- 20 Nisan 2012
- 97
- 29
- 88
- Konu Sahibi floyd_boddah
-
o kadar snrlylm kelimelri dzgn yazmamıs olabilirm terbysz oldugunu dsnmyrum cmlelrmn malesef cogu erkegn dsncesi böle bn bu seilkde oldugunu düşünmesem bile başkasıyla grüşmüyorum cıkmıyorum sadece knusuyoruz söyle syliyim derdim aslında intkam almak da değil amacım bunların her an kafamdan cıkmamsı bu kadar barışmamn sebebide asırı sevmiş ve her seferinde düzelecegne inanmıs olmam ilşki içerisinde tabiki benimde hatalarım oldu bunu kabul ediyorum benim tek derdim içimdeki acıyı dindirmek amacının ne oldugu geçte olsa belli oldu konumum ve yaşım itibariyle aslında daha mantıklı olmalıydım bu da kabul ama söyle söyliyim saf ask nedir bilrimsinz mantıgınız almadıgını bile bile kalbinizle haraket etmek ailem cok degerlidir bnm için cevrem tarafındanda hep iyi aile kızı olarak grülmüşümdür, ama yaşadıgım üzüntüler nedeniyle ne aşka ne erkeklere inncım kaldı carşamba gnü amiyata girecegim ve riskli bi ameliyatbu ölüm riskim var nye bu kafanda diyeceksiniz biliyorum ben herşeye ragmen o adamı saf aşkımla sevdimde ondan içim hayal kırıklıklarım cok fazla ve benim yarın dogum günüm adam degil tabikide aama bnm tek istediğim sevildigim gibi sevilmekti ben ona en basından cok asık oldum sonuc bu bile bile ateşten cıkamamak.işte bu resmen kendine işkence cektrmekten başka birşey olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?