• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bol Protein ile Zayıflama Kararım😎

Kızlarrr kızlarrr tatile 56.55 kilo gittim 1 hafta sonra 56.95 olarak döndüm benim için mucize gibi. Çünkü 3 günlük anneme gitsem bile 3-4 kilo alarak geri dönüyordum 😅

Kızlarrr kızlarrr tatile 56.55 kilo gittim 1 hafta sonra 56.95 olarak döndüm benim için mucize gibi. Çünkü 3 günlük anneme gitsem bile 3-4 kilo alarak geri dönüyordum 😅
Hadi gözün aydın. Sürekli hareketli olduğun için yediklerini sindirmişsin hemen. Gap turumuzun ilk haftası bol yürüdüğümüz için kilo bile verdik bizde. Ama ikinci hafta yediklerini yattık gece dahil 3 kiloyla döndüm bende 😂

Herkese merhaba.
Bende bağırsak tembelliği oldu cok fena.
Salatayı arttırmam gerek. Üşenmeden ve unutmadan sık sık yapmam lazim.
Bir de kalori hesabi yapmaya ben de başlıcam.
Egzersizler cok düzensiz yine 🫤
Düzgün bir düzen oturtmalıyım...

Hadi gözün aydın. Sürekli hareketli olduğun için yediklerini sindirmişsin hemen. Gap turumuzun ilk haftası bol yürüdüğümüz için kilo bile verdik bizde. Ama ikinci hafta yediklerini yattık gece dahil 3 kiloyla döndüm bende 😂
Tatilde üç öğün yedim. Sabahları bir tane pişi, öğlen iki top dondurma akşam da bir çeşit tatlı hediye ettim kendime 🤭 onlar dışında sadece salata meze ve bol protein yedim.

Burda her şeye rahat ulaşabildiğim için yiyorum malum evde yemek yapmaya üşendiğim için zayıflarım muhtemelen 😅
Bu durum bende de var, yemek yapmaya üşeniyorum, hatta bazen unuttuğum bile oluyor, son dakika ne olursa yapip yiyorum... Yemek yapan olsa ben yerim ama kendim yapmaya üşeniyorum 😁🤭🥴

Merhabalar hanımlar. Değişik bir gün oldu. Sabahtan birşey yiyemedim . Oğlumun diş sancıları sıcaklar derken bunaldık. Çorbalarından bir iki kaşık tadım yaptım. Kahve çay içtim. Akşam yufkam bozulmasın dedim kıymalı tepsi böreği yaptım. Yufkalar azdı ince bir börek oldu. Turşu diyet kolayla 5 dilim yedim. Ortalama inceliğini hesaplarsak bir porsiyona denk geliyor. Günlük kalorimi almışım aslında börek kulağa korkutucu gelsede 😅 dün zaten kahvaltıyı geç yaptım diye akşam yemek istememiştim. Bugünde kahvaltı yapamadım.😀

Merhaba hanımlar. Sabah 2 haşlanmış yumurta bir kase yoğurt yedim.
Akşam patlıcan musakka, mısırlı pilav, turşu ve diyet kola ile yedim.
Yemeğim yarım porsiyondan biraz fazla, pilav yarım porsiyondu. Günü kapattık 😊

Herkese merhaba,
bende protein ile zayıflıyorum sizin gibi ama yöntemim farklı. 26 aralıkta gittiğim diyetisyen sayesinde zayıflama sürecine girdim. boyum 1.63 cm ve kilom 87. mart başına kadar 11 haftada 10 kilo vermiştim. ramazanın yarısında bozdum ve nisan ortasına kadar verdiğim kilodan 4 kilosunu geri almıştım. 1 ay gibi kısa zamanda 4 kilo geri aldım ve 79 kilodaydım. nisan ortasından beri devam ediyorum şuanda 68 kiloyum. aldığımı hesaplamazsam toplamda 19 kilo verdim. benim yöntemin kalori açığı oluşturmak ve protein alımını artırmak. sabah kahvaltımı yapıyorum öğlen salata ve akşam 6 gibi protein tozumu sütle karıştırarak içiyorum ve günde 30 dakika yürüyorum. protein tozu kullanma sebebim aşırı tok tutuyor ve akşamları abur cubur yedirmiyor. yoksa açlık krizlerimle başa çıkamıyorum. umarım hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırız ve mutlu olduğumuz kiloyu koruyabiliriz. :KK68::KK68::KK68:

Herkese merhaba,
bende protein ile zayıflıyorum sizin gibi ama yöntemim farklı. 26 aralıkta gittiğim diyetisyen sayesinde zayıflama sürecine girdim. boyum 1.63 cm ve kilom 87. mart başına kadar 11 haftada 10 kilo vermiştim. ramazanın yarısında bozdum ve nisan ortasına kadar verdiğim kilodan 4 kilosunu geri almıştım. 1 ay gibi kısa zamanda 4 kilo geri aldım ve 79 kilodaydım. nisan ortasından beri devam ediyorum şuanda 68 kiloyum. aldığımı hesaplamazsam toplamda 19 kilo verdim. benim yöntemin kalori açığı oluşturmak ve protein alımını artırmak. sabah kahvaltımı yapıyorum öğlen salata ve akşam 6 gibi protein tozumu sütle karıştırarak içiyorum ve günde 30 dakika yürüyorum. protein tozu kullanma sebebim aşırı tok tutuyor ve akşamları abur cubur yedirmiyor. yoksa açlık krizlerimle başa çıkamıyorum. umarım hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırız ve mutlu olduğumuz kiloyu koruyabiliriz. :KK68::KK68::KK68:
Merhaba hoşgeldiniz çok iyi vermişsiniz. Şuan aynı protein ağırlıklı haftalık kalori açığı oluşturarak gidiyoruz hepimiz. Genel olarak hepimizin mantığı aynı aslında. Akşamları sadece protein tozu mu tüketiyorsunuz ?

Merhaba hoşgeldiniz çok iyi vermişsiniz. Şuan aynı protein ağırlıklı haftalık kalori açığı oluşturarak gidiyoruz hepimiz. Genel olarak hepimizin mantığı aynı aslında. Akşamları sadece protein tozu mu tüketiyorsunuz ?
Merhaba hoşbuldum. Evet akşam 6 gibi protein tozu içiyorum light sütle karıştırarak ek vitamin yada mineral kullanmıyorum içinde var benim protein tozuna bağlılığım 135 kalori oluşundan kaynaklandı ☺️

Selam kızlar özel bir çaba sarfetmeden tatilde aldığım kiloyu vermişim 56.10 çıktım tartıda vücudum benden habersiz kilo vermiş ayıp olmasın diye yediklerime dikkat edeceğim mecbur 🤭😂

Selam kızlar özel bir çaba sarfetmeden tatilde aldığım kiloyu vermişim 56.10 çıktım tartıda vücudum benden habersiz kilo vermiş ayıp olmasın diye yediklerime dikkat edeceğim mecbur 🤭😂
Evet şuan bende sadece yiyerek kilo verdiğim için hiç çaktırmıyorum devam ediyorum aynı düzene. 2 haftadır veriyorum bu haftaya bakacaz daha 😀

Hanımlar canım sıkkın temmuzun 5 memlekete gidecem. Aile ile biraz vakit geçirelim okullar açılmadan hemde serin diye. Ama sürekli bir yerlerin planı diyetimi bozuyor. Şimdi gene verip orda alacağımı biliyorum. Boşa kürek gibi geliyor bana. İnatla hafiften devam da ediyorum. Haftalık 1 kiloya yakın kafi bana diye. Zaten son 4 kilom kaldı ama artık almak istemiyorum ya 😪

Merhabalar hanımlar bu hafta kilo verememişim. Aslında almadığıma sevindim çünkü bu hafta Çok abarttığımı biliodum. Motivasyonum gitti sanırım sürekli başa sarmaktan. Cuma günü gidiyorum. Bu hafta az daha özenli olsam iyi olur en azından 58 insem. 2 gün aralıklarla tavuk salata yapacam sonuç istediğim gibi olur umarım.

Hanımlar canım sıkkın temmuzun 5 memlekete gidecem. Aile ile biraz vakit geçirelim okullar açılmadan hemde serin diye. Ama sürekli bir yerlerin planı diyetimi bozuyor. Şimdi gene verip orda alacağımı biliyorum. Boşa kürek gibi geliyor bana. İnatla hafiften devam da ediyorum. Haftalık 1 kiloya yakın kafi bana diye. Zaten son 4 kilom kaldı ama artık almak istemiyorum ya 😪
Merhaba.
Memlekete gidecekseniz bile anne yenekletinden, yöresel yemeklerden karbonhidrat olanlardan cok az mesela tadımlık yiyin, kendinizle konuşup kendinizi frenlemeye çalışın, zor biliyorum ama belki başarılı olursunuz. Gitmeden, giderken ve gidince diyet hep aklinizda olursa uymak kolay olur belki. Aile diyet yapmaya müdahale eder mi bilemiyorum, annelerimiz ille karışıp yeme konusunda ısrarcı olur çoğunlukla ama umarim istediğiniz gibi geçer, şimdiden strese girmeyin, duruma bir bakın bakalım :dua:

Merhaba.
Memlekete gidecekseniz bile anne yenekletinden, yöresel yemeklerden karbonhidrat olanlardan cok az mesela tadımlık yiyin, kendinizle konuşup kendinizi frenlemeye çalışın, zor biliyorum ama belki başarılı olursunuz. Gitmeden, giderken ve gidince diyet hep aklinizda olursa uymak kolay olur belki. Aile diyet yapmaya müdahale eder mi bilemiyorum, annelerimiz ille karışıp yeme konusunda ısrarcı olur çoğunlukla ama umarim istediğiniz gibi geçer, şimdiden strese girmeyin, duruma bir bakın bakalım :dua:
Teşekkür ederim yorumunuz için. Ama malum annem yedirir anneler diyetten anlamaz 😅 işin diğer tarafı bende annemin yemeklerini çok seviyorum . Sürekli bir yerlerde gezmelerde olmak yemekler falan derken frenlemek çok zor. İnsan evinde diyetine uygun yemekleri zor yapabiliyorken başka yerde imkansız gibi

Merhabalar hanımlar. Bugün haşlama tavuk yoğurt ve salata tükettim. Protein tıka basa doyuruyor insanı ya. Su çok çok az tüketiyordum onada dikkat ettim. Başka türlü yağları nasıl atacaz susuz. Birde her fırsatta 15 dklık egzersizler yaptım havada sıcak terleyip yoruluyordum baya. Günü evimi gene temizleyip duşumu alarak kapattım ☺️

Merhabalar hanımlar bu hafta kilo verememişim. Aslında almadığıma sevindim çünkü bu hafta Çok abarttığımı biliodum. Motivasyonum gitti sanırım sürekli başa sarmaktan. Cuma günü gidiyorum. Bu hafta az daha özenli olsam iyi olur en azından 58 insem. 2 gün aralıklarla tavuk salata yapacam sonuç istediğim gibi olur umarım.
Tatilin tadını çıkarın lütfen. Sezgisel beslenmeye geri döndüm. Hareketimi artırıyorum. Devamlı tartılmayacağım. Protein ağırlıklı beslenmeye devam. Kendimi strese sokmak istemiyorum. Döngüden çıkamıyor insan. Bırakınca yemek yemem düzene girdi şükür 🤗
Tanıştığıma memnun oldum. Çocukların ile keyifli,huzurlu,mutlu,sağlıklı günler sizin olsun💕

Tatilin tadını çıkarın lütfen. Sezgisel beslenmeye geri döndüm. Hareketimi artırıyorum. Devamlı tartılmayacağım. Protein ağırlıklı beslenmeye devam. Kendimi strese sokmak istemiyorum. Döngüden çıkamıyor insan. Bırakınca yemek yemem düzene girdi şükür 🤗
Tanıştığıma memnun oldum. Çocukların ile keyifli,huzurlu,mutlu,sağlıklı günler sizin olsun💕
İnan şuan ne yaptığımı ben bile bilmiyorum. 😀 son 4 kilo çok zorladı beni. Bundan önceki tatilimde aldıklarımı çok az kontrolle geri verdim. Şimdi tekrar planlar olduğu için kısa süre var önümde motivasyonum haliyle gitti. Teşekkür ediyorum sizinde ailenizle mutlu günler yaşamanız dileğiyle. Ama burayı tekrar uğrayın bir veda olmasın bu 🥰

Hanımlar yeni yöntemimle burdayım 😀 ayran diyetini duydum malum kıtlık modu yapmam fakat kendime uyarladım 2.ci günüm. Her canım bir şey istediğinde büyük bardak ayranımı içiyorum tuzsuz. Bu havalarda çokta iyi gidiyor. Yemeklerden öncede içiyorum haliyle istesemde az yemiş oluyorum. Kendimi çok hafif hissediyorum . Günlük 4 bardağa yakın içmiş oluyorum. Hafta bitimi sonucu paylaşırım.

Back
X