• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bol Protein ile Zayıflama Kararım😎

elif kurt45

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3.303
Puanlar
133
Merhaba arkadaşlar. Benim gibi kilo vermek isteyen arkadaşlarla birlikte motive olup kilo verebiliriz.
Doğum emzirme derken 55 kilodan 67 kiloya vardım. Her anlamda beni rahatsız etse de emzirdiğim için diyet yapamadım çünkü acıkmalarımın önüne geçemedim.
Daha önceki doğumumdan sonra kalori açığı ve sporla çok güzel kilo verip hedefime ulaşmıştım fakat bunda kalori açığıyla 64 kilodan 62ye düşüp takılıp kaldım. Yesem aldım yemedim aynı kaldım. En son protein diyetini okudum araştırdım ve sevdiğim şey zaten yapmaya karar verdim. Güncellenen kilo:
Başlangıç: 62.300
1. Gün 61.300
2. Gün 60.700
3. Gün 60.300
4. Gün 60. 500
5.Gün 60.100
6. Gün 59.800
7. Gün 60.000
8. Gün 59.700
9. Gün 59.500
Mucize gibi takılı kalan kilom gitti bir günde. Gelelim beslenme şeklime
Sabahları huysuz bebeğim olduğu için normaldede kahvaltı yapmazdım zaten fakat çok erken kalktığımız için hemen ılık limonlu suyumu içtim kahvemi içip ayıldıktan sonra 1 kase yoğurdumu yedim.
Öğlen haşlanmış yağsız ve çok az tuz ile tavuğumu koca salatamı içine az zeytin yağı koyup yaptım gün boyu tükettim. yanına büyük kupa bardak ayranımı unutmadım. Akşamda aynı düzen. Diyet sürecinden geldiğim için inanın yeterince doygunluk zaten hissediyorum fazlada istesem de yiyemedim zaten.
Gelelim kaçamaklarım illa oldu ama nefsimi köreltecek kadar. Bir ısırık alıp bıraktım. Meyveyle aram zaten yok. Gerekli C vitaminini biber ve limondan aldım. Vucüt karbonhidratı illaki istiyor. Midem kötü ise bir lokma ekmek sabah ağzıma attım. Yani gerisi bol sebze yeşillik et. Sizlerde benimle zayıflayın mezun olalım hanımlar.

Son düzenleme:
Merhaba diyetimiz benzer sayılır ben de keto yapıyorum 5.gündeyim 💪🏻 57.20 ile başladım daha tartılmadım iki gün sonra tartılmayı düşünüyorum 🙏🏻
Ben tartılmadan duramıyorum ya. Her sabah o tartıya gidilecek. Giden kiloları görünce iştahım kesiliyor 😀 biz bu kilolardan kurtulacaz inanıyorum. Hedef kilo kaç sizin?

Ben tartılmadan duramıyorum ya. Her sabah o tartıya gidilecek. Giden kiloları görünce iştahım kesiliyor 😀 biz bu kilolardan kurtulacaz inanıyorum. Hedef kilo kaç sizin?
50-52 olsam çok iyi ama ketoyu 24 mayısta bitireceğim tam 2 hafta yapmış olacağım 26 sı doğum günüm çünkü keto yapamam 🤭

merhabalar ben gecen sene bu diyetle bol bol yiye yiyerek, kalori saymayip, saat bakmadan, 21 gunde 7 kilo verip deli gibi incelmistim, ne selulit kalmisti bende nede yag. Mucize gibi ama surdurulebilirligi biraz zor umarim hedeflediginiz kilonuza hemen gelirsiniz.

50-52 olsam çok iyi ama ketoyu 24 mayısta bitireceğim tam 2 hafta yapmış olacağım 26 sı doğum günüm çünkü keto yapamam 🤭
Bende o civarları istiyorum aslında. Al ver payım olsun diye. 55 yeterli fakat 53 e kadar inecem. Koruma döneminde sorun yaşamak istemiyorum. Her zaman böyle yapmışımdır ve hedefte kilom kalıcı olmuştur. Bende pazar mola vericem. 5 gün tekrarlayacam.

Bende tartı bağımlısıyım.
Ama son 2 aydır kurtajnoldum şişkinlik geç adet görme derken çıkmadım tartıya.
Artık yüzleşmem gerek derken haftaya 1 haftalığına memlekete gideceğim. İlk defa memlekette de dikkat etmeye çalışacağım
Bende bu gruptayim. Yarın güncel kilomu yazarim

merhabalar ben gecen sene bu diyetle bol bol yiye yiyerek, kalori saymayip, saat bakmadan, 21 gunde 7 kilo verip deli gibi incelmistim, ne selulit kalmisti bende nede yag. Mucize gibi ama surdurulebilirligi biraz zor umarim hedeflediginiz kilonuza hemen gelirsiniz.
Evet protein olduğu için muazzam incelme hissediyorum bende. Göbek gitti sayılır. Totomda tutunamayan taytlarım şimdi sarıyor totomu😀 bütün diyetlerin sürdürülmesi inanki çok zor. Nefis sonuçta herşeyi istiyor. Bu yüzden sürekli ödül zamanlarıyla ilerlerim. Haftanın 1.2 gününü kendime ayırır istediğimi hesaplamadan yerim. Yoksa süreklilik elbet zor.

Bende o civarları istiyorum aslında. Al ver payım olsun diye. 55 yeterli fakat 53 e kadar inecem. Koruma döneminde sorun yaşamak istemiyorum. Her zaman böyle yapmışımdır ve hedefte kilom kalıcı olmuştur. Bende pazar mola vericem. 5 gün tekrarlayacam.
Kesinlikle en azından karbonhidrata döndükten sonra gelecek ödemlere yer açmam lazım o yüzden 50 olarak belirliyorum 🤭

Bende tartı bağımlısıyım.
Ama son 2 aydır kurtajnoldum şişkinlik geç adet görme derken çıkmadım tartıya.
Artık yüzleşmem gerek derken haftaya 1 haftalığına memlekete gideceğim. İlk defa memlekette de dikkat etmeye çalışacağım
Bende bu gruptayim. Yarın güncel kilomu yazarim
Kesinlikle yazalım motive oluruz. Sorumluluk gibi hissediyor insan. Bende bayram tatilinde gezi turuna gidecem o dönem elbet dikkat edicem fakat gelen hızlı gider diyip yola devam ederim 😀

Karnımın şuanki halini atayım hedefim yandaki o iki çizginin ve ortadaki çizginin daha belirgin olması ama six pack görüntüsü istemiyorum pek 🤭

Eklentiler

• IMG_6758.webp
    IMG_6758.webp
    35 KB · Görüntüleme: 99
Karnımın şuanki halini atayım hedefim yandaki o iki çizginin ve ortadaki çizginin daha belirgin olması ama six pack görüntüsü istemiyorum pek 🤭
Seninkini görünce benimki çok varmış gitmemiş yav. 😅 maşllah fiziğin güzel inşllah istediğin kiloyada varırsın. Benim malesef sezeryanda alt karın illaki oluyor onunla biraz uğraşmam gerek 🤭

Seninkini görünce benimki çok varmış gitmemiş yav. 😅 maşllah fiziğin güzel inşllah istediğin kiloyada varırsın. Benim malesef sezeryanda alt karın illaki oluyor onunla biraz uğraşmam gerek 🤭
Ben de sezaryenle doğum yaptım ama nasıl oldu bilmiyorum özel bir şey de yapmadım alt karnım sarkmadı hamileyken de pilates yapmıştım belki de kaslar hızlı toparlamıştır

Benim gibi spor yapmaya vaktim olmayan. Paçasına yapışıp ağlayan bebesi olanlar... Her fırsatı değerlendiriyorum lavaboya gitsem hemen 20 sguat, lavaboya tutunup ayakları kaldırma basen için. Vs. Bunun gibi bi kaç hareket yapıp çıkıyorum. Uzandığım yerde toto sıkıştırıp indir kaldır yapıyorum. Oğlum üstüme çıktığı için ona hemen oyun bana da ağırlık olmuş oluyor. 😀Yemekle uğraşırken bacak aç kapa yapıyorum. Löp etlerimin sıkılaştığını hissediyorum. Hem metabolizmam da sürekli hareketli kalmış oluyor.

komşumun da kilosu az olmasına rağmen alt karnı biraz sarkmıştı liposuction ve karın germe düşünüyordu. Plastik cerrahı bir arkadaşıma yönlendirdim o da demişki daha yaşın 30 sporla halletmeyi dene şimdiden ameliyat önermem demiş. O öyle dediyse sporla gider bence ya

Ben de sezaryenle doğum yaptım ama nasıl oldu bilmiyorum özel bir şey de yapmadım alt karnım sarkmadı hamileyken de pilates yapmıştım belki de kaslar hızlı toparlamıştır
Kesinlikle ondandır. Spordan etlerin diri kalmış. Ben 26 kilo civarı aldım hamilelikte. Çok aldım sanırım.

Benim gibi spor yapmaya vaktim olmayan. Paçasına yapışıp ağlayan bebesi olanlar... Her fırsatı değerlendiriyorum lavaboya gitsem hemen 20 sguat, lavaboya tutunup ayakları kaldırma basen için. Vs. Bunun gibi bi kaç hareket yapıp çıkıyorum. Uzandığım yerde toto sıkıştırıp indir kaldır yapıyorum. Oğlum üstüme çıktığı için ona hemen oyun bana da ağırlık olmuş oluyor. 😀Yemekle uğraşırken bacak aç kapa yapıyorum. Löp etlerimin sıkılaştığını hissediyorum. Hem metabolizmam da sürekli hareketli kalmış oluyor.
Kesinlikle çok iyi yapıyorsun 🧿 benim kızım 3.5 yaşında onunla birlikte reformera gidiyorum günlük çizgi film hakkını orda kullanmış oluyor kenarda oturup tabletten çizgi film izliyor🤭

komşumun da kilosu az olmasına rağmen alt karnı biraz sarkmıştı liposuction ve karın germe düşünüyordu. Plastik cerrahı bir arkadaşıma yönlendirdim o da demişki daha yaşın 30 sporla halletmeyi dene şimdiden ameliyat önermem demiş. O öyle dediyse sporla gider bence ya
Gider gider ilk doğumumda halletmiştim. Mekik çok işime yaramıştı. Birde şınav pozisyonunda dirsek üzeri beklemek karın kaslarım deli gibi yanıyordu. Biraz toparlanayım adapte olayım kasa dönüştürecem inşallah.

Kesinlikle çok iyi yapıyorsun 🧿 benim kızım 3.5 yaşında onunla birlikte reformera gidiyorum günlük çizgi film hakkını orda kullanmış oluyor kenarda oturup tabletten çizgi film izliyor🤭
Benimki küçük ya. Yeni sayılır sütten kestim. Kolik bir bebek . Tek icraatı ağlamak bana yapışmak 😅

Back
X