Boğuluyorum..

belki de haklısınız. ama ailevi durumlar dışında kendi meselelerimizde de hep aynı tavır.
almak istediği gitmek istediği hiçbirseye itiraz etmem. birşey yapmak istiyorsa mutlaka destekçisi olurum.

Peki sen ne düşünüyorsun,
Sadece eşinin umursamazlığı mı bu evliliği olumsuz anlamda etkiliyor.
Kendini neden çirkinleşmiş hissediyorsun mesela.
Sadece kilo aldığın için mi.
Çocuk istemiyor olabilirsin, eşinin bu isteğine nasıl karşılık veriyorsun.
kendini ifade etme konusunda belki sıkıntıların vardır (agresif oldugunu belirttiğin için söylüyorum)

Ailelerden uzaktaysanız ailesi nasıl bir sorun oluyor mesela?

Biraz örneklendirseniz ne gibi sebeplerden evde tartışma çıkıyor? Ya da ailesi ile olan sorunu eşinizle konuşarak nasıl çözeceksiniz?

Bu konuşup halletme olayı biz kadınlar için elzem bir durum halinde iken, erkekler içinse geçmiş gitmiş olayı yine sorun yapmak olarak görünüyor.
Onlar öyle katman katman boyutlu yaşayan varlıklar değil. Azıcık vurdumduymazlık size de iyi gelir :)

bunda hatalı olduğumu biliyorum ve eşime diyorum ki gel şu meseleyi bi konuşalım kapansın ikimizde kurtulalım diyorum. ben konuşursam o susuyor.açıklama yapması gerekiyorsa da yapmıyor
Neden açıyorsun. Eşin kapattıysa boşver açma. Bak boşu boşuna huzrsuzsunuz şuan.

bana göre insanlar birçok seyi aşınca çocuk yapar. çünkü bebek mutlu huzurlu bir ortamda büyümeli diye düşünüyorum. ve daha bir buçuk yıllık evliyiz sanki vakit bitiyormuş gibi davranıyor eşim.ki yaşlarımız büyük değil eşim 31 ben 27 yaşındayım

Her evlilikte şıp diye çocuk şart değil
Adam tutarsız çünkü
Bi kızdım boşanacam diyo, bi barıştım gel çocuk yapalım

evet ben meseleyi konuşup sonuca varmak istiyorum.br daha gündeme gelmesin istiyorum. tamam ben meseleyi kapatıyorum sen de kapat demek üstünü örtüyor hiç olmadık yerde çıkıp geliyor.
inan seni cok iyi anliyorum en ciddi iliskim bile bu yuzden bitti benim

eşimin umursamazlığı benim agresif halim olumsuz etkiliyor. kilo aldığım için çirkin hissediyorum ve eşimin beni önemsemediğini düşünüyorum.
çocuk meselesini kavga etmeden anlattım daha yeni evli sayılırız ben psikoljik olarak hazır değilim dedim. kabul etti çocuk sorumluluğu bende alamam düşündüm sana çok yardımcı olamam dedi. ama bu mesele tekrar tekrar ortaya çıktı

Eşini hayatının merkezine koyma. Herkes seninle yüzde yüz aynı fikirde olmak zorunda değil. Konuşmalar senin istediğin gibi sonuçlanmayınca konuşma yarımkaldı diyorsun herhalde. Eşin farklı düşünüyor. Belki senin haksız olduğunu düşünüyor bazı konularda. O yüzden kaçınıyor konuşmaktan. Kafandakileri netleştirmek istiyorsun, aslında haklı olduğunu duymak istiyorsun gibi. Onu olduğu gibi kabul et. Ve sürekli onu düşünme.

bunu da eşime söyledim.beni çok sevdiğine eminim ama bu kadar kolay boşanmanın gündeme gelmesi beni korkutuyor.
Haklısın
Çocuk oyuncağı değil bu işler
Sen agresif olabilirsin ama karşındaki de pek nafi değil demek ki
En son sözü en baş söylüyor

Tamam sevilmediğini hissettiğin için ağresifleşiyorsun.
kendini beğenmediğin için eşinin de begenmediğine kanaat getirip öfkeni saldırarak atmaya çalışıyorsun :)
En son ne zaman sırnaştın mesela eşine.
bence epey oldu çünkü o modda degilsin.

Ne yap biliyormusun.
önce eşini,çocuk meselesini kaldır rafa bir süre.
değişime kendinden başla.
100 kilo civarı oldugunu yazmışsın başka bir konunda.
Durum böyleyse çocuk yokken spora başlamanı ve kendine bir süre vermeni öneririm.
İstikrarlı olursan, değişimi farkedersen ve kendini beğenmeye başlarsan eminim daha iyi hissedeceksin.

vurdumduymaz olmaya kararlıyım. bunu mutlaka yapacam.
ailesiyle ilgili problemler iki aileye de eşit vakit ayırıyoruz ama onlar daha çok orda kalmamızı istiyor o kadar çok bu konuda ısrar var ki sonuçta eşit kalıyoruz ama zehir oluyor.ve sanki ben oğullarını ellerinden almışım gibi. ordamn dönüş günümüzde evde cenaze var gibi bir hava oluşuyor tabiki sorumlusu da benmişim muamelesi yapılıyor

ve kesinlikle haklısınız erkek mantığına göre geçmiş gitmiştir neden konuşulsun

tespitleriniz o kadar yerinde ki.
ilk işim kilo vermek olacak. aslında bir sene öncesi çok çok zayıflamıştım şimdi tekrar kilo aldım

hakılısınız belki de. duymak istediklerimi söylemediği için böyle davranıyor olabilirim kafam karmakarışık bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…