böle bir ızdırap olmamalııı:(cok pişmanım

okuyabildiklerimden anladığım kadarıyla sen o çocukla görüşmekle hata etmişsin zaten. unut gitsin. başkasıyla da onu mahvetmek için görüşme. bu çok saçma olur çünkü.

Junocum okumayın zaten,konun başında öyle bir hakaret cümlesi kurmuş ki arkadaş ben devamını okumadım.ayıp ya hu,yazarken ne dediğimize azıcık dikkat etsek keşke!

Ay alemsin ya. Bak ne güzel sana akıl veren, kullanıldığını söyleyen bir arkadaşın da varmış. Onu dinleyip gözlerini açsaydın ya biraz.
Sen kendi değerini hiçe sayıp sana küfreden, başka kızla öpüşen, seni kaale bile almayan adamı affetmişsin sürekli, şimdi kimi mahvedeceksin? Yapma Allah aşkına ya.
Şaşıyorum böyle saflığa. Seni umursamayan birini mahvedemezsin.
Ama lütfen kendin için iyi bir şey yap da uzak dur bu insandan.
Yaşın da küçük değil üstelik.

Son düzenleme:
Bence söylenen herşeyi direk aktarmasan iyi olurdu. Aynı kelimeleri kullanman gayet itici.
Ayrıl barış, ayrıl barış, ayrıl barış .....
Kolayını almış çocuk o zaten cepte ben her çiçeği koklayayım demiş.
Yazıcak bişey bulamıyorum yaa.
Öpüşmüş tamam demişsin, sana eski sevgilisini anlatmış tamam demişsin, aşşağılamış, başından savmış tamam demişsin bize ne soruosun ki?
:44:

Hiç anlamadım.O kadar uzun metni okuduk aradaki sesli harfleri de okurduk elbet!

malesef sonuna kadar okuyamadım çok karışık ama ilk cümlelerin o çocuğu bırak demem için yeterli. ve canım sen de suçlusun niye affedip durdun , nasıl sindiriyorsunuz bazı şeyleri

Hiç anlamadım.O kadar uzun metni okuduk aradaki sesli harfleri de okurduk elbet!

" iilşknn en baslarından baska bir kızla öpüştü bende ilk baslar ben isteklerne yetişemedi dye byle olmustur dye dsndm" bu cümleyi Türkçe'ye doğru çevirdiysem zaten gerisini okumama gerek kalmadı. Ne iğrenç bir düşüncedir o!

o kadar snrlylm kelimelri dzgn yazmamıs olabilirm terbysz oldugunu dsnmyrum cmlelrmn malesef cogu erkegn dsncesi böle bn bu seilkde oldugunu düşünmesem bile başkasıyla grüşmüyorum cıkmıyorum sadece knusuyoruz söyle syliyim derdim aslında intkam almak da değil amacım bunların her an kafamdan cıkmamsı bu kadar barışmamn sebebide asırı sevmiş ve her seferinde düzelecegne inanmıs olmam ilşki içerisinde tabiki benimde hatalarım oldu bunu kabul ediyorum benim tek derdim içimdeki acıyı dindirmek amacının ne oldugu geçte olsa belli oldu konumum ve yaşım itibariyle aslında daha mantıklı olmalıydım bu da kabul ama söyle söyliyim saf ask nedir bilrimsinz mantıgınız almadıgını bile bile kalbinizle haraket etmek ailem cok degerlidir bnm için cevrem tarafındanda hep iyi aile kızı olarak grülmüşümdür, ama yaşadıgım üzüntüler nedeniyle ne aşka ne erkeklere inncım kaldı carşamba gnü amiyata girecegim ve riskli bi ameliyatbu ölüm riskim var nye bu kafanda diyeceksiniz biliyorum ben herşeye ragmen o adamı saf aşkımla sevdimde ondan içim hayal kırıklıklarım cok fazla ve benim yarın dogum günüm adam degil tabikide aama bnm tek istediğim sevildigim gibi sevilmekti ben ona en basından cok asık oldum sonuc bu bile bile ateşten cıkamamak.işte bu resmen kendine işkence cektrmekten başka birşey olmuyor.

Neden bilmeyelim biz aşkı yahu.
Ben çokta iyi bilirim.
Mesela bukadarrrr şeye katlandığım bi adama hala çok saf duygularla aşıksam onun öpüştüğü dudaklarını şiddetle öper(!) başka kızları bana anlattığı ses tellerini düğümlerim.
Aşık olunca bunları kabul etmeyiz. 'Saf' aşık olunca kabul ederiz.
''BENCE''

edit: Geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin.

Son düzenleme:
karman corman yazmıssın.. kullandırma ama kendini yanı anladıgım kadarıyla paranı yemıs fln..?? ne bilim akıllı ol ıste ..

BUKADAR UYARININI ÜZERİNE HALA YAZDIKLARIN ANLAŞILMIYOR.
DAHA AÇIK YAZAYIM İSTERSEN KELİMELERİN İÇİNDEKİ SESLİ HARFLERİ YAZMIYORSUN.
BURAYA BİRDERDİNİ YAZARKEN EN AZINDAN GÖNDERMEDEN BİR KERE OKURSAN İYİ OLUR.
AMAÇ HIZLI YAZMAK DEĞİL ANLAŞILMAK......

konundan anladığım kadarıyla (ki çoğunu anlamadım) gereksiz bir adamın peşinden gitmişsin bu kadar zaman,
zararın neresinden dönersen kardır.

sen onun teklifini kabul ettikten yani sevgili olmaya karar verdiğiniz andan itibaren başka kıza dokunması veya öpüşmesi bence saçma güzelim . Yok öyledir yok böyledir geççen bu işleri ilk önce sen onu başka kızla öpüştükten sonra affettiysen bundan sonra hep affedersin çok özür diliyorum yarın öbür gün başka kızla yatakta bilmem nerelerde görürsen de bence hiç şaşırma affet gitsin.
Ağır konuştum belki ama aç gözünü kolay değil sevdiğini unutması ama onun sana verdiği maddi manevi zararları düşün nefret edersin nefret edersen de kolay unutursun . Kolay gelsin sana

konuyu düzgünce yazmamı söylemişşiniz yazıyorum ya şöyle ilk başlarda aslında ilk başlamada değil ama konusma aşamasında oldu olay daha sonralarına bir şekilde kendisi okulda ayaklarıma kapanmak olsun bütün arkadas cevresini silmek olsun hepsini yaptı o gün içkiliydi kafası bir şekilde fena olmus kızda yanasmıs böyle birşey oldu daha sonralarında gerci bunun benden cok sey götürecegini bilseydim hiç baslamazdım bişeylere olayın sonunundan başlayayım ben bu arkadasın annesi ve babası ayrı babaannesiyle ayrı herkes anne gibi olamaz ama ona öyle bir annelik yaptım ki ağladı omzumda sakinleşirdim afersiniz grip oldu bas ucuunda ben vardım babası ilgilenmedi ben koştum psikoljisi bozuktu ikimizde farkındaydık doktora gidip olayları anlatıp onun adına ilaç aldım her ay ilaçlarını götürüp veriyordum ve her saat bası ilacını iç diye söylüyordum.sonra bir gün cok kötü tartıştık zaten her kavgada ayrılma daha sonrada yalvarma gibi bi huyu vardı arkadasın bende dayanamayıp affediyordum son kavgamızda yne yalvarmıstı ama ben o kadar sinirliydimki onu affetmedim 2 gün özür diledi bana pişman olan yine sen olcaksın diyordu cünkü ne kadar cok sevdiğimi biliyordu cok koz vardı elinde sevdiğime dair cünkü cok affedip kendimden tavizler vermiştim en büyük hatamda buydu sanırım ayrıldık bir ay ayrı kaldık ben arkadaslarımla dısarı cıktım onun sevmediği bir kız arkadasımla o kadar kararlıydım ki numaramı bile değiştirmiştim daha sonra o gün arkadasımla beni görünce numaramı bulmus özür diledi pişman oldugunu söyledi yine gerizakalı ben ona inandım peki dedim belki düzelmişşindir, belki bu kaadar yoklugum onu üzmüüştür ben yokken kendine bir cevre yapmış it kopuk sürüsü neyse ben sesimi cıkarmadım dişlerimi sıktım sustum 5 gün barışık kaldık bana nişanlanalım falan dedi ben erken dedim bana herşeyim bitanem öyle güzel seyler söylüyorduki ta ki 5 gün sonunda bir tane kız vardı takıldıgı yerde sevgilisiside vardı ama ben rahatsız olmustum o kızın sende numarası varmı dedim yok dedi onunla cok takılma yannına oturmayacak sende onunla cok konusmayacaksın neymiş bunu dedim diye onu cok sıkıyor olmusum cok kızdım tabi bende olmucak bizim senle seni cok seviyorum ama bitsin dedim onada eyvallah dedim aradan 3 gün gecti ben yine o arkadasımla dısarı cıktım bir baktım yine o geciyor bana her daim para muhabbeti yapan adan herşeyi benden esirgeyen adam o kızda yanlarında yanımızdaki mekana oturdular önce baya bi bizi incelediler arkadasımla ama ben cok sinirliydim mekanın önüne cıktım, baktım ordan bana gel gel diyo resmen cıldırdım bidaha içeri gectim ama yerimde duramıyorum bidaha dısarı cıktım ortak arkadas vardı yanlarında selam verdim bir baktım o kızın saçına dokunuyor o an sinirden gözüme perde indi ya resmen yanına gittim gel dedim defol dedi yürü dedim defol aslı dedi öyleki mekan sahibi gelip bir sorun varsa dısarda halledin arkadaslara kadar geldi geliyorum cık dedi bana ortak arkadası gönderdi kızda bana kullanıyor oynuyor seninle ben sana barışma demedim mi dedi, bende ağladım o gece ağladım içtim içtim içim sogusun diye kalbimden aktı resmen yaşlar bir kere gelip nasılsın bile demedi bende benden hoşlanan bi cocuk vardı verin numarmı dedim arkadaslara eve geldim allahtan ailem içtigimi anlmaadı sonra beni aramaya basladı aç falan diyor ben açmmıyorum orospularla takılıyorsun sen falan dedi bugün amlyat olacaktım ama ertelendi ve bunu biliyordu yannında olcam dedi bende ondan nefret ettiğimi ve beni bir daha aramaamasını söyledim ağzıma gelleni saydım ona, bgn geldi gecti arayan yok soran yok ama içimdede kocaman bir nefret büyüyor her an

Zaten baştan belli etmiş kendini,hala neyin çabası bu,kusura bakma ama neyin kafasındasın ?! Kendi hayatına dön,kendi yoluna bak bence..
Keşke konunuzu yazarken terbiye sınırlarını aşmadan,biraz üstü kapalı geçseydiniz..

geçmiş olsun umarım ameliyatın iyi geçer. Konuya gelince bu çocuğun bir daha yüzüne bile bakma. onu kızdırcam diye de sana değer veren insanları kullanma o zaman ondan bir farkın kalmaz. kafanda bir şeyleri bitirmeden yeni bir ilişkiye başlama konsere falan git bir arkadaş grubun olsun kalabalık olun gülün eğlenin okey tabu falan oynayın etkinliklere katılın arada çık alışveriş yap hiçbir şeyin kalmaz. sakın aklına getirme onu sakın düşünme o senin 1sn oturup onu anımsamana bile layık değil çünkü ! önce sen kendine değer vermelisin. sen kendine değer vermezsen kimse sana değer vermez

cok dogru cnm zaten cocukla konusmayı kestim kendme yakıstırmadım onun sevyesine düşümedim bana dogum gnmde attıgı mesajı bir grsen seni hiç doğmamıs e yasanmamıs sayıyorum yazmıs btn gece yne agladım o günümde onun yüzünden maf oldu dün yolda gördüm yanyana gelmek zorunda kaldık umursamadım bile yanımda durdukca nefetim kabardı.hastalıgımı biliyor ve bana o kadar kötü seyler söyledki canım aşırı yandı kendisi için biricik dostlarımı kaybettim en yakın cevremden oldum o olmadan önce ne kadar mutlu oldugumu hatırlayıp her günümü maaf ettiği için kendisinden dahada nefret ediyorum hata bende kabul cok seye göz yumdm ama ben bunları yasayacagımı az cok tahmin etmeliydim.kendime acıyorum bana yazmıs o da sen zavallsın sana üzülüyorum sana sadece acıyorum bu insanın içine nasıl oturuyor biliyormusunz ben bunları haketmedim gercekten iyi gerekten kendisine saygılı biriydim ama simdi bende kendime üzülüyorum beni bu hallere sokmasına izin verdim yasımda küçük değildi ama mantıgımla yürümeyi bir türlü beceremedim kalbimde bir türlü vazgecmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…