Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben istemedim, yapılmadı. Sizin de yapmanız gerekecek sonuçta karşılığında. E bir de özeniliyor tabi, en iyi markalardan seçiliyor ürünler. Balayının parası gidiyor bohçaya.
Karşı tarafla anlaşıp yapmayabilirsiniz.Merhaba kızlar,
Nişan için bohça hazırlamak şart mıdır ? yapmasak da olur mu ?
Ben aslında çok istiyorum ama maddi durumlardan dolayı da çok zorlamak istemiyorum .
Siz ne düşünüyorsunuz?
Bu sizim isteginize kalmış bir sey. Simdi tam hatirlamiyorum icinde ne vardi ama hatirlayamadigima gore gereksiz seylermis :) bizde heves ettik yaptik ama cidden maddk acidan gereksiz oldugunu dusunuyorum. Onun yerine baska ihtiyaclarinizi alirsiniz. Cunku evlendikten sonra aman iyi ki bohca olmus bak ihtiyacim goruldu dedigim bir sey olmadi.
ben kesinlikle istemedim yapmadık. Eşime güzelce açıkladım kayınvalidemede . Siz bize bişeyler alcaksınız biz size. Çok manasız dedim. Bence gereksiz.Merhaba kızlar,
Nişan için bohça hazırlamak şart mıdır ? yapmasak da olur mu ?
Ben aslında çok istiyorum ama maddi durumlardan dolayı da çok zorlamak istemiyorum .
Siz ne düşünüyorsunuz?
Ben istememistim yaptirmadim. Hep cok sacma gelmistir
Illaki istiyosaniz formaliteden bikac bisey alin icinizde kalmasin
Ama genellikle gereksiz masraf ve icinde "dugun" ve "ceyiz" kelimesi gecen hersey gibi para tuzagi..
Bence yapma, bos bosa para gidiyor, hiç giyilmecek süslü terliklere felan filan. Bide seksi gecelik felan almak istiyorsan en iyisi kendin almaktir. O ne öyle kv'de ile seksi iç çamasirini almak. Gerçekten MeryemTurkmen'in dedigi gibi, o parayi evine yada balaya harcarsan çok daha güzel ve anlamli olur.
Karşı tarafla anlaşıp yapmayabilirsiniz.
Ama onlar yapar siz yapmazsanız mahcup olabilirsiniz.
Tecrübeyle sabit
ben kesinlikle istemedim yapmadık. Eşime güzelce açıkladım kayınvalidemede . Siz bize bişeyler alcaksınız biz size. Çok manasız dedim. Bence gereksiz.
Benim arkadaşım da iki yıl önce 3500 TL'ya yaptıklarını söylemişti. Karşı taraf da bi 3500 TL harcasa, al sana Maldivler tatili : )
çok istiyorsan yap, çünkü tekrarı olan bir şey değil ama karşı tarafla anlaşarak bohçanın abartılmasını istemediğinizi söyleyebilirsiniz
gömlek, ev terliği, parfüm, özel hazırlanmış süslü havlu, çorap, iç çamaşırı(en gereksiz gördüğüm budur), kaynana için yaşanan yere göre ya eteklik kumaş yada hazır bir bluz, kayın peder için gömlek, çorap, seccade( kullanma olasılığı var ise), kaynana için havlu, lif vs
kardeşleri varsa birer üst kıyafet gömlek gibi vs ve çorap, genç kızlarsa havlu, renkli kokulu sabun falan
özetle genel olarak hazırlananlar böyle şeylerdir
senin için akrabalara hazırlık fazla gelebilir
karşı tarafla konuş sadece nişanlın için hazırla
çok saçma ve gereksiz bir adet...millete göstermelik....bak geceliğime,bak çamaşırıma,terliğime,parfümüme vs...biz istemedik...yapmadık ta...
Valla bence boş nişanlına da yapma. Çok istiorsan hediyeler al nişanlına bi pijama al ne bilim bi gömlek al. Yani içeriği senbelirle. Coşmadan kendince kullanacağı 3 5 parça al çok iStiyorsan.İşte aslında ben istiyorum diye erkek arkadaşım tamam dedi ama şimdi bakıyorum herşey ateş pahası yani
Şaka mı 7 bin tl gidip ben kendime bilezik taktırırım en azından ileride ev almak için sattığımızda karşılığını görmüş oluruz demeye :)
Yok ben sadece erkek arkadaşıma yapacağım , ailelere yapmam oo kumaş denilen şey kadar saçma bişey yok zaten
Bilemiyorum işte adet ya özeniyorsun ama pahalı da herşey aman
Yani yapılmazsa eğerki bende yapmam yani..
Biz zaten kendimiz gidip alma taraftarıyız ,çünkü ben hiç kimseyi istemiyorum alışverişte karışıcaklar felan :)
Zaten öyle kokoş terlikler de istemiyorum çünkü hiç sevmiyorumtwıgy candır