Böle bişey başına gelen var mi

Kokunhuzur_2014

Sen iki melegimin kanatlarisin
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2013
3.099
830
123
S.a kızlar en son adetim 24 temmuz bana bi fikir verin korunmuyorum iki aydır gebelik testi yaptım negatif çıkıyor hep dün sabah pembe bi akıntı geldi hah dedim sonunda adet olucam sonra wc ye gittikçe peçeteye az bişey geliyo bazen gelmiyo kahverengi döndü rengi Dr ancak ayın 8 den sonra gidebilirim düğünümüz var oğlumu bırakamam kimseye telastayiz anlayacağınız bnm gibi başına gelen var mı sizce ne olabilir

Son düzenleme:
olumlu düşünelim tatlım ya hamilesiniz ya da stresten telaştan olabilir doktora gidemiyorsanız bir test sıkıştırın bence o kadar telaşın arasına en azından bilirsiniz ve temkinli davranırsınız düğünde :) ;)

belki mevsim değişikliği yada bir stres dönemi adetinizi etkilemiş olabilir. hamilelik yerleşme kanaması bir başka ihtimal tabi inşallah endişelenecek bir şey yoktur.

olumlu düşünelim tatlım ya hamilesiniz ya da stresten telaştan olabilir doktora gidemiyorsanız bir test sıkıştırın bence o kadar telaşın arasına en azından bilirsiniz ve temkinli davranırsınız düğünde :) :KK66:
Yaptım cnm pazartesi günü negatif çıktı saatler sonrası çizgi çıkıyor oda her test yapıyor artik

belki mevsim değişikliği yada bir stres dönemi adetinizi etkilemiş olabilir. hamilelik yerleşme kanaması bir başka ihtimal tabi inşallah endişelenecek bir şey yoktur.
İnşallah cnm ikinciyi düşünüyorum korkmaya başladım valla böle uzun olursa yumurtlama zamanımı bile ayarlayamam ki

2 aydır adet olmuyor musunuz bence doktora gitmeliydiniz telaşta olsa sağlık en önemlisi acilden kan testi yaptırın
Aynn cnm iki ay olucak oğlum küçük bakılması zor çocuk gitmem lazım bende farkındayım ama bi kv bırakabilirim oda koşturmaca da düğünden sonraya kalıyor mecbur

Baya vermişsin maşallah. Bilemedim şimdi. Bende polistikover var kilo alınca öyle yapıo. Hatta bu ay kahverengi akıntıyla geçti.
Ben bu zamana kadar pkodan yada bi kullanma sorunu yaşadım bide oğlumda biraz uzun sürdü hamile kalmam 26 günde bir adet oluyorum Dr bile sen hafif pkolusun diyordu doğumdan sonrada öle düzenliydi şaşırdım valla bekle bekle sinirlerim bozuldu

İnşallah cnm ikinciyi düşünüyorum korkmaya başladım valla böle uzun olursa yumurtlama zamanımı bile ayarlayamam ki
aa olmuyor olumsuz şeyler düşünme tahmin yürütmeler yapma allah nasip ettimi ummadığın zamanda ummadığın anda gelir.ben çok sorunlu idim ne yumurtlama günümü bilirim nede çok düzenli adet.birde yumurtalık tembelliğim var üstüne tedavi edecek diye kullandığım ilaç 7cm kist yapmıştı.ama sonuç hiç biri engel olamadı rabbim verdi inşallah dünyaya getirmem de nasip olur :)

Back
X