanamıyorum.. ailem herşey beyinde bitiyor uzağa gitsen ne ifade edecek beyninde seninle oda gelecek diyorlar ama öyle değil, kesinlikle değil.. napmalıyım? bi fikri deneyimi olan varsa yazabilir mi?? buraya konu açıp sizleride rahatsız ediyormuşum gibi geliyor.. ama üstesinden gelemiyorum.tek ayrılan ben değilim evet dualarınızı istiyorum.
Allah yardimcin olsun askin acisini yasayan bilir o yuzden kimsenin anlamasini bekleme uzulursun. Dedikleri gibi gecmiyor iste gormemeye calis diyecegimde bilirimki zor umarim bi cikis yolu bulursun
Tahmin edebiliyorum Allah yardimcin olsunOndan soğuyabilmeyi o kadar isterdimki.aynı yerde onunla nefes alıp ondan bihaber olmak çok zormuş meğer
kesinlikle uzaklas evet gecer ama boyle dip dibe zor dikkatin dagilmali kendini oraya has oraya ait hissetmediginde anilardan kurtuldugunda atlatabilirsin beyinde bitmesi icin birazcik beyninle basbasa kalmalisin isten cik 1 hafta 10 gun gidicem de sonrasi hallolur sanki
istikrarli olan tek bir damla bile tasi deler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?