• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanımlar gebe kalmak için ÇAKŞIR kökü suyu kullananlar

elify45

Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2024
277
111
23
Gebe kalmak için ÇAKŞIR denen bir bitkinin kökünün suyu varmış, geçen buralarda bi yerde okudum yıllar önce açılmış bir formdu. Bir hanım her sabah eşine bir fincan içirmiş ve iki ay sonra gebe kalmış. Bu arada eşine azosperm tanısı konmuş olmasına rağmen. Bende merak edip sipariş verdim daha gelmedi. Acaba güncelde kullanan etkisini gören var mı ?

Gebe kalmak için ÇAKŞIR denen bir bitkinin kökünün suyu varmış, geçen buralarda bi yerde okudum yıllar önce açılmış bir formdu. Bir hanım her sabah eşine bir fincan içirmiş ve iki ay sonra gebe kalmış. Bu arada eşine azosperm tanısı konmuş olmasına rağmen. Bende merak edip sipariş verdim daha gelmedi. Acaba güncelde kullanan etkisini gören var mı ?
Ben onu şeker hastalığına birebir dıye bılıyorum cocukta mı yaptiriyomus

Eskiden ben yapıp içmiştim ama düzenli kullanmamış olabilirim ama hamile kalmadım. En iyisi ovulasyon ile takip etmek bu sürecte artık ben oyle yapıyorum

Ben bu tarz bitkisel ürünlere biraz mesafeliyim, ama dediğiniz gibi örnekleri de forumda çok okudum. Bir şeyi düzeltirken başka bir yeri bozmaktan korkuma da hiç altnernatif şeyleri denemedim açıkçası. Kullanırsanız şifa olur umarım🙏🏼

İlk defa duydum

Be eşime yedirmiştim o ay bütün sperm sonuçları nornal geldi hatta doktor şaşırdı nasıl böyle bir zıplama oluyor diye ama bırakınca değerler daha da kötüye gitti o ay hamile kalamadım

Be eşime yedirmiştim o ay bütün sperm sonuçları nornal geldi hatta doktor şaşırdı nasıl böyle bir zıplama oluyor diye ama bırakınca değerler daha da kötüye gitti o ay hamile kalamadım
Bende aldım ama bilmiyorum kullansam mı? 5-6 aydır deniyoruz olmuyor bir türlü.

Back
X