Bol bilinmeyenli denklem...

Bizimkilerde gidişat iyi değil, kadın pek sağlıklı düşünemiyor sanırım. Yine kavga etmişler ve adamın dediklerini yazdı ve ben artık bırak lütfen dedim. Çocuklara yazık değil mi diyor. Ben de böyle çok mu mutlu, huzurlular sanki dedim.
Aranızda böyle tecrübesi olan var mı? Ne yaşanıyor, süreç nasıl oluyor bari onları anlatayım kıza.
Tecrübem yok ama internetten bile dilekçe indirebiliyorsunuz anlaşmalı bosanma için. Protokol hazırlanacak. Mal varlığı ortaklaşa ya da kim neyi istiyor razı oluyor o belirlenir orada belirtiliir. Genelde 1 aydan önce gün alınmıyor. Sonrası mahkeme anlasmalı bosanmalar 4 5 dk sürüyor.(benim katıldıklarım öle idi) İstenirse avukata da basvurulabilir.

Neresi bilinmeyenli denklem hanımefendi ?Gayet net ve açık .Kız arkadaşınıza söyleyin hayatına baksın.Adam net bi şekilde belli ediyor.Daha ole bı adam ıcın elınden geleni yapmanın bi mantıgı yok bence .

Bilinmeyen nedir. Hersey net.
Adam baskasına asık karısını artık sevmiyor.
Kadın da neden bosamıyor, bilinmeyen kısmı bu.
Cocuklar ıcınse o cocuklar adamında,cocukları ıcın insan olsun once adam.
Canı ıstedıgınde sevısmeye gelen bu kocayla sevısmekte ne bileyim...

Hayırlısı...

Eşi de demiş biri mi varsa söyle hemen boşanalım diye ama asla yok diyormuş ve ediyor de birlikte olduğu için acaba dedik.
Karısını aldatıp başkasıyla yatan adam o başkasını aldatmayacak mi da "acaba" diyorsunuz? Elbet bir cinsel çekim duyduğu karısıyla birlikte oluyormus. Bence de başka birisi var. Sorunca söylememesi de çok doğal. Aldatan kimse "ben aldattım" demez ki. Kaldi ki böyle bir durum varsa bile söylediği gibi haksız konuma ulasacak-karisina mahkemede donuna kadar alma hakkı verecek-kendi ailesi ayiplayacak-yillarca çocukları onu kötü bilecek... Neden böyle birşeyi itiraf etsin ki?

'baskası mı var' sorusu Soruldugunda 'evet' diyen kac babayiğit gorup duydunuz?

Zaten evet diyecek karakterde olsa olayı boyle sündürmez gelir dogrudan 'baskasına asık oldum' der ve herkes hayatına bakar.

Karısıyla sevısıyor diye, baskasının olmadigini dusunduk demenize ne dıyım bılemedım.
Seks her zaman sevgi ve askla yapılmıyor özellikle erkekler tarafından.
Neyse.

Her zaman söylerim.
Bebek icin, cocuk icin evliligini surdurenlere (genelde bu kadindir).
Çocuğun huzursuz (sesli kavgali veya siddet olan veya iletisimsiz küs) ev ortaminda büyümesi, babasiz buyumesinden daha kötüdür.
Burda cok örneği var, yorum olarak yaziliyor yaşayan kadinlarimiz tarafından, anne yaninda babadan ayri da büyüseler gayet de ruhsal açıdan sağlıklı, kendine güvenleri tam, ayaklari yere basan, aklı başında karakter sahibi düzgün insanlar olarak yetisebiliyorlar annelerinin çabasıyla. Takdir ediyorum annelerini, o hanimlari da böyle duruslarindan dolayi tebrik ediyorum :KK200:

Herkese merhaba.
Benim çok yakınım bir hanım, 10 küsür senelik evli ve 2 çocuğu var. Meslekleri ve maddi durumları gayet iyi sayılır. Eşi bir süredir kızı baya üzüyor. Neymiş, aslında gençliğini yaşayamadan evlenmiş (ki birbirlerini severek isteyerek evlendiler), anne babasına da kızıyormuş beni niye uyarmadınız, keşke izin vermeseydiniz diyormuş. Eşine, beni yıllarca boğdun, kıskandın, sorguladın, artık bir karar aldım asla beni arayıp sorma nereye gittin, ne zaman geleceksin deme, aynı şekilde ben de sana sormayacağım, istediğini yap bana anlatma, hatta bana kalsa ben şuan çekip gideceğim ama sen istemiyorsun demiş. Bana bağlanma birşey bekleme, bensiz de bir hayat olacağını gör, benle varolmadın sonuçta demiş. Sonuçta eve geliyorum başınızdayım işte ama fazlası yok demiş. Nereye gitseler genelde birşey bulup kıza bağırıp burnundan getiriyormuş, Evde de tersmiş ve suratıma bile bakmak istemiyor adeta diyor. Hatta bir kavga anında alyansini bile çıkarıp parçalanmış, telefonunda aşkım olarak yazan kaydı isimle değiştirmiş beyefendi. Ama adam canı istediğinde karısıyla birlikte oluyormuş, onun dışında hiçbir yakınlık yokmuş (tam bir dengesizlik abidesi). Haliyle çok mutsuz kızcağız. Elinden gelen her şeyi denemiş kadın olarak ama nafile diyor. Neticede kız dayanmaya çalışıyor çocukları için. Biz de, seni istemeyeni sen de isteme bırak gitsin diyoruz ama şimdilik kabul etmiyor. Nasıl bir yol izlese bilemedik. Gerçekten derdi ne bu adamın düzelir mi bilmiyoruz.
Sizlerin ne önerisi var, ne dersiniz?
derdi başkasını bulmuş eşini kendinden soğutmaya çalışıyor anca o bulduğu tekme atarsa düzelir.

Aynı şey benimde başıma geldi
sonuç aldatıldığımı öğrendim ve 2 çocuğumla boşandım
arkadaşına söyleyin dikkatli olsun birikim yapsın parasını kocasına vermesin akıllı olsun bi gün bakmış adam eve gelmiyor hır gür çıkarmasın bıraksın adam nasıl istiyosa öyle yapsın ama arkadaşınız da para biriktirsin arkadaşlarıyla çocuklarıyla gezip daha bakımlı olsun tınlamasın o adamı
sakın yok ayrılmayız falan diye düşnmesin sonu öyle görünüyor malasef

Evet yorumlardaki tahminler ne yazık ki doğru çıktı, anlaşmalı boşanıyorlar.

Herşeye okeyim de böyle dayılanıpta birlikte olmak nedir ya çok gülünç değil mi

Back
X