böğürtlen kökü kullanan var mı ?

hacer84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2012
59
3
86
hamile kalmayı kolaylaştırıcı bir kürmüş böğürtlen kökünün suyu
kullanan duyan varmı

Bir kitapta okumuştum ama denemedim.soğan kürü ve incir kürü denedim işe yaramadı.Hatta incir kürüyle kilo aldım:)) Şimdi dr. takibindeyim

Bir kitapta okumuştum ama denemedim.soğan kürü ve incir kürü denedim işe yaramadı.Hatta incir kürüyle kilo aldım:)) Şimdi dr. takibindeyim

Böğürtlen Kökü Kürü:
tarifi: Paket halinde aktarlarda bulunur. Kendiniz detoplayabilirsiniz. 500 gr kök, 6 lt suda yarım saat kaynatılır. Soğumayabırakılır. Soğuyunca süzerek cam sürahiye boşaltılır ve buzdolabında saklanır.Günde bir defa aç karnına 1 su bardağı içilir. Şeker katılmaz. Bal konabilir.
Faydası: Yumurtalıkları uyarır ve rahmi kuvvetlendirir. Yumurta kalitesiniarttırır. Bağışıklık sistemini kuvvetlendirir.

ben kullandım hç bi işe yaramadı hatta mideme dokundu..........

bende hazırladım dolapta duruyo içmeye cesaret edemedim bi türlü her kadında işe yaricak diye bişey yok sonucta denemekte fayda var aslında insan anne olabilmek için nelere katlanıyo allah hepimize anne olmayı nasip etsin ...

ben de denedim.işe yaramadı.cok kötü bir tadı var ama yinede 15 gün boyunca her sabah içtim,eşimede içirdim.artık bıraktım kürleri falan.anladımki ne yaprsak yapalım Allah ''ol''demeden olmıycak....

ben de denedim.işe yaramadı.cok kötü bir tadı var ama yinede 15 gün boyunca her sabah içtim,eşimede içirdim.artık bıraktım kürleri falan.anladımki ne yaprsak yapalım Allah ''ol''demeden olmıycak....

aynen bn 4 senelik evliyim ne duyduysam yaptım sonuç yok Rabbim ol dicek olcak biz napsak boş.....

Böğürtlen kökünü denediniz mi?

dolaptakini döktüm yeniden hazırladım eşimle birlikte başladık oda içiyor erkeklerde spermi artırıyor ve güçlendiriyormuş bakalım nolucak :)) inşallah vesile olur da işe yarar

Bogurtlen kokunu tekrar kaynatabilir myz yani ilk kaynattiktan sonra bi daha ayni koku tekrar kaynatabilir myz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…