Bol bol su içmem gerek ama...

Zeryya

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2020
468
226
18
Merhaha hanimlar, hamileyim ve bol bol su icmem lazim fakat , fazla icince 5 dk sonra idrara cıkma ihtiyacı duyuyorum. Bu yüzden fazla icemiyorum. Bu sikinti olmasa gunde 2 litrede icerdim ama ben en fazla 1 litre içebiliyorum. Benim gibi bu sorunu yasaynlar yardimci olabilir mi?

Kaçıncı haftasın? Ben en başından 3lt odaklı ilerledim içmezsem idrar yollarıma vuruyor çünkü zorlaya zorlaya içtim şimdi kendi gidiyo çok önemli hele sıcaklarda. Zaten artık altıma da kaçırıyorum valla sıkıştırıyo bebiş.

Merhaba canım bebiş mesaneye baskı yaptığından daha çok idrara çıkma ihtiyacı hissedersin bir de kilo almışsan bu daha da çok artırır baskıyı ama su bebeğine en faydalı şey, bir de çay kahve içmiyorsun degil mi. Onlarda vücuttaki suyu atıyor.

Kaçıncı haftasın? Ben en başından 3lt odaklı ilerledim içmezsem idrar yollarıma vuruyor çünkü zorlaya zorlaya içtim şimdi kendi gidiyo çok önemli hele sıcaklarda. Zaten artık altıma da kaçırıyorum valla sıkıştırıyo bebiş.
Henuz yeni hamileyim, gecen hafta alttan muayene ettigi icin, kac haftalik oldugunu ögrenemedim. Haftaya oğrenecegim insallah

Merhaba canım bebiş mesaneye baskı yaptığından daha çok idrara çıkma ihtiyacı hissedersin bir de kilo almışsan bu daha da çok artırır baskıyı ama su bebeğine en faydalı şey, bir de çay kahve içmiyorsun degil mi. Onlarda vücuttaki suyu atıyor.
Ya ben hanile degilkende bende bu sorun vardi.biraz fazla icince 5 10 dk sonrasi idrara cikma ihtiyaci olaral kendini gosteriyo

Henuz yeni hamileyim, gecen hafta alttan muayene ettigi icin, kac haftalik oldugunu ögrenemedim. Haftaya oğrenecegim insallah
İlk zamanlar normal baskı azalır merak etme son zamanlar daha kötü inan ki kaçıyo yani emin ol içmeye çalış bol bol

Canım böyle renkli şişeler al. Matara türü. Içine de 1 dilim limon koy. Belki hevesin gelir

Ben de mide bulantılarımdan dolayı içemiyorum.Zorluyorum ancak sık sık yudum yudum günde 1-1,5 litre zor içebiliyorum. Suyun normal tadını özledim ,kana kana su içmeyi özledim :))

Ben de mide bulantılarımdan dolayı içemiyorum.Zorluyorum ancak sık sık yudum yudum günde 1-1,5 litre zor içebiliyorum. Suyun normal tadını özledim ,kana kana su içmeyi özledim :))
Bendede bugun basladi o icememe ya, bugün su icince agzimin tadi bi kotu oluyo. Durup dururkende yemek yememe ragmen agzimin tadi kötü, sabah yeni uyanmis gibi bi tat var

Back
X