Bögurtlen yapragi cayi=Kolay dogum?

mino:
Ikinmalar geldikten sonra sadece 40-45 dakika surdu sanirim, Fazla bir zorluk yasadigimi sanmiyorum:)

Kizlar bende gercektenise yaradi bögurtlenyapragi cayi, cunki ben hep korkuyodum oglusum gec gelicek diye, ve 37. haftadan itibaren gunde bir fincan olmak uzere her gun ictim, ve son gunlerde 2-3 fincana cikardim ve oglum 10 gun erken dogdu, ve nerdeyse hic kanamam olmadi dogumda, sadece 300gr kanamam olmus, ve zamani gecenlere tavsiye ederim, benim bebis biraz daha gec dogsaydi doguramazdim heralde cunki zaten dogdugunda tam 4 kiloydu, inanmayarak baslamistim icmeye ama gelecek hamileligimdede aynen 37. haftadan itibaren yine icicem Allah izin verirse tabiki.

massallah cnm
bende icmeye basladim 37 _38. haftalardan sonra ama ama hayla tik yok yarin günüm doluyor bide günde 3 bardak iciyorum ..benim tembel yinede gelmiyor :CüvCüv:
nasil biseyse anlamadim gitti :a015:

Cimcimecim valla bende tam bilmiyorum artrik caydanmi yoksa bizimkimi aceleciydi ama bir kac kisiye sordum cayi almadan önce herkes ayni seyi söyledi dogumu kolaylastirdigini ve gec dogumu önledigini ama tabi herkese ayni etki yapmiyabilir

Cimcimecim valla bende tam bilmiyorum artrik caydanmi yoksa bizimkimi aceleciydi ama bir kac kisiye sordum cayi almadan önce herkes ayni seyi söyledi dogumu kolaylastirdigini ve gec dogumu önledigini ama tabi herkese ayni etki yapmiyabilir

öyle cnm ya bende ya bebislerde bisey var cikmak bilmiyorlar kaydirigubbakcemile3

bögürtlenb cayi sanirim sihrini gösterdi
dogum sancilarim benim inanilmaz hafifti , karin agrisindan farksizdi cidden okadar cok hafiftiki sancilarim ben bu sancilarla nasil ikincam nasil dogurcam diyordum ... saat 11 de dogum odasina alindim 7 cm lik bi acilma vardi o anda ebem benim biraz ayakta durmami hareket etmemis istemisti

hatta ebem bi ara disari cikti kac dk sonra geldi bilmiyorum ama yaklasik 20 dk yada yarim saat sürmüstür ebem geldikten bi 5 dk sonra falan dogum basladi ve bi kac ikinma sonrasinda bebisin kafasi cikti bi iki ikinmadann sonrada tamamen kendi cikti delikafadulden
dogumumun bu kadar kolay olmasini ictigim göbürtlen yapragi cayina borcluyum

bögürtlenb cayi sanirim sihrini gösterdi
dogum sancilarim benim inanilmaz hafifti , karin agrisindan farksizdi cidden okadar cok hafiftiki sancilarim ben bu sancilarla nasil ikincam nasil dogurcam diyordum ... saat 11 de dogum odasina alindim 7 cm lik bi acilma vardi o anda ebem benim biraz ayakta durmami hareket etmemis istemisti

hatta ebem bi ara disari cikti kac dk sonra geldi bilmiyorum ama yaklasik 20 dk yada yarim saat sürmüstür ebem geldikten bi 5 dk sonra falan dogum basladi ve bi kac ikinma sonrasinda bebisin kafasi cikti bi iki ikinmadann sonrada tamamen kendi cikti delikafadulden
dogumumun bu kadar kolay olmasini ictigim göbürtlen yapragi cayina borcluyum
Canım böğürtlen yaprağı çayına kaç haftalıkken içmeye başladın ? Ne kadar içtin ? :Ne zaman doğumun oldu ?? ayy bende mrk ediom

Arkadaşlar başka kullanıpta kolay doğum yapan var mı çok merak ediyorum ben 37.haftam da ahududu çayı kullandım bugün de bogurtlen çayı yaprağı aldım

Bu böğürtlen ve ahudud kolay doğum durumu sadece çayda mı geçerli ? Yoksa içeriği böğürtlen ahududu olan herşey için geçerli mi ? Örneğin reçel.. Sonuçta kahvaltıda hergün yiyebiliyoruz. Çay şart değil gibime geliyor bilgi verirmisiniz

Arkadaşlar başka kullanıpta kolay doğum yapan var mı çok merak ediyorum ben 37.haftam da ahududu çayı kullandım bugün de bogurtlen çayı yaprağı aldım

Merhaba. Alintilayip cevaplar misin acaba. Ben hamileyken cok aramistim ama bulamadim bir turlu. Nereden aldin?

Bende son iki hafta kala icmeye baslicam, ise yaramasa da bir zarari yok neticede ;)

Böğürtlen çayı da ayni etkiyi yapar mi? Eşime aktardan böğürtlen yaprağı çayı al dedim. Böğürtlen çayı almış.

Böğürtlen çayı da ayni etkiyi yapar mi? Eşime aktardan böğürtlen yaprağı çayı al dedim. Böğürtlen çayı almış.
Biri cicegi oteki yapragi. Farkli etki yapar. Kolay doguma tek etki böğürtlen degil ki. Bir suru alternatif var. Baska seylere de yonelebilirsiniz. Ben bulamamistim mesela..

Back
X